Автор |
Съобщение |
NoName
|
|
В момента играе: Белот ...
|
|
Заглавие: Публикувано на: 19 Ное 2007 19:23
Абе при мене се върти ту по часовниковата стрелка, ту в обратната посока ... не мога да му схвана цаката на тва, но ми се струва, че има някаква измама тука ...
___________________________________ Only god can judge me , is that right ? Only god can judge me now . Only god baby , nobody else , nobody else .
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 19 Ное 2007 19:30
На където и кажа на там се върти
|
|
|
|
|
Kompoth
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 19 Ное 2007 19:30
Ако не блеете твърде много в някоя част от тялото на модела, ще забележите как се сменят едновременно и посоката на въртене и кракът, на който се върти. Очевидно е (поне аз го виждам). Когато двата крака попадат в такава ситуация, че този, на който не се върти, застане точно зад този, на който се върти, се сменят и си личи как "започва отначало", сякаш е резнато. Ако гледате само горната част на тялото не се забелязва, ако гледате само долната - пак. Най-лесно би трябвало да се забележи, докато се гледа поне от метър разстояние.
Абе не е ли да видя Иисус на стената - не е трик за мен.
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Публикувано на: 19 Ное 2007 19:32
Нокти, прав си за това, че се сменя едновременно крак и посока на въртене, но и аз като се загледам в сянка/ходило и почвам да гледам как се мести ту наляво - ту надясно без да прави пълна обиколка..
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
Kompoth
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 19 Ное 2007 19:37
Абе ся последно докато го гледах въобще пък не можах да видя никаква смяна.
Абе посоката на въртене се сменя, просто не мога да го забележа всеки път.
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 19 Ное 2007 19:45
А може би не се сменя, просто се подлъгваме чрез зрение / периферно примерно / , че се сменя... >>
Майка ми каза, че се върти само надясно.. както и съфорумците първо забелязват това.. чак после " проглеждат " , че си мени посоката.. подлъгани от думите ни
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
Kompoth
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 19 Ное 2007 19:51
Сега много време го гледах и ясно видях как анимацията "прескача". В дадено положение на модела, когато всички крайници почти съвпадат с тялото е направено движението да се обърне, щото или е лява ръка десен крак или дясна ръка ляв крак. Това ми е окончателното обяснение.
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 19 Ное 2007 19:53
Case CLOSED!
|
|
|
|
|
SneakyDude
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 19 Ное 2007 19:57
- написа: Сега много време го гледах и ясно видях как анимацията "прескача". В дадено положение на модела, когато всички крайници почти съвпадат с тялото е направено движението да се обърне, щото или е лява ръка десен крак или дясна ръка ляв крак. Това ми е окончателното обяснение.
Не е така бе... Просто поради чернотата на обекта движението му може да бъде разглеждано и по двата начина. А това че прескача е от новия цикъл на гиф-а. Просто не е много добре направен.
|
|
|
|
|
Vermic
|
|
В момента играе: опаааааа
|
|
Заглавие: Публикувано на: 19 Ное 2007 19:57
Илюзия.Просто пика е малък формат и тя прави само 1 завъртане и тръгва на ново за това между всяко начало и край се забелязва леко отрязване.Начина е да се вгледаш като муле за 10-15минути.
Иначе докато четох отначало и докато гледах видях 1 път да се смени посоката като се вгледах и найстина се въртеше на ляво.
___________________________________ Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
|
|
|
|
|
Leach
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 19 Ное 2007 20:02
The Chameleon написа: Повик към Лийч и всеки друг разбирач!
Гледам го поне 6 минути и не се променя неговата мама! Се на левио крак си се върти и все в една посока. Ся обаче ще разсея съмненията ви. Дживката си е съвсем точна и не се сменя посоката нарочно никъде! От къде съм сигурен ли? Отворих я с Adobe ImageReady и се състоеше от точно 34 фрейма. Никакво повторение, никаква промяна на посоката. Всеки, които има Фотошоп да провери сам.
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 19 Ное 2007 20:06
" Никакво повторение, никаква промяна на посоката. "
... Т.е. наистина ние си въобразяваме ? Втълпяваме си ? О.о Не можем да й променяме посоката, след като се върти само на една страна нали?
|
|
|
|
|
Leach
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 19 Ное 2007 20:08
The Chameleon написа: " Никакво повторение, никаква промяна на посоката. " ... Т.е. наистина ние си въобразяваме ? Втълпяваме си ? О.о Не можем да й променяме посоката, след като се върти само на една страна нали?
Ю хев дъ пауър, дюд! Не сериозно не се сменя. Гифката има 34 кадъра, и т'ва е. Като стигне до 34-тия почва отнчало и т.н. Явно си въобразявата, щото аз не го видях деба!
|
|
|
|
|
Kompoth
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 19 Ное 2007 20:08
Снийки е прав; това с истинско човече не може да се получи. За по-малко от минута успях да обърна краката поне 10 пъти. Струва ми се, че като "забравиш", тоест като спреш да възприемаш крака, на който се върти, като такъв, на който се върти, демек като изтървеш нишката, тогава започваш да виждаш, че другия крак е този, на който се върти, защото губиш представата, че кракът, на който се върти всъщност е този, на който се върти. Става някакво объркване на мозъка, но това вече не мога да си го обясня.
Ама как след всяко гледане стигам до различни изводи... :Д
Това с кубчето наистина помага, защото тогава се вижда винаги едната страна като квадратче, а възприемането на другата е или като тази "отгоре" или като тази "отдолу".
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 19 Ное 2007 20:11
NO WAI ю ноу дъ форс туу
|
|
|
|
|
Creator_
|
Цар |
|
В момента играе: с чурка
|
|
Заглавие: Публикувано на: 19 Ное 2007 21:45
Наблюдавах я 15 минути. Пробвах с разфокусиране на зрението, тоест наблюдавах въображаем предмет пред нея, а картинката остана на заден план. Сигурен съм, че измамата е в джифа! Ще я "разложа" в Adobe Image Ready за анализ.
___________________________________ Коя си ти и какво ти е специалното? Хубава си. Но красотата е често срещана в природата. Нека с наивната надменност на деца гледаме лицата на другите. Когато съзнанието стигне своя край, когато мисленето спре, идва творчеството. А то носи щастие.
|
|
|
|
|
Creator_
|
Цар |
|
В момента играе: с чурка
|
|
Заглавие: Публикувано на: 19 Ное 2007 21:48
EDITED:
Анимираният гиф се състои от 34 гифове. Разгледайте кадър 14. Концентрирайте се, както правилно казва Sneaky Dude (братко, одъртяхме ). Поради липсата на релеф, това може да е както отпред, така и отзад. Понякога в нощта не сте ли се замисляли за миг дали човекът в далечината върви към вас или крачи напред в същата посока.
http://mvelkov.hit.bg/chick1.jpg
Ако искате да видите двата случая, както си ги представям аз - извинете циничния ми колаж. Не мога да рисувам.
http://mvelkov.hit.bg/chick2.jpg
http://mvelkov.hit.bg/chick3.jpg
@Кире_Гръчата:
Излез от рамката. Не гледай зърната и. Наблюдавай всеобщо.
___________________________________ Коя си ти и какво ти е специалното? Хубава си. Но красотата е често срещана в природата. Нека с наивната надменност на деца гледаме лицата на другите. Когато съзнанието стигне своя край, когато мисленето спре, идва творчеството. А то носи щастие.
|
|
|
|
|
DJ Cat
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 19 Ное 2007 21:52
Хахахах тва си е чиста измама след 30 секунди винаги се обръща посоката
___________________________________ Гласувайте за ЦоД 4!!!Стига с тоя УоУ мама му стара...
|
|
|
|
|
shub niggurat
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 19 Ное 2007 21:58
Неколко пъти го дебнем и го гледам сума време и нищо не се сменя ..
___________________________________ джумерки
|
|
|
|
|
wannabe
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 19 Ное 2007 22:31
Аааа ебаси доброто Начи тествах го по тоя начин снимах го 30-тина секунди на клипче със телефона.През тва време докато снимах ми се стори 3 пъти че се смени посоката.После като си пуснах клипчето на телефона и не се смени нито веднъж
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|