RQ: Frankie Wilde-Going Nowhere

Нещата от живота
DennisEverything?
Обратна връзка:

Мнение от DennisEverything? »

Alter Ego написа:
Rudecraft/Orange написа:
Alter Ego написа:
Rudecraft/Orange написа:
Arcatraz написа:@Били
Брат, аре да ми направиш следната услуга: отиваш до най-близкия оръжеен магазин, купуваш си един Кистолет Макаров и се застрелваш. Ако следваш точно инстррукциите ми ще се справиш.

Аре да умерш.Хитрец.

Напцуей още веднъж Били и то на именния му ден и шти еба майката селска. :)
Хахаха, форумните тъпаци се поддържат :lol: БТВ, оранжев, ти си едно от най-простите парчета, които съм мяркал тук, а те хич не са малко.

Ххаха,нов хейтър пеерас.Еби си майката грозна.Тая работа с комплексите остаря и се изтърка,ама на теб ти пожелавам да си ги набуташ в дупето.
Бате,знае се,че си некой лайнар с нов акаунт.А и да не си,пак си тъпо копеле.

:?
Изобщо не съм нов, стария акаунт се прееба, ама това не пречи да ти се посмея, идиоте :lol:
Декстъре, бързо ти порасна оная работа :)
Па и за Ибиса почнал да ми приказва, все пак е ТРЮ ХАУСАР, нали :D Но си оставаш фьешън, нали, и това те дразни :)

Пука ми какво мисли сектант като тебе.Ходи си режи вените и си промивай мозъка с некой южно африкански бог.
Комплексар.Умри. :)

Бате,колко ми е весело само :shy:
Изображение | Изображение | Изображение | Изображение
Alter Ego(fake)

Мнение от Alter Ego(fake) »

Опитвай се да бъдеш прогресив, батка, че деградацията при тебе вече е достигнала критични нива и наистина не би било добре за теб, ако ти се появят косми и по дланите, нали ме разбираш ;)
Е, ако не друго - поне ще можем да проследим Дарвиновата теория тук, във форума, и да видим как маймуната става човек, макар и всъщност явлението да не е точно в същия ред :D
Аватар
Дръвник
Обратна връзка:

Мнение от Дръвник »

Arcatraz написа:
Rudecraft/Orange написа:
Arcatraz написа:
Blue написа:
Arcatraz написа:
Rudecraft/Orange написа:
Arcatraz написа:@Били
Брат, аре да ми направиш следната услуга: отиваш до най-близкия оръжеен магазин, купуваш си един Кистолет Макаров и се застрелваш. Ако следваш точно инстррукциите ми ще се справиш.

Аре да умерш.Хитрец.

Напцуей още веднъж Били и то на именния му ден и шти еба майката селска. :)

Аз нямам нищо против да умра, щото съм чувал че в Ада са най-здравите купони и DJ е самия Сатана. Стиловете, които пуска са death house/metal

Това беше най-тъпия лаф който съм чувал от доста време насам... :shock:

Май по правилно щеше да бъде: " От доста време насам не съм чувал по тъп лаф" . ениуей

Новия Реконект.Ебаси якото. :)

Умри ве.Даже и не си истински хаусър.Убеден съм.Просто си фешън пеерас. :)

Еми аз нещо като музикален хибрид, ако мога така да се изразя. И е по яко от това да слушам един стил. И да-нося фешън дрехи. Пък за умирането не ми пречи,

Tъп фьешън!!!
[PROUD DEFENDER OF STINKY SOCKS]
---------------------------------------------
a.k.a. bobakin
Аватар
Кирилица
Обратна връзка:

Мнение от Кирилица »

Хъммм... Какво ще кажете да млъкнете.
Кирилица goes Jason
Изображение
Публикувай отговор