Елза Парини...Paul Landers написа:О така ли.Как се казва.Щото много знаеш
Непретенциозен архив с бисери от форума [Reborn]
-
Zero-Blade
- Обратна връзка:
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
- Обратна връзка:
багериста-бой сес : Аууу, какви сте мързели... Само гледате да не ходите на училище и се радвате... Аз бих пукнал от скука ако не ходех на даскало, щото само оттам познавам свестни хора

天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
-
DennisEverything?
- Обратна връзка:
Еми там с аграрите е така.Къде в града ще намери свестен човек,за да берат събират ябълки заедноThe Chameleon написа:багериста-бой сес : Аууу, какви сте мързели... Само гледате да не ходите на училище и се радвате... Аз бих пукнал от скука ако не ходех на даскало, щото само оттам познавам свестни хора
|
|
| 
-
Bagerista_Boy
Абе ОринЖ, искаш ли да дойда при майка ти да й покажа моята манивела, а? Да дойда ли да й изкъртя цветето? Да си счупиш пикалото дано!!!Rudecraft/Orange написа:Еми там с аграрите е така.Къде в града ще намери свестен човек,за да берат събират ябълки заедноThe Chameleon написа:багериста-бой сес : Аууу, какви сте мързели... Само гледате да не ходите на училище и се радвате... Аз бих пукнал от скука ако не ходех на даскало, щото само оттам познавам свестни хора
И плюс това не разбират толкова от краварство.
-
DennisEverything?
- Обратна връзка:
http://www.pcmania.bg/phpbb/viewtopic.php?t=51476
Поствам една идиотска тема,за да не развалям тази тука и за да имам възможността да напцуем Багериста.
А,чакай,няма смисъл да го пцуем.Той достатъчно за е нафакал сам.Аграр.Само това е нужно.
Поствам една идиотска тема,за да не развалям тази тука и за да имам възможността да напцуем Багериста.
А,чакай,няма смисъл да го пцуем.Той достатъчно за е нафакал сам.Аграр.Само това е нужно.
|
|
| 
-
Der Meister
- Обратна връзка:
- Edwin Odesseiron
- Sashakiss®
- Обратна връзка:
- Tiny
- но с големо съ̀рце
- В момента играе: A dance with rogues
- Обратна връзка:
SteamOfBlood написа:Гхх...Което ми напомня,че имаше един на 29 с гадже на 14 и й правеше смучки под пъпа.EvilHead написа:Само като видя такива s1 , s2 ... и съм готов отново да му дам да ми засмучи топките
Едит: Авторе , не кликнах нека ти е гадно and keep sucking ..
A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
Самоубий се веArcatraz написа:Иес! Великата тема!Куц Пръч написа:Така се прави, ве, тарикати...
Превеждам на фешънски: ТоВа ОзНаЧаВа дАаа да се СамозаСТреЛЯш/СаМоОбеСиШ иЛи с чЕтИрИ дуМи, дА сЕ УмАРтВиШ сам.
[25.9.2007 г. 20:45:20] Bator каза: милчо е ибаси калашника уа
http://goroz.forumotion.com/
^Нов адрес
Пънко
http://goroz.forumotion.com/
^Нов адрес
Пънко
Муахах, ти си още на BeginnerБили написа:Самоубий се веArcatraz написа:Иес! Великата тема!Куц Пръч написа:Така се прави, ве, тарикати...![]()
Превеждам на фешънски: ТоВа ОзНаЧаВа дАаа да се СамозаСТреЛЯш/СаМоОбеСиШ иЛи с чЕтИрИ дуМи, дА сЕ УмАРтВиШ сам.
FeXaHcKu: ToBa Y3HaXaBa Da Ce CaMo3acTpeLRx/CamYYbEcux uLu s XeTuPu DyMu - Da Ce YMaPTBuX CaM.
- martinkfreеman
ФЕЖАНСКИ: 70\/4 03|-|444\/4 43 3|84|\|13!Куц Пръч написа:Муахах, ти си още на BeginnerБили написа:Самоубий се веArcatraz написа: Иес! Великата тема!![]()
FeXaHcKu: ToBa Y3HaXaBa Da Ce CaMo3acTpeLRx/CamYYbEcux uLu s XeTuPu DyMu - Da Ce YMaPTBuX CaM.
Това е лийт!martinkfreеman написа:ФЕЖАНСКИ: 70\/4 03|-|444\/4 43 3|84|\|13!Куц Пръч написа:Муахах, ти си още на BeginnerБили написа: Самоубий се ве![]()
е†0 вІ м@лКоОоООо н@ fЕ6@N$kiIiIiIIi
В малки дози алкохолът е полезен във всякакви количества.
Руска мъдрост
Руска мъдрост