marin_007 - crazysasho 2-1
Ей мамка му много мачове губя заради това че сам вс вратаря много често изтървам , още в началото направих няколко пропуска , след това сашо отвърна на удара с гол от едно центиране , второто полувреме обърнах макар че единия гол , той пое вратаря и нещо не се справи.
crazysasho - marin_007 0-2 65'
Тоя мач пък си го играх перфектно и като напварих 2-0 , бат са6о излезе и заяви че повече с мене няма да играе .
сашо само щи кажа да се научиш да губиш , а не да се оправдаваш с това че нямш звук , и че съм биел напреде само , ся че нищо не направи и 2та мача аз не съм виновен , когато падаш поне падай достойно , знам че те държи малко време , ама не е хубаво , всеки е губил мачове. Сега че някой хора са непобедими , знам ли
П.П Леле сашо няма майтап , бая си се възгордял , ся че падна си си виновен ти , кво ми приказваш глупости отбори работи , да си избрал друг. Просто незнам как може да пишеш такива тъпизми , нямал звук , ми пусни мп3-т няква песен или там нещо друго , що за оправдание е това , лаг имало , добре как при мене няма да има а при тебе ще има ? . Както и да е , много се ядосвам така като почнат да се оправдават