Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 15 Окт 2007 18:30

Дади, чел съм всичко на Пратчет и всяка от книгите за Потър. Харесват ми и двете, не съм търсил причина. Просто се четът на 1 дъх. Харесвам и Кинг, и Салваторе, и Май.... те са всички различни, няма две мнения по въпроса. Харесвам ги по различни причини, но факт е, че ги намирам за добри. Приеми го.

Dark Dragoon, да, не ми пука за мнението ти. Нищо лично, това си е част от характера ми.

С Луакси не се заяждаме, или поне аз не го виждам така. Не я харесвам и го казах, после реших че всищност не ме ебе, и пак го казах (написах, де). Това е, без предистория или епилог. А всяко заяждане си има такива.

Потър е интересен герой, книгата за него също. На вас не ви харесва предимно, защото сте си втълпили че се харесва само на деца и гейове. Ако я погледнете обективно не виждам какво лошо ще забележите в нея.

И педофили няма, или поне нямаше във версията, която аз четох. Може да е имало в някой 18+ ремикс, та потърсете си оригинала.

edit: I rule, theres no questioning that.

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 15 Окт 2007 18:34

Shady написа:
Дади, чел съм всичко на Пратчет и всяка от книгите за Потър. Харесват ми и двете, не съм търсил причина. Просто се четът на 1 дъх. Харесвам и Кинг, и Салваторе, и Май.... те са всички различни, няма две мнения по въпроса. Харесвам ги по различни причини, но факт е, че ги намирам за добри. Приеми го.

Dark Dragoon, да, не ми пука за мнението ти. Нищо лично, това си е част от характера ми.

С Луакси не се заяждаме, или поне аз не го виждам така. Не я харесвам и го казах, после реших че всищност не ме ебе, и пак го казах (написах, де). Това е, без предистория или епилог. А всяко заяждане си има такива.

Потър е интересен герой, книгата за него също. На вас не ви харесва предимно, защото сте си втълпили че се харесва само на деца и гейове. Ако я погледнете обективно не виждам какво лошо ще забележите в нея.

И педофили няма, или поне нямаше във версията, която аз четох. Може да е имало в някой 18+ ремикс, та потърсете си оригинала.

:lol: btw,none taken :)

Penny написа:
ave isus e pokemon ve

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 15 Окт 2007 18:39

Аз съм чувал, че Пратчет е гей. Това го казвам не за друго, а за да покажа колко тъпа е тази обида. Знам тази информация от близък човек, който е бил в Англия. Човека си пада по мъже. Предположете, че това е така - прави ли книгите му по-лоши?
Аз лично смятам, че "Хари Потър" е книгата на последните два века, а Пратчет го намирам за посредствен сатирик. Но цялата война кой автор е по-добър е твърде детинска, всеки има своето мнение и е жалко, когато вместо за нещо градивно го използва, за да нервира други хора. По-добре ще е феновете на Пратчет да си направят своя тема, а не да кендзат в тази за "Хари Потър".
Що се отнася до определения като кой бил и кой не бил гей, те издават един особен вид дебат, в който аз нямам място. Така, че довиждане.

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 15 Окт 2007 18:41

Всичко опира до това, че в този форум колкото повече мразиш Хари, толкова по-голяма ти става пишката. А всеки иска да го уважават и затова хвърля наред обиди без никакъв смисъл. Абе тъпня е, ама и те си знаят.

btw Спарт, ЧРД. С известно закъснение де, ама ти рядко наминаваш.

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 15 Окт 2007 18:46

Мерси. А иначе Шеди, то и пубертета минава рано или късно, но лошото е, че минава през много акне - включително и под формата на мнения в мрежата.

Профил WWW

Аватар
В момента играе: Рефреш на PCM форума (epik high score!)
Заглавие:
Публикувано на: 15 Окт 2007 18:57

А вие да сте на по петдесетина години, че така обяснявате какъв бил пубертата. Пфф, дееба ;р

Пратчет е гей @.@ Ей богу, т'ва не знам да го коментирам ли или просто да си седя тука тихичко и да лолвам . . .

иначе всичко опира до това, че потър не ни харесва. Ммм, при това с голяма доза основание. Хубава книга - ми, добре, ебе ме дали е хубава, мен най-много ме дразни как вървят и обяснават всички "ааа, най-продаваната книга", "най-великата книга", "най-великата писателка". Що не си ебат мамата, тия дето ги пишат тия глупост?

П.П. "Нямам нищо против господ, само фенклуба му ме дразни" - уникално XD

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 15 Окт 2007 19:00

Книгата няма вина, че хората я харесват. Това е свръхдетинско. Всеки има право да мисли която си книга иска за най-велика. Според мен е нелепо една пародия да се има за най-велика, но това е право на мнение.
А за педерастията, наистина ли има значение за теб това? Нали не се къпеш с тоя човек?

Профил WWW

Eroguro Lolies FTW!
Аватар
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Заглавие:
Публикувано на: 15 Окт 2007 19:14

Рофл, автора на темата го баннаха, ама вие му тъпчете гроба. ;Д

Айде стига с тая тема..

Serious Sam написа:
Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...

Цитат:
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 15 Окт 2007 19:26

Чел съм Потър(имам и шесте книги), без последната 7-ма част, която също ще си я купя. Кефи ме историята, книгата не затормозява, лека е за възприемане, увлекателна. Хората които бълват глупости, обикновенно не са чели книгите, най-много да са гледали филмите, които са пълни боклуци.

Феновете, които навсякаде обясняват как това е най-великата книга и мен ме дразнят. Но самата книга си ме кефи.

Който говори много, все ще каже нещо, което не е трябвало да казва. Конфуций

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 15 Окт 2007 19:35

Sparhawk написа:
Аз лично смятам, че "Хари Потър" е книгата на последните два века, а Пратчет го намирам за посредствен сатирик.

Определно се справяш много по-добре от Пратчет!

post scriptum: Grave Desecration.

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 15 Окт 2007 20:47

<GLaDiaToR> написа:
Чел съм Потър(имам и шесте книги), без последната 7-ма част, която също ще си я купя. Кефи ме историята, книгата не затормозява, лека е за възприемане, увлекателна. Хората които бълват глупости, обикновенно не са чели книгите, най-много да са гледали филмите, които са пълни боклуци.

Феновете, които навсякаде обясняват как това е най-великата книга и мен ме дразнят. Но самата книга си ме кефи.

Amen to that. >.>

Шейди, вземи се укроти малко. И не, не "рулираш", това е сигурно. И можем да си го подлагаме на обсъждания колкото си искаме, пък на теб понеже не ти пука, това какво те касае...

Не смятам "Хари Потър" за най-великата книга евър, камо ли пък Роулинг за най-великата писателка. Това обаче не прави книгата по-лоша, лично мое мнение.

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 15 Окт 2007 22:31

Lunacy написа:
<GLaDiaToR> написа:

Amen to that. >.>

Шейди, вземи се укроти малко. И не, не "рулираш",

Damn It ... аз мислих, че рулира ... никъв спрайт повече :disbelief:

Профил Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 15 Окт 2007 22:40

Nordvargr написа:
Sparhawk написа:
Аз лично смятам, че "Хари Потър" е книгата на последните два века, а Пратчет го намирам за посредствен сатирик.

Определно се справяш много по-добре от Пратчет!

post scriptum: Grave Desecration.

Ахахахахах, това беше най-голямата глупост, която съм чувал. Как беше лафът - това беше толкова тъпо, че чак проби дупка в пространството.

Аз пък лично смятам, че Darkthrone е групата на всички времена, а всичко останало са лайна. Мож' ли така да заклеймявате, сякаш сте първолаци, дето си сравняват играчките - "мойта е най-яката - еби са!". Детски истории.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 17 Окт 2007 10:07

Книгите за ХП са доста слаби в литературно отношение...това ми казват уроците по литература от гимназията, а не фенщината ми към писатели кат Зелазни, Джордан, Прачет и Толкин.
Езикът и художествените средства на ХП поредицата са бедни, идеите са слаби а сюжетът въпреки безбройните обрати (които някои хора намират за интересни) предвидим и досаден.
(за филмите не говоря, защото ВСИЧКО което излиза от Холивуд напоследък е боклук)
Тук някои фенове ще излезат с тезата "ама това е книга писана за масите, какво толкова искаш от нея"...да ама нали точно вие я величаете за "книгата на последните два века"...заглавие, което има такива претенции трябва, трябва да бъде критикувано по-издълбоко...

За един фен на фентъзито е напълно неразбираемо, защо всички изведнъж луднаха по някъкво второразрядно фентъзи, писано от домакиня която не идва от серозни културни среди (просто сравнете биографията и примерно с Луис Макмастър Бьоджоут или с Урсула Легуин).
Обърнете внимание, това фентъзи експлоатира ВСЯКО известно клише в жанра!
Какво може да си каже такъв човек?
"Тези хора не са чели друго фентази затова му се радват толкова.", "Феновете му са лумпени, които ще изчетат или изгледат нещо, не защото наистина ги кефи, а защото им го рекламират. И дори ще си самовнушат, че им е харесало.", "Най-вероятно феновете на ХП си падат по малки лигави момченца. Кой си пада по тях - застаряващите лелки, някои по-млади такива, които смятат, че педерастията е нещо много романтично (няма да повярвате колко много яои и шонен-ай фенки има у нас...напрактика вяка аниме фенка) и педофилите."

Принципно не мразя толкова книгата - дразни ме реакцията на феновете и. Държат се всякаш тя е най-великото нещо на света и поради тази причина всяко останало фентъзи смуче. И перманентно вадят аргумента "най-продавано заглавие"...е и...чалгата също е много популярна...а най-гледаният ТВ сериал у нас е "Дързост и красота"...Нима ви харесва да се приравнявате към циганията или към бабките любителки на сапунки?

Защо просто не признаете пред себе си, че ХП-то е боза...забавна боза, но все пак боза...радвайте му се, но не се опитвайте да го наложите за еталон!

Тук някой каза, че Тери Прачет бил гей...не вярвам да е истина, но дори да е така - книгите му не са гей пропаганда и не използват гей релации за евтина реклама (както Ролинг)...или поне това важи за по-старите му книги...

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 17 Окт 2007 11:48

От всички глупости, дето изчетох досега, само AlShu каза нещо свястно и смислено. Че и се аргументира човека.

Сериозно, както каза той, радвайте се на Хари, но не го величайте като "най-великия". Това е натрапено мнение. Защо? Само надписът на един книгоразделител го доказва - купувах си една книга и по едно време виждам как от четвъртата книга за малкия очилат магьосник се подава картонче за разделяне на страниците с изображението на малкия Хари и надпис до него - "Прочете ли най-четените книги в света?".

Е, ако това не е натрапено мнение, кое е? Спомнете си какво ви казваха даскалите по Български език за медийната сфера на общуване.

Профил

Аватар
В момента играе: Medal of Honor:Breakthrough, HoMM 3, Call of Duty 4 MW, Diablo II (The Fury Within mod)
Заглавие:
Публикувано на: 19 Окт 2007 08:24

Лошо няма - нека да се четат все повече книги, независимо какви жанрове, а на мен лично книгите за Хари Потър са ми забавни и си ги чета когато имам време като не пренебрегвам и останалите автори в библиотеката ми - Дийн Кунц, Стивън Кинг, Робърт ван Хюлик, Тимъти Зан, Умберто Еко, Джон Диксън Кар, Толкин, Тери Брукс... Четете и се наслаждавайте на самото четене, а не да се правим на критици и да ръсим наляво на дясно "Четете това, четете онова.." Книгите са да бъдат прочетени и ако са хубави да бъдат препрочитани колкото пъти искаме... Затормозяването по дадено заглавие не води до нищо добро... Само безсмислено хейтване и яд... Спокойствие и уважение...

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 19 Окт 2007 13:15

http://youtube.com/watch?v=jakZnmZ-CIo

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене: