Автор |
Съобщение |
The.Rampage.Rado
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 18 Окт 2007 13:18
Които издържат най-много 6 месеца и са баси моделите като тракторни гуми са големи...
Стъпиш ли 1 път в нещо по-хубаво..., ако трябва няма да ми е нова обувката, ама няма да хода с некви чепици дето като се спънеш и отпред се отлепят или се скъса плата някъде..
___________________________________ KusLink.com - скъси си... линка! www.rampagesport.eu - магазин за волейбол, хокей на трева и разни други
|
|
|
|
|
Gastly
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 18 Окт 2007 13:29
Луд ли си, изобщо не е така. Тва първите им модел бяха гумени, сега са си много добри, нормални кецки, които можеш да видиш навсякъде, издържат по една година, че и повече...
___________________________________ I stand for courage, strength, loyalty and bravery. I am a hard working animal, who will excell in what I do. I will give it all I got. I was bred to never quit. ~American Pit Bull Terrier
|
|
|
|
|
The.Rampage.Rado
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 18 Окт 2007 14:07
Аз не съм доволен... и мания и рънър съм носил... по един сезон и това е... А не е да ритам с тях и да си влача краката... Всички им се прецакваха подметките отвътри при стелката и трябва да слагаш допълнителна такава или пък им се прецаква фасона и за кец не можеш да го кажеш...
___________________________________ KusLink.com - скъси си... линка! www.rampagesport.eu - магазин за волейбол, хокей на трева и разни други
|
|
|
|
|
†Попѫтъ†
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 18 Окт 2007 17:01
Оснвната разлика е че Ориджиналс са със стария знак:) Перформанса са с трите ленти ///, има и още едни, дет в България не съм виждал. Поне аз докат работих нямаше такива в наличност и съответно никой не е оръчвал от магазините в страната...
___________________________________ دشت شما درد نکند
|
|
|
|
|
Nocturne
|
Curse of the Sands |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 18 Окт 2007 17:09
Gastly написа: Луд ли си, изобщо не е така. Тва първите им модел бяха гумени, сега са си много добри, нормални кецки, които можеш да видиш навсякъде, издържат по една година, че и повече...
Верваш ли си ?
|
|
|
|
|
Till.Lindemann
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 18 Окт 2007 18:02
†Попътъ† написа: Оснвната разлика е че Ориджиналс са със стария знак:) Перформанса са с трите ленти ///, има и още едни, дет в България не съм виждал. Поне аз докат работих нямаше такива в наличност и съответно никой не е оръчвал от магазините в страната...
с тази кръглата емблема ли? при тях разликата каква е?
|
|
|
|
|
slim_k
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 18 Окт 2007 18:03
Ориджиналс Адидаските са тези със стария знак ( листото ), както каза Попа ... Основната им серия е Адидас Суперстар ( един от най-типичните модели ) ...
Последните ми 2 чифта маратонки са Адидаски - първите бяха едни черни пърформански ( триъгълния знак ) които сега са ми главно за спорт, сега в момента съм с изцяло бели суперстарки ... Истината е че маратонките на Адидас са стилни и удобни ... Стават както за излизане, така и за спорт. А аз може и да звуча като клиширана реклама, но това е самата истината
___________________________________ http://wkoz.net - rap shit 24/7
|
|
|
|
|
The.Rampage.Rado
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 18 Окт 2007 18:40
Я сега си кажи кой те зариби...
|
|
|
|
|
DennisEverything?
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 18 Окт 2007 22:46
Ех,деа,какви сте разбирачи,нема що...
Линдемане виж в Уики и Сайта на Адидас.
А в Ориджинълс магазина ходих още като го отвориха и общо взето няма нищо интересно.
___________________________________ | | |
|
|
|
|
|
The.Rampage.Rado
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 18 Окт 2007 23:23
Ми че ко?!
Мен си ме кефят... Всички други имат по 5 мъжки модела общо бели, всичко друго е разни разцветки. Докато бялото си го комбинираш с квото искаш, върви на всичко от сакото ми до полата ми.. опа.. , туй де.. така..... па и са цуул.
А, че магазина им е празен - празен е... , просто за сега като, че ли няма толкова интерес спряма performance серията.
|
|
|
|
|
wannabe
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 19 Окт 2007 10:29
Адидас никога не са ме кефили като марка.Единствено моделите маратонки не са лоши,ама пък са боклуци.Преди 2 години си взех едни маратонки на адидас и след половин година някъде им се разлепиха подметките...
|
|
|
|
|
Till.Lindemann
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 19 Окт 2007 10:33
мн странно
аз пък ритам с едни адидаски вече...година, разбирай здраво ритане
|
|
|
|
|
The.Rampage.Rado
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 19 Окт 2007 11:09
Jorix написа: Адидас никога не са ме кефили като марка.Единствено моделите маратонки не са лоши,ама пък са боклуци.Преди 2 години си взех едни маратонки на адидас и след половин година някъде им се разлепиха подметките... Е много ясно, че ако си вземеш от моделите за 140 лв те ще са с изкуствени кожи и лайна вътре. Или даваш още 50-100 за нещо което ще ти е още по-удобво и няма да се къса (що ли на Роналдинио (той е с Найк, ама..) и на Балак примерно не им се късат обувките... ). И в отбора много хора им се късат адидасите - ама ние играем на изкуствена трева която е силно абразивна. За 150 лв и оригинална Диадора и Наик да си вземеш все тая... За това вместо 150 лв за 1 чифт на Молл оф Илиенци има по 35 лв диадорки от тея симпатичните със ярко зелената емблема...
А какво да кажем за най-добрата хандбална обувка - Adidas Stabil?! М? Аз за зала (indoor hockey) съм си взел Стабил 2 (140 лв), е нема такъв тракшън бате.. нищо, че модела е на 5 години сигурно...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 19 Окт 2007 11:22
Някой да знае дали в София се продават NIKE SB
___________________________________ Аз моята душа... май си я оставих в хладилника
а.к.а State of mind a.k.a Jamaican Herbman
|
|
|
|
|
Nocturne
|
Curse of the Sands |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 19 Окт 2007 15:38
The.Rampage.Rado написа: ...
Батенце носил съм и за 150 и за 300 лева маратонки на Адидас и Пума и никога не са се късали, а колко километра пешa навъртам не е реално. Изхвърлям ги защото ми омаляват ...
|
|
|
|
|
slim_k
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 19 Окт 2007 17:50
Rudecraft/Orange написа: Ех,деа,какви сте разбирачи,нема що... Линдемане виж в Уики и Сайта на Адидас. А в Ориджинълс магазина ходих още като го отвориха и общо взето няма нищо интересно.
Кое не е така бе Зуйо ?
___________________________________ http://wkoz.net - rap shit 24/7
|
|
|
|
|
Макс Пейн
|
|
В момента играе: на сигурно...
|
|
Заглавие: Публикувано на: 19 Окт 2007 18:02
Till Lindemann написа: †Попътъ† написа: Оснвната разлика е че Ориджиналс са със стария знак:) Перформанса са с трите ленти ///, има и още едни, дет в България не съм виждал. Поне аз докат работих нямаше такива в наличност и съответно никой не е оръчвал от магазините в страната... с тази кръглата емблема ли? при тях разликата каква е?
Не четеш
http://www.pcmania.bg/phpbb/viewtopic.p ... 222#853222
http://www.adidas.com/Y-3
___________________________________ "Съединителят е връзката между двигателя и усмивката...
Все агенти сме!
|
|
|
|
|
Романс
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 19 Окт 2007 18:06
ммм, adidas винаги са ми харесвали.
Имам едно тяхно яке. Имба е.
___________________________________ .
|
|
|
|
|
Hova
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 21 Окт 2007 15:03
абе а NIKEid тея дето може сам да си ги направиш по интернет доставят ли се в българия
|
|
|
|
|
Мr.Anderson
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 21 Окт 2007 23:53
Най - важното при едни маратонки е да са свинщина...
UGK - [Underground Kingz #10] Take Tha Hood Back (Ft. Slim Thug, Vicious & Middle Fingaz)
___________________________________ Do you know what "nemesis" means? A righteous infliction of retribution manifested by an appropriate agent. Personified in this case by an 'orrible cunt... me.
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|