Службите вербуват деца в борба с пиратството (пазете се)

Нещата от живота
Ледник

Службите вербуват деца в борба с пиратството (пазете се)

Мнение от Ледник »

Ученици и служби ще се борят заедно с интернет престъпленията

Коста Стоянчев
kstoyanchevpari.bg 27.10.2007 18:50

МВР подарява лаптопи на децата сътрудници

Ученици от Софийската професионална гимназия по електроника Джон Атанасов ще се борят срещу престъпленията в мрежата, съвместно със службите на МВР. Идеята е на възпитаниците на столичното школо, които при сърфирането си в Интернет ще докладват на ГДБОП за сайтове с нелегално съдържание. За целта от министерството ще подарят лаптопи на децата-сътрудници на службите.

Проектът предвижда стартиране на официална страница за превенция и борба с интернет престъпността - http://www.cybercrime.bg. Специален интернет сайт пък ще популяризира сред младите хора правните аспекти на компютърната престъпност, заплахите, които съществуват във виртуалното пространство, и начините за реагиране при подобни случаи. Така според МВР ще се ограничат компютърните престъпления, извършвани от или срещу деца.
Аватар
Били

Мнение от Били »

дейба и капиталистите дейба
[25.9.2007 г. 20:45:20] Bator каза: милчо е ибаси калашника уа
http://goroz.forumotion.com/
^Нов адрес
Пънко
Аватар
Kompoth

Мнение от Kompoth »

Ахаха... Да се запасявам с всички касетки, дискове и плочи, дето има из метъл шоповете, че май ще настъпват тежки времена. :lol:
Sett

Мнение от Sett »

zamunda.net
arenabg.com
data.bg
-----

Къде ми е лаптопа, службитее?

Иначе, айде малко пародия от IT Crowd:
http://vbox7.com/play:4a388027
Аватар
Hangwire

Мнение от Hangwire »

Били написа:дейба и капиталистите дейба
:!:
The Chameleon
Eroguro Lolies FTW!
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Обратна връзка:

Мнение от The Chameleon »

ПРОДАЖНИ КОПЕЛЕТАААААААААААААААААААА
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Аватар
Поливача

Мнение от Поливача »

Аз ще се включа към младежкия отряд за борба с неорганизираните хлапаци на нелегален софтуер :D
Windows 2015 for users. Minimum requirements: 486 processor, 4 MB RAM, mouse. Requirements for more or less acceptable operation: Pentium XII-33 GHz, 64 GB RAM, digital Internet connection, game gloves.
Аватар
12dasd

Мнение от 12dasd »

Изображение

АХАХАХАХАХА!!!
:o Или имаш, или немаш.
Аватар
Edwin Odesseiron

Мнение от Edwin Odesseiron »

Че те сайтовете предлагащи достъп до файлове с "нелегално съдържание" са една велика тайна както знаем всички ние :roll:
Ама к'во се чудим че МВР не могат сами да ги намерят? Знаем какви хора са интернет специлистите работещи за правителството... помните сайта на МОН и адмнистраторския му панел, нали?
I'm busy, okay? I'm busy!
Аватар
Аltеr Ego

Мнение от Аltеr Ego »

Проектът предвижда стартиране на официална страница за превенция и борба с интернет престъпността - http://www.cybercrime.bg. Специален интернет сайт пък ще популяризира сред младите хора правните аспекти на компютърната престъпност, заплахите, които съществуват във виртуалното пространство, и начините за реагиране при подобни случаи. Така според МВР ще се ограничат компютърните престъпления, извършвани от или срещу деца.
Тъкмо се бях засилил да пиша за това - поредния начин ГДБОП да симулират активност, а на всичкото отгоре - сайта не е правен от тях. Горките момчета обаче, дето им подариха лаптопи за добре свършената работа, са направили един от най-некадърно изработените сайтове, които съм мяркал в българското интернет пространство през последните 2-3 години. А уж е на официална държавна организация...
The Chameleon
Eroguro Lolies FTW!
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Обратна връзка:

Мнение от The Chameleon »

Сред съвети за децата : " ... Ако попаднете на текст или съобщение в чата или на Интернет страница, което Ви обижда; шокира или смущава, незабавно го покажете на родителите си, ... "

Ебаа.. ако трябва да покажа на майка ми какви ги гледам, горката жена ще получи инфаркт бе! :lol:
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Аватар
Аltеr Ego

Мнение от Аltеr Ego »

The Chameleon написа:Сред съвети за децата : " ... Ако попаднете на текст или съобщение в чата или на Интернет страница, което Ви обижда; шокира или смущава, незабавно го покажете на родителите си, ... "
Те да не влезнат в сайт на Технополис или Техномаркет, че тогава ще се шокират от някои цифрички :lol:
Rensing
Обратна връзка:

Мнение от Rensing »

Абе и мен ме шокираше че има хора които наистина се връзват на срещите ми в чата, ама ако го покажа на нашите... :lol: :lol:
Аватар
Wile E. C.

Мнение от Wile E. C. »

The Chameleon написа:Сред съвети за децата : " ... Ако попаднете на текст или съобщение в чата или на Интернет страница, което Ви обижда; шокира или смущава, незабавно го покажете на родителите си, ... "
Скъпи деца, които искате да помагате на ГДБОП - ето нещо, което ще ви шокира и смути:

Ебете се в гъза мили деца.

Хайде сега го покажете това на полицията и им се оплачете че "Форума ме псувааааа... уаааааа... ама те ме убиждааааааат... уаааааа". :lol:
Аватар
Sirius
Обратна връзка:

Мнение от Sirius »

за един лаптоп да покажеш дупе е смешно... :roll:
:flipFinger:
VALEN7INVS
Цар
Обратна връзка:

Мнение от VALEN7INVS »

Ебаа.. ако трябва да покажа на майка ми какви ги гледам, горката жена ще получи инфаркт бе! :lol:
Определено. о.о
QVOD·EST·SVPERIVS
EST
·SICVT
QVOD
·EST·INFERIVS
Аватар
Canis Lupus

Мнение от Canis Lupus »

За един лаптоп ще се продадат на шапкарите !
Аватар
Undead Dude
Обратна връзка:

Мнение от Undead Dude »

Първо да си оправят сайта, после да гонят пирати. Тия от "Джон Атанасов" винаги са си били спрелтаци- няма кво да им се косите :P
flickr flickr.com/photos/georgeoftheearth
Аватар
Stalker-san

Мнение от Stalker-san »

bYbonЪъЪъ написа:Абе и мен ме шокираше че има хора които наистина се връзват на срещите ми в чата, ама ако го покажа на нашите... :lol: :lol:
:blush:

Заплюх те първи.
Chikushou, ore gozen sobou!
KNSpirit
В момента играе: На борсата!
Обратна връзка:

Мнение от KNSpirit »

SteamOfBlood написа:
bYbonЪъЪъ написа:Абе и мен ме шокираше че има хора които наистина се връзват на срещите ми в чата, ама ако го покажа на нашите... :lol: :lol:
:blush:

Заплюх те първи.
[offtopic]
Подписа ти.. обожавам тоя лаф :Р
[/offtopic]
[ontopic]
Добре, представяте ли си що за изпълнение ще е "Чичко полицай, във форума на ПЦМания някой с псевдоним "Дистурбед" ме напсува. Charge him!
Отделно от това - мисля, че наглите копелета от Джон Атансов ще станат двойни агенти, ако имат морал, разбира се. Ако не - ще ги вербуваме, но трябва да се мисли бързо и да се създаде ПОДПИС (Партия на Ограбените Деца Пирати от Интернет Селяните), която да брани и интересите ни :Р
Tip: Never surrender

:OMGOMG:
Публикувай отговор