Автор |
Съобщение |
bgKommando
|
|
|
|
Заглавие: Игри които са ви направили най-голямо впечатление Публикувано на: 09 Ное 2007 20:06
това е психологически тест за да се разбере какво най-харесва българина в компютарнитеигри!
___________________________________ taste the jelly - race the jelly - You JELLY?
|
|
|
|
|
MetalGearRex
|
|
Мнения: 2086 Местоположение: Alaska secret underground military base
В момента играе: GTA IV, Heroes 6
|
|
Заглавие: Публикувано на: 09 Ное 2007 21:08
И до ден днешен съм силно повлиян от геймплея на няколко поредици игри - Metal Gear Solid, Resident Evil, Tomb Raider. В тези съм се влюбил още докато играех на конзола и до сега са ми сред фаворитите. От "по-нови времена" са игри като StarCraft, Unreal Tournament, Hitman, Red Faction.
Ако обаче и искаш да пиша какво ме е впечатлило в тях - не ми се занимава. С две думи само ще кажа - иновативност, атмосфера и увлекателен геймплей.
___________________________________ Never save anything for the swim back!
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 09 Ное 2007 23:22
Това е тест за олигофрени - колко теми с почти идентични имена ще се направят за месец
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Публикувано на: 09 Ное 2007 23:40
Играта, която ми е направила най-голямо впечатление, е играта, която играх за първи път като много малък на лаптопа на баща ми. Беше някакво състезание с мотори, страшно яко и ако не сменях скоростите мотора избухваше и отзад пушека приличаше на наденички О.о
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
|
Der Meister
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 10 Ное 2007 08:49
Игрите, които са ми направили най-голямо впечатление са първите игри, които съм играл - Super Mario, танкчетата и др. такива игри за 8 битовите конзоли. Нормално е като за пръв път виждам игри да ми направят най-голямо впечатление. Сега вече съм виждал стотици игри и сигурно дори Crysis няма да може да ми направи такова впечатление както игрите от онези времена. Това разбира се не означава, че не очаквам с нетърпение Crysis-a де.
|
|
|
|
|
Nimrod
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 10 Ное 2007 09:05
Когато ми донесоха първия комп (който все още е в нас ) играех на пъзели и колички.Имаше един пъзел със едно кенгуру и там те бесят ако не познаеш думата.Много хубава игричка беше
___________________________________ Когато всички мислят еднакво - никой не мисли достатъчно! Никой не умира девствен! Живота рано или късно преебава всеки!!!
|
|
|
|
|
Кирилица
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 10 Ное 2007 11:08
Първата игра която играх на пет години беше със някакви дебели и зелени човечета дето трябваше да прескачат големи бариери и да не забравяме и Бубле (който ми даде линк за тая игра получава пари) и там итраеш с едни дракончета дето се бият с балони.
След това впечатление ми направиха шутарите, зареди невероятната си графика.
___________________________________ Кирилица goes Jason
|
|
|
|
|
R@Z0R
|
|
В момента играе: квото тръгва на лаптопа
|
|
Заглавие: Публикувано на: 10 Ное 2007 13:11
Най-големо впечатление ми направиха първите игри - Супер Марио и Пакман
После си харесах Принца на Персия, и повече не съм се пристрастявал
___________________________________ The Past is like a broken mirror - you try to put it back together, cut yourslef with a piece. Your reflection changes. And you change with it.
|
|
|
|
|
Edwin Odesseiron
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 10 Ное 2007 14:09
Baldur's Gate 2
___________________________________ I'm busy, okay? I'm busy!
|
|
|
|
|
Вuddy
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 10 Ное 2007 14:30
Wolfenstein 3D, Doom 1, Doom 2...Тези от дискетките на старите Nintendo - NES.Бе общо взето едни от първите ми игри, тогава игрите бяха нещо ново и ми правеха голямо впечатление, сега...Не си спомням кога последно съм се зарибявал много по някоя игра която да ми направи впечатление.
|
|
|
|
|
Leach
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 10 Ное 2007 14:40
Кирилица написа: Първата игра която играх на пет години беше със някакви дебели и зелени човечета дето трябваше да прескачат големи бариери и да не забравяме и Бубле (който ми даде линк за тая игра получава пари) и там итраеш с едни дракончета дето се бият с балони. След това впечатление ми направиха шутарите, зареди невероятната си графика.
Bubble & Bobble 2
Bubble & Bobble
По темата. Най-много ме впечатли Super Mario Bros Още помня, когато наще ми донесоха ТЕРМИНАТОРА. После компютърните игри, а ето и преди около 2 месеца и Nintendo Wii остави своята следа и все още ме впечатлява със всяка следваща игра.
|
|
|
|
|
Mad Hatter
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 10 Ное 2007 15:26
Blip & Blop ftw !?
___________________________________ http://svetomir.hit.bg
A.k.A PROTOSOON
|
|
|
|
|
ImmortalKnight
|
|
Мнения: 36 Местоположение: User_№:2727 from 10719 registered
|
|
Заглавие: Публикувано на: 10 Ное 2007 15:30
Indigo Prophecy (Fahrenheit), Diablo, Fable: The Lost Chapters, Age of Empires
|
|
|
|
|
Lord of the dreams
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 10 Ное 2007 17:16
Sparki_The Game написа: Имаше един пъзел със едно кенгуру и там те бесят ако не познаеш думата.Много хубава игричка беше
Туй е Hangaroo. Аз съм стигал само до четвърто ниво,за жалост.Доста трудна игрица е.Трябва да си я смъкна на тоя комп,че я имам само на първия си компютър-тригодишния ми лаптоп.
По темата:Fable:The Lost Chapters(игра с невероятен приказен чар и зарибяващ геймплей),Disney's Hercules(първата игра,която съм играл на собствения си компютър),Disney's Tarzan(първата игра,която съм играл на компютърен клуб),Icy Tower(първата игра,която съм играл през живота си),Age of Mythology(първата ми стратегия и първата ми оригинална игра).
___________________________________ а.к.а. Nixon http://bulgariansounds.blogspot.com/
|
|
|
|
|
Shady
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 10 Ное 2007 18:06
Дюк Нюкем за Плейстейшън-първата ми сериозна мания. Давах си всеки ден парите за закуска за да я играя, бях бест от всички в залата... даже още чакам РС версията. Фен доживот.
___________________________________ Заповядай в Comics Bistro - мястото за български уеб-комикси
|
|
|
|
|
12dasd
|
|
|
|
Заглавие: Re: Игри които са ви направили най-голямо впечатление Публикувано на: 10 Ное 2007 18:41
bgcomando написа: това е психологически тест за да се разбере какво най-харесва българина в компютарнитеигри!
Най-много харесвам да вадя червата на ботове с дебилно ниско AI, като твоето.
___________________________________ Или имаш, или немаш.
|
|
|
|
|
Vermic
|
|
В момента играе: опаааааа
|
|
Заглавие: Публикувано на: 10 Ное 2007 18:56
___________________________________ Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
|
|
|
|
|
iddqd
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 10 Ное 2007 19:09
Sonic za mega drive golden axe 3 , killing time , space hulk, alone in the dark, extartica , doom, star control 2, heroes of might and magic, dungeon keeper, myth ,baldurs gate, unreal , outcast
|
|
|
|
|
[FFF]Flaming One
|
|
|
|
|
|
|
|
B.L.
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 10 Ное 2007 19:54
DOOM
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|