Игри които са ви направили най-голямо впечатление
- bgKommando
- Обратна връзка:
Игри които са ви направили най-голямо впечатление
това е психологически тест за да се разбере какво най-харесва българина в компютарнитеигри! 
taste the jelly - race the jelly - You JELLY?
- MetalGearRex
- В момента играе: GTA IV, Heroes 6
- Обратна връзка:
И до ден днешен съм силно повлиян от геймплея на няколко поредици игри - Metal Gear Solid, Resident Evil, Tomb Raider. В тези съм се влюбил още докато играех на конзола и до сега са ми сред фаворитите. От "по-нови времена" са игри като StarCraft, Unreal Tournament, Hitman, Red Faction.
Ако обаче и искаш да пиша какво ме е впечатлило в тях - не ми се занимава. С две думи само ще кажа - иновативност, атмосфера и увлекателен геймплей.
Ако обаче и искаш да пиша какво ме е впечатлило в тях - не ми се занимава. С две думи само ще кажа - иновативност, атмосфера и увлекателен геймплей.
Never save anything for the swim back!
Играта, която ми е направила най-голямо впечатление, е играта, която играх за първи път като много малък на лаптопа на баща ми. Беше някакво състезание с мотори, страшно яко и ако не сменях скоростите мотора избухваше и отзад пушека приличаше на наденички О.о 
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
-
Der Meister
- Обратна връзка:
Игрите, които са ми направили най-голямо впечатление са първите игри, които съм играл - Super Mario, танкчетата и др. такива игри за 8 битовите конзоли. Нормално е като за пръв път виждам игри да ми направят най-голямо впечатление. Сега вече съм виждал стотици игри и сигурно дори Crysis няма да може да ми направи такова впечатление както игрите от онези времена. Това разбира се не означава, че не очаквам с нетърпение Crysis-a де.
Когато ми донесоха първия комп (който все още е в нас
) играех на пъзели и колички.Имаше един пъзел със едно кенгуру и там те бесят ако не познаеш думата.Много хубава игричка беше 
Когато всички мислят еднакво - никой не мисли достатъчно!
Никой не умира девствен! Живота рано или късно преебава всеки!!!
Никой не умира девствен! Живота рано или късно преебава всеки!!!
Първата игра която играх на пет години беше със някакви дебели и зелени човечета дето трябваше да прескачат големи бариери и да не забравяме и Бубле (който ми даде линк за тая игра получава пари) и там итраеш с едни дракончета дето се бият с балони.
След това впечатление ми направиха шутарите, зареди невероятната си графика.
Кирилица goes Jason

- Edwin Odesseiron
Bubble & Bobble 2Кирилица написа:Първата игра която играх на пет години беше със някакви дебели и зелени човечета дето трябваше да прескачат големи бариери и да не забравяме и Бубле (който ми даде линк за тая игра получава пари) и там итраеш с едни дракончета дето се бият с балони.
Bubble & Bobble
По темата. Най-много ме впечатли Super Mario Bros
- Mad Hatter
- Обратна връзка:
- ImmortalKnight
- Обратна връзка:
- Lord of the dreams
- Обратна връзка:
Туй е Hangaroo.Sparki_The Game написа:Имаше един пъзел със едно кенгуру и там те бесят ако не познаеш думата.Много хубава игричка беше
По темата:Fable:The Lost Chapters(игра с невероятен приказен чар и зарибяващ геймплей),Disney's Hercules(първата игра,която съм играл на собствения си компютър),Disney's Tarzan(първата игра,която съм играл на компютърен клуб),Icy Tower(първата игра,която съм играл през живота си),Age of Mythology(първата ми стратегия и първата ми оригинална игра).
а.к.а. Nixon
http://bulgariansounds.blogspot.com/
http://bulgariansounds.blogspot.com/
Re: Игри които са ви направили най-голямо впечатление
Най-много харесвам да вадя червата на ботове с дебилно ниско AI, като твоето.bgcomando написа:това е психологически тест за да се разбере какво най-харесва българина в компютарнитеигри!
- [FFF]Flaming One