Автор |
Съобщение |
DukeNukem
|
|
|
|
Заглавие: Clive Barker's Jericho (офиц.тема) Публикувано на: 25 Окт 2007 06:26
## Производител : Codemasters
## Сайт на производителя : http://www.codemasters.com/
## Снимки от играта : http://media.pc.ign.com/media/843/843255/imgs_1.html
## Коментар : A supernatural horror action game with a story devised by the master mythmaker, novelist and filmmaker Clive Barker. Mingling the darkest elements of Barker's horror fiction and films, Jericho deals with the mysterious reappearance of a lost city in a remote desert. When a form of evil that goes right back to the dawn of days resurfaces from there, a Special Forces squad, trained in both conventional warfare and the arcane arts, is sent in. Their mission: hunt down and destroy the evil that lurks at the heart of the city before it destroys humanity.
## Изисквания :
Minimum Specification:
* Windows XP / Vista
* CPU: Pentium 2.4 GHz or Athlon XP 2400+
* RAM: 1 GB
* Graphics Card: GeForce 6600 / Radeon X1600
* DirectX 9 Compatible Sound Card
* 2 GB Hard Drive Space
* 2x DVD-ROM Drive
Recommended:
* Windows XP / Vista
* CPU: Intel Core 2 Duo or Athlon 64 X2
* RAM: 1 GB
* Graphics Card: GeForce 8800 or Radeon X1950
* Creative Sound Blaster X-Fi Sound Card
* 2 GB Hard Drive Space
* 2x DVD-ROM Drive
## Дата на излизане :
US: October 23, 2007
Europe: October 26, 2007
Australia: November 2, 2007
DOWNLOAD (Zamunda.net)
Каква мислите че ще е играта?
В момента я тегля.
Коментирайте.
___________________________________ Чрез омраза ще живея, със омраза ще си спомням за нея, през омраза ще гледам как тя умира и върху тази омраза живота си ще изградя,докато по друга започна да тлея.
|
|
|
|
|
iddqd
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Окт 2007 12:16
Прегледахме демото за пс3 и пц и играта е перфектна много яки битки от близко сечеш с меч или биеш тупаници яко е трябва да шравиш комбинации с стеркли и копчета по различна е от другите 3д шутери
|
|
|
|
|
DukeNukem
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Окт 2007 12:33
Хм.
След 3 мин ще е готова.
Ще трябва да я разархивирам и инсталирам и ще видим какво представлява....
___________________________________ Чрез омраза ще живея, със омраза ще си спомням за нея, през омраза ще гледам как тя умира и върху тази омраза живота си ще изградя,докато по друга започна да тлея.
|
|
|
|
|
MARiNZ0
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Окт 2007 18:10
Вече има и crack, с който играта използва 70MB RAМ по-малко.
Тея Fairlight толкова ли са зле, че вече на вторa поредна игра ViTALiTY им правят proper crack
___________________________________ You can't kill me. I'm already dead to this world.
|
|
|
|
|
MARiNZ0
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Окт 2007 19:18
Играх я и нещо не ми допадна. Атмосферата не ме грабна(а тя е най-важна в случая). Липсата на нормален save и на индикатор за health също дразнят. На няколко пъти умирах дори без да разбера как и защо.
___________________________________ You can't kill me. I'm already dead to this world.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Окт 2007 21:41
Тая игра... Въобще не е това което очаквах, не ме зариби, уж е хорър, но не е страшна според мен.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 26 Окт 2007 09:19
Има нещо ''специално'' в нея, но още не успявам да разбера какво. Историята е поредната от типа ''злото отпреди всички нас ще ни изтрепе и затова пичагите от бла-бла, ни пазят без да подозираме''... ЗА КОЙ ПЪТ? Ужасно изтъркана работа, писнало ми е. Иначе графиката и атмосферата са на ниво , липсата на сейв верно е ташак , а за умирането - и аз не разбрах какво става. На няколко пъти падах по очи с червен екран и след 2-3 секунди пак съм на крака... Паранормална му работа ;р
Ще я поиграя още малко, но едва ли ще ме зариби ...
|
|
|
|
|
NERO
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 26 Окт 2007 11:12
___________________________________ "You think you're beter that me...Them show me Let's Play"
|
|
|
|
|
zip0
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 26 Окт 2007 11:23
ПОГРОМ написа: Има нещо ''специално'' в нея, но още не успявам да разбера какво. Историята е поредната от типа ''злото отпреди всички нас ще ни изтрепе и затова пичагите от бла-бла, ни пазят без да подозираме''... ЗА КОЙ ПЪТ? Ужасно изтъркана работа, писнало ми е. Иначе графиката и атмосферата са на ниво , липсата на сейв верно е ташак , а за умирането - и аз не разбрах какво става. На няколко пъти падах по очи с червен екран и след 2-3 секунди пак съм на крака... Паранормална му работа ;р
Ще я поиграя още малко, но едва ли ще ме зариби ...
Тия от екипа ти те лекуват и ти можеш - някои като е паднал отиваш при него и цъкаш спейс!
___________________________________ ...
|
|
|
|
|
NERO
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 26 Окт 2007 11:35
Бах и никои ли неможе да ми помогне
___________________________________ "You think you're beter that me...Them show me Let's Play"
|
|
|
|
|
_Mitko_
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 29 Окт 2007 17:13
NERO написа:
Тва е първородното май-трябва да е последния бос и аз съм на него плс ако някой я е врътнал да помага. Не знам как да му върна тия розовите кълба дето ми пуска.
|
|
|
|
|
EviL
|
|
Мнения: 893 Местоположение: Д'Драгонленд в крепоста Д'Драгонхарт !
|
|
Заглавие: Публикувано на: 29 Окт 2007 17:21
Firstborn се бие доста лесно .
Първо трябва да използваш Блек ( снаиперистката ) и да го "бутнеш" няколко пъти със неиното умение ( зациклих как се нарича ). След като направиш това Първородното малко ще се изнерви и ще се разходи малко като ти рита задника междувременно. След това ще кастне една магия която ще започне да точи кръв на Делгадо, Чърч и Блек единствен незасегнат ще е Луилям . Хващаш Луилям и напомпваш резорекшан магията и я запращаш към Първородния . Той от своя страна ще спре своята магия която точи останалите от отряда . След това ще касне огнен демон над Луилям, Блак и Чърч единствен незасегнат ще е Делгадо който от своя страна трябва да пусне своя собствен огнен демон срещу Първородното . Това ще анулира неговата магия . След като това стана Първородното ще кастне "вкореняване" ( магията на кървавата вещица Чърч ). Когато това стане единственно Чърч ще може да се движи . Веднага пускаш и ти една магия "вкореняване" и готово .
Играта е много добра но сега нямам време да споделя защо .
П.П. Чърч кърти тапети. Персонажа с който играх 95% от времето през другите 5% ползвах Делгадо.
___________________________________ Злото винаги ще е по-силно !
There`s no such priest that can pray me to heaven.
Там където взорът не стига фантазията танцува.
|
|
|
|
|
Vermic
|
|
В момента играе: опаааааа
|
|
Заглавие: Публикувано на: 29 Окт 2007 17:31
Много се дразня че тази прекрасна игра няма да ми тръгне
___________________________________ Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
|
|
|
|
|
_Mitko_
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 29 Окт 2007 17:31
Мерси много евил току-що я врутнах наистина е много яка
|
|
|
|
|
Alien
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 29 Окт 2007 17:41
Бива я.Не е лоша
___________________________________ Use Google Sucker
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 29 Окт 2007 19:24
аве играта си ме кефи,ама може ли някой да ми обясни как се правят магиите,натискам бутона за спешъл пауъра,а то ни6то не става,може ли да ми кажете как да пускам пирокинеза,телекинеза и тем подобни...също не мога да разбера как да сменям персонажа,аве имам копчетата настроени пъ като ги натискам нищо не става,само с ходенето,клякането и стрелянето немам проблем
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 29 Окт 2007 19:54
плсс хелп зациклих на боса където можеш да играеш само с блек и джоунс значи в центръра има някъв където мята огнени кълба по мен а около него се върти някъв затворен в нещо като "капсула" и призовава "зомбита",с джоунс използвах телекинезата за да отворя капсулата и бия по боса и не ще да мре така 30мин съм се разправял пробвах даже трейнър(с който съм безсмъртен и убивам сичко с 1 удар)еми пребих тоя дето мята огнените топки ама тоя в капсулата пак не умира..кажете как до го мина плссссс.....иначе играта рулира
ЕДИТ: 10х EviL
|
|
|
|
|
Морт
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 29 Окт 2007 20:20
Играта е много добра, дразни ме само липсата на скок. Деба и конзолните портове.
Аз зациклих у римско. Стигнах до дебелака, претрепах го, увисна си на веригите и са кво?
ЕДИТ: Зацепих. Телекинеза...
Атмосферата е невероятна, музиката също е много подходяща. От цялата игра като атмосфера най ми хареса нацистка германия, а като озвучение средновековието.
Изискванията не ги коментирам, на Pentium D920, 1GB RAM, 6800GS@520/1200 всичко на high, без сенки се играе нормално едва на 800х600! Хора с 8800GTS коментират, че с всичко на макс и филтрации при 1280х1024 има ситуации да насича.
ЕДИТ2: На много места бях чел, че финалът е много глупав, но чак пък така?!?! Цялата последна част беше ужасно претрупана, а имаше босове по-трудни от Първородното.
Chris написа: Vermic написа: Тъъъъъ тъъъъ дъъъъ дъъъъъъъъъъъ дъ дъ да да да па па да па па да дъъъъъ дааааааааааааааа! Музиката от Star Wars ли е това или бъркам? Щото тя е Търъдъдъъън дъъън дъръдъдъъън а твойта версия някво различно ми звучи
|
|
|
|
|
EviL
|
|
Мнения: 893 Местоположение: Д'Драгонленд в крепоста Д'Драгонхарт !
|
|
Заглавие: Публикувано на: 29 Окт 2007 20:30
LordOfDarkness
Трябва да го стреляш когато си отваря шкембето . Ще познаеш кога си го улучи по това че спираш атаката му .
The Death
Първо убиваш този около кото се върти съркофага . След това с телекинезата отваряш съркофага и помпаш гатта в главата. На втория третия път ще го килнеш.
desso вселяването в другите чарактери ще го получи след като минеш първия чаптар . Относно магиите . Натискаш съответното копче и ако всички други изисквания са изпълнени магията става. Примерно за да кастнеш магия с Джоунс трябва да се прицелив в противник и да натиснеш "кю" . Смяната на чарактерите след като го получиш става като задържиш спеис и след това избираш чарактера с мишката .
ЕДИТ. Ахх сорри не съм те разбрал LordOfDarkness.
___________________________________ Злото винаги ще е по-силно !
There`s no such priest that can pray me to heaven.
Там където взорът не стига фантазията танцува.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 31 Окт 2007 21:30
Аве много гадно като не мога да разбера дали идват враговете до безкрай или просто са твърде много,е ся например тъкмо хванах Лихтхамър (сигурно съм доста назад но не играя много) и в следващото ниво заемаме сички позиция и те немат край,егати работата,пък никъде не ми пише кво да прая
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|