ТОЧНО!Xayzer написа:Фешъна e криворазбраната мода.
Затваряйте темата, повече няма какво да се каже.
Jamaican Herbman написа:R@Z0R написа:fuck метали, fuck фиешани, hip hop ownz ya all![]()
Chamillionaire ft. Slick Rick - Hip Hop PoliceТва ли наричаш хип хоп
ти си редко тъп тва е като английския вариант на устата и софи маринова за пример
slim_k написа:Jamaican Herbman написа:R@Z0R написа:fuck метали, fuck фиешани, hip hop ownz ya all![]()
ти си редко тъп тва е като английския вариант на устата и софи маринова за пример
Това беше най-голямата глупост в цялата тема ... Слушай си "Демо" и "Урок Н1" и си трайкай ямаецо.
Да кажеш за човек като Слик Рик че е "английския вариант на устата" трябва да си много тъп и незапознат ...
Jamaican Herbman написа:R@Z0R написа:fuck метали, fuck фиешани, hip hop ownz ya all![]()
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
ми ти си каза всичко: ти си фешън, приятелката ти също, приятеля ти и него го нахрани...Squiz написа:Не се и опитвам да ти се правя на психиатър, нито пък имам желание да те познавам.И да, и аз, и приятелката ми сме фешън.Пък ела ни утепи...ass написа: не ме познаваш за това не ми се прави на психиатър, но нещо много ги защитаваш, приятелката ти да не е фешън ? или ти ?
чувството което изпитвам като ги видя е същото което изпитвам като видя муха, не знам защо искам да я утрепя но искам
хах, което ми напомни на един приятел днес.Разхождаме се и той вижда едно Емо - и веднага почна да го храни, без дори емото да го е погледнало.Как бил педераст, как били за изтребване.Да, ама тъпото емо ходеше със зверската мацка, и имаше усмивка на лицето.Нещо го правеше щастлив, а моят приятел все се оплаква.
Изобщо, тук по едно време стана сравнение кой е повече от другия.Моето мнение е, че човекът, който е повече от другия е този, който е успял по някакъв начин да бъде по-щаслив.
то и наркомана след дозичката е много щастлив, то тогава повече ли е от другите ???Изобщо, тук по едно време стана сравнение кой е повече от другия.Моето мнение е, че човекът, който е повече от другия е този, който е успял по някакъв начин да бъде по-щаслив.
10х зза подкрепата man, ше си останем приятели налиslim_k написа:Jamaican Herbman написа:R@Z0R написа:fuck метали, fuck фиешани, hip hop ownz ya all![]()
Това беше най-голямата глупост в цялата тема ... Слушай си "Демо" и "Урок Н1" и си трайкай ямаецо.
Да кажеш за човек като Слик Рик че е "английския вариант на устата" трябва да си много тъп и незапознат ...
ако това беше така сега нямаше да пишеш тук, а щеше да се фешениошвас с приятелката си (или там каквото правите)Squiz написа: И ти нищо не може да ми направиш всъщност, през кура ми е за теб и твоето мнение, пък каквото и да говориш - на мен си ми е добре и съм щастлив.Ти се оправяй.
никъде не съм се инересувал какво правите, никога няма и да се интересувам, тройка си прави с бутилка от парфюм или R@Z0R (изглежда ти е фен)Squiz написа:Задник, не мисля, че ти влиза в работата какво и кога правя с приятелката си.Ама кат' всеки фешън - висене по магазините и пред огледалотоАко искаш може да си правиме 3ка
![]()
Аз пък такъв като теб днес не видях, ама и не ми трябва, да ми разваля настроението - някакъв мрачен, като на погребение...
ако не си жена си обратенПък ти си гъз :]