препорачаите ми някоя РПГ игра(без Fable и KOTOR)?
-
deamonkiller
препорачаите ми някоя РПГ игра(без Fable и KOTOR)?
Аве я земете ми препорачаите някоя хубавичка РПГ игра(без Fable и KOTOR) 
-
Der Meister
- Обратна връзка:
-
Progressor
- В момента играе: Clichequest: Valley of the Grind
- Обратна връзка:
Много общ въпрос,все еднo да питаш-Препоръчайте ми някакъв шутър.Иначе рпг-та бол:
-Баш си рпг-та:
Baldur's Gate,Icewind dale,Temple of elemental evil,Neverwinter nights 1,2,Fallout.
-Hack and Slash:
Sacred,Titan Quest,Loki,Dungeon Siege
-Action rpg:
The Elder Scrolls 1,2,3 и особено 4(Oblivion),Gothic 1,2,3 ,Two Worlds,Devil May Cry,Dark Messiah of Might and Magic,Blade of Darkness,Arx Fatalis
ммо-тата няма да ги изброявам,иначе всички горе споменати са яки и си заслужават игрането.
-Баш си рпг-та:
Baldur's Gate,Icewind dale,Temple of elemental evil,Neverwinter nights 1,2,Fallout.
-Hack and Slash:
Sacred,Titan Quest,Loki,Dungeon Siege
-Action rpg:
The Elder Scrolls 1,2,3 и особено 4(Oblivion),Gothic 1,2,3 ,Two Worlds,Devil May Cry,Dark Messiah of Might and Magic,Blade of Darkness,Arx Fatalis
ммо-тата няма да ги изброявам,иначе всички горе споменати са яки и си заслужават игрането.
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
- Обратна връзка:
Blue написа:Къде забравяте Enclave...едно от най-великите рпг-та.
С един френд още чакаме 2-ката...
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
- Гиро мекицата
- Edwin Odesseiron
- MetalGearRex
- В момента играе: GTA IV, Heroes 6
- Обратна връзка:
Planescape - Torment - най-добрата история, вкарвана в игра, която съм виждал. Играта си заслужава да се играе само заради историята и диалозите (някои са толкова смешни, че съм падал от стола!). Битките са толкова елементарни (поне според мен), че дори щеше да е по-добре да ги бяха отстранили нацяло. И все пак не знам де, все още не съм я довършил (много е дълга бре) и май няма да е много скоро това (заднях за малко повечко екшън). И все пак играта е супер добра!
Never save anything for the swim back!
- bgKommando
- Обратна връзка:
- Гиро мекицата
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
- Обратна връзка:
MARiNZ0 написа:Освен вече споменатите може да пробваш и Hellgate: London или Jade Empire.
Подкрепям с две ръце!
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq