Автор |
Съобщение |
Napster
|
|
В момента играе: Pro Evolution Soccer 2009
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Окт 2007 14:58
FELIX написа: ооо добреее добре... ограничен, който от нищо не разбира, добре приех го много остро това. Край спирам да коментирам, Про Еволюшън сокъра е най-добрата футболна игра създавана някога, фифата тъне в мизерия, точка.!
Аре стига вече, темата е за PES, нека не се отплесваме! Аз повече няма да коментирам тук, приятен ден на вас
Не целях да ти втлъпя че ПЕС е по-добра , а просто че това е тема за ПЕС , тука ще си я хвалиме , а в другата тема за ФИФА там вие ще си хвалите ФИФА . За теб ФИФА е по-добра , за мен ПЕС е по-добра . Едва ли някой от нас ще си промени мнението , така че няма смисъл да пишем повече по този спор .
|
|
|
|
|
wannabe
|
|
|
|
Заглавие: Re: ! Публикувано на: 06 Окт 2007 15:11
napster написа: А аз на тебе ти препоръчвам да се запознаеш малко с играта (и Букмейкара) преди да говорите че Кав букмейкар бе
|
|
|
|
|
Napster
|
|
|
|
|
|
|
|
LordZombie
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Окт 2007 20:11
Ква графика гледате бе! Най-важното е кефа от играта.Във Фифа движенията са роботизирани,а във ПЕС са освободени и е мн по приятно за игра.Също във Фифа футболиста минава през мрежата а във ПЕС се спира в мрежата
___________________________________ Анти ЦС и WoW
|
|
|
|
|
Damage san
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 07 Окт 2007 22:10
|
|
|
|
|
Napster
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 22 Окт 2007 14:11
Вече и обновеният форум е готов , регнете се , след това си напишете ника тук , защото трябва да ви направя "активни потребители" (защита от спам-ботове):wink:
ИГРАТА ИЗЛЕЗЕ!
до няколко часа очаквайте в замунда и арена
|
|
|
|
|
Hova
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 22 Окт 2007 16:05
в арена излезе ма за сега има 1 сиидър и сумати лиичъри както и в замунда
|
|
|
|
|
Shady
|
|
|
|
|
|
|
|
Napster
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 22 Окт 2007 17:24
Кои от вас ще си я купят ?
|
|
|
|
|
DennisEverything?
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 22 Окт 2007 17:46
Фифата не тъне нали?
Затова вчера в Технополис видях ФИФА 07 на разпродажба за 15лв мисля.
Новата ФИФА 08 е мод за 06.Същата боза всяка нова година.
ПЕС е светлини години пред ФИФА.Пука ми за лицензите.Само с това се оправдавате.Щото фактически ПЕС бие ФИФА във всяко друго отношение.
___________________________________ | | |
|
|
|
|
|
FELIX
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 22 Окт 2007 18:52
леле ще взема да си я сваля таз убава игра и да видя за какво милиони, милиарди хора по света я играят
успех успех, то WCG нема състезания по ПЕС, пък милиони, но май верно ще си я сваля за да се отчая напълно
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 22 Окт 2007 19:24
ахахаха. Сега ще ви покажа няколко бисера от коментарите на псевдо фифа закрилниците.
Няма да ви пестя хюмилиейшъна.
Цитат: Фалшива фифа !!!
Фифата , която излезе е фалшива !!!
1.Не е оповестена на офицялния сайт 2.Там снимките на графиката са съвсем различни 3.A нещо повече в "Rest of World" е включен и отбора на Левски,а това са останалите Lausanne-Sport,Lugano,La Chaux-de-Fonds,Orlando Pirates,Kaizer Chiefs,Mamelodi Sundowns,Arka Gdynia,Górnik Łęczna,Pogoń Szczecin,Wisła Płock,Polonia Warszawa,PFC Levski Sofia,Boca Juniors,River Plate,Esporte Clube Bahia,Atlético Mineiro,Ponte Preta,Santa Cruz,São Caeatano,Fortaleza,AEK Athens,PAOK,Panathinaikos,Olympiacos.Общо 23. 4.Докато се инсталира играта не се зареждат картинки а все едно се инсталира програма. 5.Екипите на Реал Мадрид без логото на bwin.com на фланелките. 6.Екипите на Ливърпул без логото на Carlsberg на фланелките. 7.Няма Сантияго Бернабеу. 8.2ра и 3та дивизии на Англия са Кока Кола 9.При режим Be a Pro няма таблици с класиране. 10.В чешката лига има отбор "Бохемианс". 11.Много отбори от Висшата Лига на Англия нямат логота или спонсори на екипите.
В цялата работа КОНАМИ имат 100% пръст нали занете за конкуренцията между японите и ЕА !!! Ще видите като излезе около 29 Септември версия RELOADED , че ще е по-различно Това е мое мнение !!!
Цитат: PES sux, Фифа е по-добра - използват се оригиналните марки, а не китайските лайна на KONAMI.
|
|
|
Damage san
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 22 Окт 2007 20:46
Играта сега я тегля, а в близкото бъдеще мисля да си я взема и оригинална.
П.П. С тая скорост скоро съм я изтеглил
П.П.2 Само ме притесняват тея рекламни пана RGB Иначе играта ще е къртач както всяка година.
|
|
|
|
|
Piggsy ™
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 23 Окт 2007 18:47
Ухаа , верно , че е излезнала бре Скоро почвам да я дърпам и аз , въпреки че на PES съм много слаб по принцип
|
|
|
|
|
nbss
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 23 Окт 2007 20:48
Rudecraft/Orange написа: Фифата не тъне нали? Затова вчера в Технополис видях ФИФА 07 на разпродажба за 15лв мисля. Новата ФИФА 08 е мод за 06.Същата боза всяка нова година. ПЕС е светлини години пред ФИФА.Пука ми за лицензите.Само с това се оправдавате.Щото фактически ПЕС бие ФИФА във всяко друго отношение.
Ако някоя игра е на светлинни години пред другите, то това е фифа 08 за xbox360
|
|
|
|
|
Napster
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 24 Окт 2007 11:08
nbss написа: Rudecraft/Orange написа: Фифата не тъне нали? Затова вчера в Технополис видях ФИФА 07 на разпродажба за 15лв мисля. Новата ФИФА 08 е мод за 06.Същата боза всяка нова година. ПЕС е светлини години пред ФИФА.Пука ми за лицензите.Само с това се оправдавате.Щото фактически ПЕС бие ФИФА във всяко друго отношение. Ако някоя игра е на светлинни години пред другите, то това е фифа 08 за xbox360
Agreed
Хора проблема с RGB се оправи , оказа се че паната ще се свалят от сърварите на КОНАМИ , демек са си онлайн реклами а не вградени
|
|
|
|
|
Little Cyberpunk
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 24 Окт 2007 16:14
а бе хора с кой копчета са финтовете и симулацията как се прави шот разбрах че и такова нещо ще има
___________________________________ Докато има дворни тоалетни - ще има и чалга.
|
|
|
|
|
zip0
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 24 Окт 2007 18:56
От къде да си пусна да играя на дъжд и зима?
Иначе аз играя с пад и се правят мн яки финтове със стика и едно от горните копчета.
Малко да си разнообразя фифата
Има ли начин да играя в лан с пиратското копие?
___________________________________ ...
|
|
|
|
|
Piggsy ™
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 24 Окт 2007 20:06
zip0 написа: От къде да си пусна да играя на дъжд и зима? Иначе аз играя с пад и се правят мн яки финтове със стика и едно от горните копчета. Малко да си разнообразя фифата Има ли начин да играя в лан с пиратското копие?
Май пак не става , аз пробвах , обаче иска пас Ей това най-много не ми харесва в ПЕС-а , иначе играта е добра.И аз играя с пад и е малко по-лесно май
|
|
|
|
|
Napster
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 24 Окт 2007 20:59
House M.D. ™ написа: zip0 написа: От къде да си пусна да играя на дъжд и зима? Иначе аз играя с пад и се правят мн яки финтове със стика и едно от горните копчета. Малко да си разнообразя фифата Има ли начин да играя в лан с пиратското копие? Май пак не става , аз пробвах , обаче иска пас Ей това най-много не ми харесва в ПЕС-а , иначе играта е добра.И аз играя с пад и е малко по-лесно май
С пад е много по-лесно/удобно отколкото с кейборд . Малко съм разочарован от играта ...
Ето 2 интересни скриина
http://img139.imageshack.us/img139/245/berbatovxo8.jpg
http://img138.imageshack.us/img138/9182/mpetrovwc9.jpg
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|