MALIGOS написа:
БТК имат ли сарвар на игра.
Едно време май имаше един съврър на CS 1.6 но колко беше на БТК незнам... името му беше нещо си BTC Classic 1 но това беше преди 1 година някъде там... и беше стабилно
нямаше лаг понеже има сървъри в който пише, че имам лаг 150 но всъщност не ми лаг... се тая ;р но колко е бил на бтк сървъра незнам имах към 20-30 лаг.. обикновенно или поне в тея сървъри който игра лага ми е 60-160 ... по-начало БТК найстина не са много хубав нет за играене на игри в нета... но зависи
Fler написа:
DeViL написа:
Само не разбрах защо се засмя като каза "БТК и сървъри за игра"
Засмях се, защото това НИКОГА няма да се случи. БТК да се занимават с поддръжката на сървър, било то за CS само :ДА ДА!!!
Ем има нещо вярно... незнам уш напрайха ся един сайт за гледане на онлайн телевизия и други такива екстри и си го потдържат...
... единствено 1 нещо ме дразни в нета... че няма някой вътрешен DC++ Hub примерно (където могат само на БТК да влизат) понеже знам интернети който са така... и си теглят към 1.30GB за 2-3 мин... то не ми е голям проблем шот ако искам да изтегля нещо от замунда и ако има сийдъри 1.30GB може ми го изтегли за към 20-30 минути (на 2 мегабита съм (повече става голям шит :Д ))