Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 18 Окт 2007 21:05

Disturbеd написа:
И кво толкова се учи на покера, да си гледаш картите...? Не, сериозно питам, обясни, щото не разбирам какво има да му се учи.

Пхах.
Ситуация: имаш АJ (вале асо). Вдигаш до 50 ст., този след теб вдига до 1.20. Само ти плащаш.
Флопа (първите 3 карти) излиза: J,10,9. Имаш най-висок чифт с най-висок "кикър". Вдигаш до 3 лева и пича ти казва 10. Какво правиш? Опитва се да ти отмъкне трите левчета или просто има 7 и 8 (стрейт)? Далеч не е елементарна работа...

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 18 Окт 2007 21:24

Абе белота си е най-интересен

Профил ICQ Skype

Заглавие:
Публикувано на: 18 Окт 2007 22:07

Disturbеd написа:
The Riotmaker написа:
Disturbеd написа:
Щото циклят "свара" като първите малоумници, а не седнат да прочетат за 5 минути правилата на спортния покер... Съвсем спокойно може да се разпечатат комбницаиите от карти да и да се получат едни хубави игри ;) Не е задължително да се играе на пари, може и с подръчни материали за "залагане", цаката е да успееш да заблудиш всички останали ;) И късмет, ест :Р Та... да де, исках да кажа, че сварката е супер малоумна, което вече го казах, също искам да ви пожелая лека нощ и да ви кажа, че много ви обичам. Не, чакай, без последното. Абе, бръкнете си веднъж в дупенцата от мен. {{P}} Лека ноооооощ! И не забравйте, че ТОЙ ви гледа!

ти определено си разбрал на кво се осланя един добър покер играч - да заблудиш другите и да имаш късмет

ок баце .. за 5 минути покер не мое да научиш .. мое да научиш силата на ръцете.
за да играеш добре покер ти тряя толко практика и четене , че ти е малка фантазията .. а да играеш покер на клечки е просто смешно :)

Бе колкото да си цъкаш с приятели става :Р Пък не виждам какво е смешното на играта с клечки при липса на пари? :Р Играеш ли? Играеш. Тогава? И кво толкова се учи на покера, да си гледаш картите...? Не, сериозно питам, обясни, щото не разбирам какво има да му се учи.

За да играеш правилен покер на сериозно ниво и да печелиш от това ти трябват доста знания . Снийки даде пример , не ми се изпада в подробности за под оддс , имплайд оддс , стратегии , слоуплей , блъф , семи блъф и т.н. , но повечето хора не подозират колко сложна игра е тва всъщност.
И аз бях така преди да понауча някои неща ( още съм доста далече от истината ) , но след първия месец вече почвах да осъзнавам , че тва не е просто игра на късмет .. където печелиш , ако те уцелят картите . Тва си е цела наука , деа .. интересното е , че сега става се по - популярно и масово тва нещо .. ше виим кво ше стане следващите няколко години де , но дори в България вече има хора , които си изкарват прехраната с тая игра :)

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 19 Окт 2007 03:04

Райътмейкър и СнийкиДюд са прави в случая
Късмета няма много голяма роля в покера...

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com