Продавам WC3: tft

Игри за PC
kuramiqnko

Продавам WC3: tft

Мнение от kuramiqnko »

ми просто не ползвам играта не ми трябва тарся кам 10тина - 15 лева ....
давам диска книжка и сякви там простотий заедно с cd key който не се ползва и тн.

хора с идиотски коментари от сорта на : няма да го продаде6 за толко пари и тн да ходат да се гръмнат! в пулсар е двойно така че отивайте там ако не ви харесва ..

от София съм ако ви интересува : 0895690898
Аватар
[FFF]Flaming One

Re: Продавам WC3: tft

Мнение от [FFF]Flaming One »

kuramiqnko написа:ми просто не ползвам играта не ми трябва тарся кам 10тина - 15 лева ....
давам диска книжка и сякви там простотий заедно с cd key който не се ползва и тн.

хора с идиотски коментари от сорта на : няма да го продаде6 за толко пари и тн да ходат да се гръмнат! в пулсар е двойно така че отивайте там ако не ви харесва ..

от София съм ако ви интересува : 0895690898
Бате, дано не ти се върже никой... :evil:
Аватар
Shady
Обратна връзка:

Мнение от Shady »

Само фроузън троун ли? Или с оригиналния Уаркрафт :roll:

И разходите по пращането кой ще ги плаща, че с тях цената е двойна.
Аватар
[FFF]Flaming One

Shady написа:Само фроузън троун ли? Или с оригиналния Уаркрафт :roll:

Нали си се усетил, че cd-key не се променя и цял ден няма да можеш да се кънектнеш? Само питам де...
Аватар
Shady
Обратна връзка:

Мнение от Shady »

[FFF]Flaming One написа:

Нали си се усетил, че cd-key не се променя и цял ден няма да можеш да се кънектнеш? Само питам де...
Кей-я си върви с диска, той щом продава диска значи си е за мене. Стискаме си ръце и му имам доверие....

... а къде точно съм писал, че ще го купувам? Просто се интересувам, ако са и двата Уаркрафта без пощенски разходи я взимам.
Аватар
[FFF]Flaming One

Shady написа:
[FFF]Flaming One написа:

Кей-я си върви с диска, той щом продава диска значи си е за мене. Стискаме си ръце и му имам доверие....

... а къде точно съм писал, че ще го купувам? Просто се интересувам, ако са и двата Уаркрафта без пощенски разходи я взимам.
И той си купува дозичката и утре го продава на друг... Ти си знаеш... :wink:

Поздрави....
kuramiqnko

Мнение от kuramiqnko »

flaming one по горе бях писал че хора без живот от форуми кадет по цял ден тарсят как да се прават на мега тарикати в нета ама иначе са мишоци да не пишат...така чеее .... що не ходиш да умреш някъде !?
а колкото до другия пич само tft и съм писал че сам от сф... аз ако плата пощенските разходи за мен далаверата е има = няма 5 лева :D не върви :)
Аватар
Shady
Обратна връзка:

Мнение от Shady »

kuramiqnko написа:flaming one по горе бях писал че хора без живот от форуми кадет по цял ден тарсят как да се прават на мега тарикати в нета ама иначе са мишоци да не пишат...така чеее .... що не ходиш да умреш някъде !?
а колкото до другия пич само tft и съм писал че сам от сф... аз ако плата пощенските разходи за мен далаверата е има = няма 5 лева :D не върви :)

То за тебе няма, ама за мене има :D Само ТФТ не ми върши работа, друг клиент си търси.
Аватар
FELIX
Обратна връзка:

Мнение от FELIX »

абе а ко ще да рече цд кей който не се ползва?
дефакто ще мога ли да играя в сърварите на Близард?
kuramiqnko

Мнение от kuramiqnko »

мн ясно .... означава че аз спрях да играя на тая игра и просто можеш да играеш ти ...
Аватар
MetalGearRex
В момента играе: GTA IV, Heroes 6
Обратна връзка:

Мнение от MetalGearRex »

kuramiqnko написа:мн ясно .... означава че аз спрях да играя на тая игра и просто можеш да играеш ти ...
Което, както се каза, не гарантира, че не си си го записал някъде и няма да го ползваш (или продадеш на друг). Това не го казвам като критика, просто пича трябва да си знае.
Всъщност "оригиналното" нещо в тия дискове, дето ги продаваш са опаковката, книжката и точно ключа. Като се има предвид, че първите две не са толкова важни, дефакто продаваш ключа.
Сега един конструктивен въпрос - защо продаваш само ТФТ? Мисля, че без ключ за оригинала пак не можеш да се включиш в батъл.нет? Или греша?
Never save anything for the swim back!
Публикувай отговор