1. Star Craft - Просто велика история. Дори след петото превъртане пак можеш да намериш нещо което си пропуснал - фрагмент, мисъл, идея.
2. Final Fantasy 7, 8, 9, Х - велика поредица заради нея си купих ПС2.
3. Septera Core истинска класика.
4. Fallout 1,2 - ето това се нарича постапокалиптична история. Пипната от всякъде.
5. Фабле - макар самата история да не е толкова велика все пак предлага някой интересни хрумки.
___________________________________ Злото винаги ще е по-силно !
There`s no such priest that can pray me to heaven.
Там където взорът не стига фантазията танцува.
bgKommando
Заглавие:
Публикувано на: 08 Ное 2007 21:25
тъи като листа ми е дълъг ще пиша само имената историйте си къртят и без това:StarCraft историята няма равна ,BroodWar също,Command and conquer Red Alert2 вечния конфлинт между Сащ и СССР поднесен по най-интересния начин,Yuris revenge,Tiberium Wars вднъж ЕА да създадът нещо хубаво ама това надхвърли мечтите ми,Halo(1 i 2),Quake II една от първите ми игри няма как да не я спомена,StarWars-Republic Commando,Half Life,half Life2(s vsi4kite epizodi)F.E.A.R. историята ме вкопчи аре това е от мен(а днеска само)
___________________________________ taste the jelly - race the jelly - You JELLY?
DirecteX
Заглавие:
Публикувано на: 09 Ное 2007 18:25
Fifa и CS xaxaxa tbh i dont give a fuck about the history
___________________________________ Grubby Fan !
Die Moon !
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения