Old School шутъри
Old School шутъри
Здравейте.С темата исакм да ви помоля да драснете някое име на стара игра.Примерно на Wolfstein,Duke Nukem,Doom 2 такива.Щото аз знам само тия

Use Google Sucker

Ако си говорим за МСДОС - Dark Forces, Shadow Warrier (Duke Nukem 3Д, но в китайски вариант
), Doom 1 (кефи ме повече от двойката), Cyclones и Blood 1.
Имаше и едно Rise Of The Triad ама то не ме кефеше - много аркадни елементи имаше.
Heretic 1 също не е от любимите ми...2-ката обаче е върха...
Имаше и едно Rise Of The Triad ама то не ме кефеше - много аркадни елементи имаше.
Heretic 1 също не е от любимите ми...2-ката обаче е върха...
The only difference between Salvador Dalí and crazy people
is that Salvador Dalí is not crazy.
is that Salvador Dalí is not crazy.
- dark knight
Re: Old School шутъри
Half-life ама не вярвам да не си я връткал поне 2 пъти!Wolfstein добри времена бяха....Tom Angelripper написа:Здравейте.С темата исакм да ви помоля да драснете някое име на стара игра.Примерно на Wolfstein,Duke Nukem,Doom 2 такива.Щото аз знам само тия![]()
Sin, Quake 2, Unreal: Return to Na'Pali(или някаква такава простотия), Jedi Knight, System Shock 1, 2, AvP 1, 2... има и други, които знам, но в момента не се сещам.
We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time?
Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
-
Progressor
- В момента играе: Clichequest: Valley of the Grind
- Обратна връзка:
- Bachev_OrC
- Обратна връзка:
- Sashakiss®
- Обратна връзка: