ENEMY TERRITORY:Quake Wars въпрос
- bgKommando
- Обратна връзка:
ENEMY TERRITORY:Quake Wars въпрос
Реших да си тегля въпросната игра и да я играя в нета ама един приятел ми каза ,че не можело ако на някой му е тръгвала в нета моля да ми каже и да каже как го е направил(знам не разбирам много от компиутри моля не ме псувайте)
taste the jelly - race the jelly - You JELLY?
- bgKommando
- Обратна връзка:
- bgKommando
- Обратна връзка:
Слушай кво в манията горе долу всеки ме знае и мачкам с всеки клас.Не ми се обяснявай ,а следвай инструкциите ми.Правил съм 10-11 пъти максимума точки така че недей да наеш много.Помогнал съм ти кво повече искаш!!!Бот!!!bgcomando написа:нека доиде про и да си каже мнението
П.П Не го казвам само заради този пост,а те гледам тука от доста време насам.Ей само отрепки останаха в форума
П.П2 А приятеля ти и той кат тебе щом дрънка и той глупости
Гласувайте за ЦоД 4!!!Стига с тоя УоУ мама му стара...
- bgKommando
- Обратна връзка:
глупости кат тебеDJ Cat написа:Слушай кво в манията горе долу всеки ме знае и мачкам с всеки клас.Не ми се обяснявай ,а следвай инструкциите ми.Правил съм 10-11 пъти максимума точки така че недей да наеш много.Помогнал съм ти кво повече искаш!!!Бот!!!bgcomando написа:нека доиде про и да си каже мнението
П.П Не го казвам само заради този пост,а те гледам тука от доста време насам.Ей само отрепки останаха в форума80% от тукашните са......
Ок купувай си оригинлната като са глупости.Бота си е бот.Целия форум игра там и може да потвърди че е така.Но по умния отстъпва и в случая аз се оттеглям от безмисления спор с една отрепка на 10 годиниbgcomando написа:глупости кат тебеDJ Cat написа:Слушай кво в манията горе долу всеки ме знае и мачкам с всеки клас.Не ми се обяснявай ,а следвай инструкциите ми.Правил съм 10-11 пъти максимума точки така че недей да наеш много.Помогнал съм ти кво повече искаш!!!Бот!!!bgcomando написа:нека доиде про и да си каже мнението
П.П Не го казвам само заради този пост,а те гледам тука от доста време насам.Ей само отрепки останаха в форума80% от тукашните са......
Гласувайте за ЦоД 4!!!Стига с тоя УоУ мама му стара...
- bgKommando
- Обратна връзка:
първо искаш ама не съм отрепка нито на десет и никой не ти е искал мнението на сила (стой си зад компиутара където е безопасно)DJ Cat написа:Ок купувай си оригинлната като са глупости.Бота си е бот.Целия форум игра там и може да потвърди че е така.Но по умния отстъпва и в случая аз се оттеглям от безмисления спор с една отрепка на 10 годиниbgcomando написа:глупости кат тебеDJ Cat написа: Слушай кво в манията горе долу всеки ме знае и мачкам с всеки клас.Не ми се обяснявай ,а следвай инструкциите ми.Правил съм 10-11 пъти максимума точки така че недей да наеш много.Помогнал съм ти кво повече искаш!!!Бот!!!
- bgKommando
- Обратна връзка:
-
DennisEverything?
- Обратна връзка:
Бах,що требва хората на моята възраст да са толкова посредствени и тъпи.bgcomando написа:първо макса ти не е точен 15 съм второ темата се затваря нека повече не се пише по нея
Еби си майката,бе,боклук прост.Човека ти го каза точно как се прави.
Лайнар,затвори си тоалетата чиния и не обсъждай повече.
Пука ми на колко си.Акъла ти и аз трети клас не стига.
Ае яж ми гъза
|
|
| 
- bgKommando
- Обратна връзка:
-
DennisEverything?
- Обратна връзка:
Моя сигОрно като не стига и за втори клас...бла,бла,яж ми гъза,лайнар.bgcomando написа:твоя сигорно и за втори клас не стига и казах повече да не се коментира темата играта е инсталирана ае свърши се ееее!!!!!
Ти ли ше ми казваш да не коментирам?Научи се поне да пишеш.Само това и тогава можеш да водиш някакъв спор с мене.
Писна ми от тая измет дето се регва в тоя форум.Хем си тъп и хем се правиш на дупе.Е това поведение не мога да го разбера :/
|
|
| 
- bgKommando
- Обратна връзка:
измет кат тебе като тебе. като ти е писнало от мене не ми чети темите кат си тъп ще ги четешRudecraft/Orange написа:Моя сигОрно като не стига и за втори клас...бла,бла,яж ми гъза,лайнар.bgcomando написа:твоя сигорно и за втори клас не стига и казах повече да не се коментира темата играта е инсталирана ае свърши се ееее!!!!!
Ти ли ше ми казваш да не коментирам?Научи се поне да пишеш.Само това и тогава можеш да водиш някакъв спор с мене.
Писна ми от тая измет дето се регва в тоя форум.Хем си тъп и хем се правиш на дупе.Е това поведение не мога да го разбера :/
-
DennisEverything?
- Обратна връзка:
Е,добре,бе,кажи ми че не си тъп,басиbgcomando написа:измет кат тебе като тебе. като ти е писнало от мене не ми чети темите кат си тъп ще ги четешRudecraft/Orange написа:Моя сигОрно като не стига и за втори клас...бла,бла,яж ми гъза,лайнар.bgcomando написа:твоя сигорно и за втори клас не стига и казах повече да не се коментира темата играта е инсталирана ае свърши се ееее!!!!!
хаххаха...fagg
|
|
|