Quake 3
- Praetorian
- Обратна връзка:
Ае то ку тръгне се търси с търсачката кой знай колко теми ще се намерят на Quake 3 ... накрая някой тряя напрай една официална тема... там са разбираме ко ша прайм хамачи или някой да дава хубави сървъри.. оня беше хараби нямаше лаг и беше супер ама щом са го спряли..
казвайте как ша плей
както бях написал в нея тема... hamachi но ми отговориха - "те сигорно половината не знаят какво е хамачи" което евентуално може да е така.. поне за някой 
Пука ми, че ми дреме
- Edwin Odesseiron
- Praetorian
- Обратна връзка:
DeViL написа:Ае то ку тръгне се търси с търсачката кой знай колко теми ще се намерят на Quake 3 ... накрая някой тряя напрай една официална тема... там са разбираме ко ша прайм хамачи или някой да дава хубави сървъри.. оня беше хараби нямаше лаг и беше супер ама щом са го спряли..казвайте как ша плей
както бях написал в нея тема... hamachi но ми отговориха - "те сигорно половината не знаят какво е хамачи" което евентуално може да е така.. поне за някой
Btw става и без hamachi .Сървъри има колкото искаш, само ми казваш на коя карта (какъв да е сървъра:pure ,с мод или без мод) или аз ще направя сървър (ама аз мога само pure сървър да правя ,не знам как се прави напримерно на картата да играеш само с rail ) .Btw аз съм на 1.32b quake 3 arena ,ако има желаещи намирате ме в skype ,навит съм и на quake 2 .
Alien Arena?
Първоначално като Quake3 mod, след пускането на engine-a open source си е отделна игра. Много е свежаркса, героите къртят

Първоначално като Quake3 mod, след пускането на engine-a open source си е отделна игра. Много е свежаркса, героите къртят

Chris написа:Музиката от Star Wars ли е това или бъркам? Щото тя е Търъдъдъъън дъъън дъръдъдъъън а твойта версия някво различно ми звучиVermic написа:Тъъъъъ тъъъъ дъъъъ дъъъъъъъъъъъ дъ дъ да да да па па да па па да дъъъъъ дааааааааааааааа!
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
- Обратна връзка:
The Result:
Аз представих достойно родата с няколко първи места.
Крийг показа, че е класа над нас (аз пък му го върнах като го чупих на Little fighter 2
).
Хамито показа, че е номер едно в дисциплината самоубийства
Лудия с резачка (?!?) беше добра подправка и приятна изненада към днешния куейк.
...
А аз щях да лягам в 23:00, за да стана в 7:00 за един маунтан байк извън града. Е ХАЙДЕ НЕ!
Утре пак!
Аз представих достойно родата с няколко първи места.
Крийг показа, че е класа над нас (аз пък му го върнах като го чупих на Little fighter 2
Хамито показа, че е номер едно в дисциплината самоубийства
Лудия с резачка (?!?) беше добра подправка и приятна изненада към днешния куейк.
...
А аз щях да лягам в 23:00, за да стана в 7:00 за един маунтан байк извън града. Е ХАЙДЕ НЕ! Утре пак!
az se nadqvam planeta turneto da e ludnica taq godina!
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
- Обратна връзка:
- Praetorian
- Обратна връзка:
- Praetorian
- Обратна връзка:
-
Golqmoto pile
- Обратна връзка: