ЕДИТ:друго питане

Игри за PC
THE KING OF TIME
Обратна връзка:

ЕДИТ:друго питане

Мнение от THE KING OF TIME »

Оправих си сакреда , но имам друг проблем

Значи на същото това пс(то за работа ми го дадоха, а аз за кво го ползвам :D ). Ако сте забравили п3 800 мх, 256 рам и видео Гефорс 2 мх там нещо си искам да пусна Ънриъл 2 и Unreal Tournament 2004. Имам оригинално копие което включва и първия Ънриъл. По време на инсталацията ми дава няколко съобщения за грешки, ама аз давам Игнор. Хуу, ама по време да инсталацията компа взе че се ресна :shock: Идеи как да се оправи този проблем?!?!
Till Lindemann написа:начи да си в баварец, облечен добре, с яки курви около теб не ти доставя кеф?
Аватар
Гиро мекицата

Мнение от Гиро мекицата »

на такъв компютър според мен е почти невъзможно да се играе sacred,мисля че играта е твърде тежка и за тва ти дава бял екран
Аватар
Fire Eagle

Мнение от Fire Eagle »

Проблема ти се нарича nVidia gForce 2 mx няма начин да стане все пак е карта на поне 6-7 години
Аватар
jones
Обратна връзка:

Мнение от jones »

Аз съм играл Sacred на почти същата конфигурация (само процесорът беше 900 mhz) и нямах абсолютно никакви проблеми. Така че, не мисля, че е от видеото.
тук и тук
not understanding solitude
they will attempt to destroy anything
that differs from their own
not being able to create art
they will not understand art
they will consider their failure as creators
only as a failure of the world
Аватар
Scar
Обратна връзка:

Мнение от Scar »

Не е от видеото.Сакред и експанжъна съм ги превъртал на гф 2 и нямаше никакви проблеми...
I will stone you,stone you
Wrap my arms around you
I will stone you,stone you
My little halo

a.k.a SoaP
Аватар
Albtraum
В момента играе: Singularity

Мнение от Albtraum »

Мхм на мен старата не ми тръгваше ( сигурно от релийза или нз от кво ) забива с черен екран и неможе се играе , чак когато ъпдейтнах до Ъндъруърлда ми се отвори възможност да играя .
Aber selbst nachdem ich dass zugebe
Gibt es keine Katharsis....
Dieses Geständniss war völlig bedeutungslos...
THE KING OF TIME
Обратна връзка:

Е добре бе мама му стара, къде е проблема тогава?!? Разбирам да беше пиратка, ама не е :( .Уина ли се ебава?!
Till Lindemann написа:начи да си в баварец, облечен добре, с яки курви около теб не ти доставя кеф?
Аватар
Albtraum
В момента играе: Singularity

Мнение от Albtraum »

THE KING OF TIME написа:Е добре бе мама му стара, къде е проблема тогава?!? Разбирам да беше пиратка, ама не е :( .Уина ли се ебава?!

Май е видеото.
Aber selbst nachdem ich dass zugebe
Gibt es keine Katharsis....
Dieses Geständniss war völlig bedeutungslos...
Аватар
NeO_Zealot

Мнение от NeO_Zealot »

Не претендирам да съм голям разбирач на тема видео карти, но все си мисля, че има доста голяма разлика между GF 2 Ti series и GF 2 mx. Нека по-горе писалите уточнят какви точно модели са били техните GF 2-ки.
TheNightmare

Мнение от TheNightmare »

Играл съм на gf4mx и върви добре така че и на двойка би трябвало да върви. Това с белия екран ми се струва че е заради стари драйвъри. Сложи най-новите които подържат тая карта и не би трябвало да имаш проблем.
Аватар
Sentry

Мнение от Sentry »

THE KING OF TIME написа:Е добре бе мама му стара, къде е проблема тогава?!? Разбирам да беше пиратка, ама не е :( .Уина ли се ебава?!

Не, играта си излиза недовършена, с адски много бъгове и т.н. Теглиш си пач, официален, инсталираш го и играеш така.
We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time?
Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
THE KING OF TIME
Обратна връзка:

Абе мани, тая игра не е в ред. Взех я и я инсталнах наново и взе че тръгна :lol: . Шантава работа :lol:
Аватар
Fire Eagle

Мнение от Fire Eagle »

Sentry написа:

Не, играта си излиза недовършена, с адски много бъгове и т.н. Теглиш си пач, официален, инсталираш го и играеш така.

Май това е решенито верно че си на ръба ама влизаш в класацията Минимални :

CPU: 800 Mhz

RAM: 256 MB

Памет на видео картата: 16 MB

Място на харда: 2000 MB
THE KING OF TIME
Обратна връзка:

Новия проблем е най горе. ХЕЛП :(
The Chameleon
Eroguro Lolies FTW!
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Обратна връзка:

Мнение от The Chameleon »

Снийки, виж, автора написа ЕДИТ! Може би е променил първия си пост :?: :P
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
THE KING OF TIME
Обратна връзка:

хора помагайте верно бее :( . Днеска пак се опитех да инстална Ънриъл 2, ама тоя път нещо пак не щеше да тръгне. Пишеше че некъв файл в директория систем е прецакан. Дайте някакви идеи как да се оправи проблема, супер много ми се играе :(
Публикувай отговор