Значи на същото това пс(то за работа ми го дадоха, а аз за кво го ползвам
ЕДИТ:друго питане
-
THE KING OF TIME
- Обратна връзка:
ЕДИТ:друго питане
Оправих си сакреда , но имам друг проблем
). Ако сте забравили п3 800 мх, 256 рам и видео Гефорс 2 мх там нещо си искам да пусна Ънриъл 2 и Unreal Tournament 2004. Имам оригинално копие което включва и първия Ънриъл. По време на инсталацията ми дава няколко съобщения за грешки, ама аз давам Игнор. Хуу, ама по време да инсталацията компа взе че се ресна
Идеи как да се оправи този проблем?!?!
Till Lindemann написа:начи да си в баварец, облечен добре, с яки курви около теб не ти доставя кеф?
- Гиро мекицата
- Fire Eagle
-
THE KING OF TIME
- Обратна връзка:
- NeO_Zealot
-
TheNightmare
THE KING OF TIME написа:Е добре бе мама му стара, къде е проблема тогава?!? Разбирам да беше пиратка, ама не е.Уина ли се ебава?!
Не, играта си излиза недовършена, с адски много бъгове и т.н. Теглиш си пач, официален, инсталираш го и играеш така.
We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time?
Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
-
THE KING OF TIME
- Обратна връзка:
- Fire Eagle
Sentry написа:THE KING OF TIME написа:Е добре бе мама му стара, къде е проблема тогава?!? Разбирам да беше пиратка, ама не е.Уина ли се ебава?!
Не, играта си излиза недовършена, с адски много бъгове и т.н. Теглиш си пач, официален, инсталираш го и играеш така.
Май това е решенито верно че си на ръба ама влизаш в класацията Минимални :
CPU: 800 Mhz
RAM: 256 MB
Памет на видео картата: 16 MB
Място на харда: 2000 MB
-
THE KING OF TIME
- Обратна връзка:
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
- Обратна връзка:
-
THE KING OF TIME
- Обратна връзка:
хора помагайте верно бее
. Днеска пак се опитех да инстална Ънриъл 2, ама тоя път нещо пак не щеше да тръгне. Пишеше че некъв файл в директория систем е прецакан. Дайте някакви идеи как да се оправи проблема, супер много ми се играе 
Till Lindemann написа:начи да си в баварец, облечен добре, с яки курви около теб не ти доставя кеф?