Автор |
Съобщение |
Stalker-san
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 10 Окт 2007 21:59
Яжте Мура,да ви порасте....Коса !!
___________________________________ Chikushou, ore gozen sobou!
|
|
|
|
|
Гиро мекицата
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 10 Окт 2007 22:03
SteamOfBlood написа: Яжте Мура,да ви порасте....Коса !!
аз мислех че се оплешивява
|
|
|
|
|
Gastly
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 10 Окт 2007 22:14
Абе кво се праите на голем мислители не мога да разбера...И говорите некви врели некипели. Винаги когато някой ми пречи с пушенето, просто не го оставям да пуши докато е край мене.
Гипо, брато, не им се връзвай, ами следващия път, в заведението някой като не се съобразява със ограниченията и не спира след като го помолиш, просто му махни цигарата, или ако се наложи напусни заведението като са цигани.
___________________________________ I stand for courage, strength, loyalty and bravery. I am a hard working animal, who will excell in what I do. I will give it all I got. I was bred to never quit. ~American Pit Bull Terrier
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Публикувано на: 10 Окт 2007 22:16
Gastly написа: Абе кво се праите на голем мислители не мога да разбера...И говорите некви врели некипели. Винаги когато някой ми преч и с пушенето, просто не го оставям да пуши докато е край мене. Гипо, брато, не им се връзвай, ами следващия път, в заведението някой като не се съобразява със ограниченията и не спира след като го помолиш, просто му махни цигарата, или ако се наложи напусни заведението като са цигани. Ти пък ни изкара, че пушим напук на непушачите О.о
Обаче ако има ограничения и съм на място за непушачи, аз лично ги спазвам..
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
|
Gastly
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 10 Окт 2007 22:39
Pantomime написа: Gastly написа: Абе кво се праите на голем мислители не мога да разбера...И говорите некви врели некипели. Винаги когато някой ми преч и с пушенето, просто не го оставям да пуши докато е край мене. Гипо, брато, не им се връзвай, ами следващия път, в заведението някой като не се съобразява със ограниченията и не спира след като го помолиш, просто му махни цигарата, или ако се наложи напусни заведението като са цигани. Ти пък ни изкара, че пушим напук на непушачите О.о Обаче ако има ограничения и съм на място за непушачи, аз лично ги спазвам..
Не, не, не изкарвам нищо...Просто преди една седмица в една кръчма на центъра, изрично седнахме в зоната за непушачи и познай кво, пушеха си едни пичове...Най-учтиво им намекнахме, че не искаме да търпим дима от цигарите им, но те не спряха бая дълго време, при което един приятел става, издърпва две цигари от устата и им ги пуска в бирата...Тия как спекохааа.
Иначе пушете си, дет вика Слим, кво ми пречи некъв човек дето си пуши на спирката, чакайки автобуса
___________________________________ I stand for courage, strength, loyalty and bravery. I am a hard working animal, who will excell in what I do. I will give it all I got. I was bred to never quit. ~American Pit Bull Terrier
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Публикувано на: 10 Окт 2007 22:41
Gastly написа: Pantomime написа: Gastly написа: Абе кво се праите на голем мислители не мога да разбера...И говорите некви врели некипели. Винаги когато някой ми преч и с пушенето, просто не го оставям да пуши докато е край мене. Гипо, брато, не им се връзвай, ами следващия път, в заведението някой като не се съобразява със ограниченията и не спира след като го помолиш, просто му махни цигарата, или ако се наложи напусни заведението като са цигани. Ти пък ни изкара, че пушим напук на непушачите О.о Обаче ако има ограничения и съм на място за непушачи, аз лично ги спазвам.. Не, не, не изкарвам нищо...Просто преди една седмица в една кръчма на центъра, изрично седнахме в зоната за непушачи и познай кво, пушеха си едни пичове...Най-учтиво им намекнахме, че не искаме да търпим дима от цигарите им, но те не спряха бая дълго време, при което един приятел става, издърпва две цигари от устата и им ги пуска в бирата...Тия как спекохааа. Иначе пушете си, дет вика Слим, кво ми пречи некъв човек дето си пуши на спирката, чакайки автобуса Е, т'ва са вече некадърници В случая приятеля ти добре е направил
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
|
Disturbеd7470
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 10 Окт 2007 23:55
Аре стига сте нареждали кво да си правим с телата... Някой пуши, друг пие повече, трети прекалява с кафети, четвърти с храната, няма най-вредно.
@Куц Пръч
А къв е смисъла от яденето на шоколад? Удоволствието. Да, шоколада увеличава риска от кариес + разширява кръвоносните съдове, което подобно на никотина може да доведе до отказване на сърцето, или недостиг на кръв в мозъка и клинична смърт. Разбира се, риска е много минимален, и то само при зверска злоупотреба. Както е и при цигарите. Ако имаш СКЛОННОСТ към развиване на рак - тютюнопушенето увеличава риска. Но да не си предразположен по рождение, и пак да го получиш заради цигарите - тва са пълни буламачи. Спри да разискваш темата, след като не знаеш какво е, смисъла да продължаваш е никакъв.
___________________________________ The passions that drive us should be the ones we respect and admire. To feel contempt for one's own motivations is a vulgar thing.
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 11 Окт 2007 14:35
За ТРУПО
Разбрал си ме грешно приятелю .
Вярвай ми, че ако цигарите нямаха дим, то аз нямаше и да погледна тази тема.
Не знам за кампаниите срещу цигарите, телевизия не гледам. Подбудите ми са изцяло на ниво - влиянието на пушачите над непушачите.
Факт е, че и двамата можем да пукнем в един и същи ден след 50 години (а дано се запознаем преди това поне ).
Идеята е следната - аз съм направил един прост избор - да не пуша. Решил съм, че така ми е по-добре(пушил съм за кратко в 7ми клас бтв ). Моят избор по никакъв начин не пречи на околните, нали така? Кофти е от позицията на непушач(нас дима ни дразни повече) да отида някъде, където няма разделение пушачи/непушачи. Най-неприятно е в ресторант - хапваш и гаден дим те дразни...
А ако съм се изказал по-хапливо, то е било заради хората, които се изкараха по-умни, заради това, че пушат.
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
|
|
|
|
|
slim_k
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 11 Окт 2007 22:24
Кой по дяволите се изкара по умен от нас защото пуши ? Чисто и просто защитаваме някакво право на избор и още повече - не искаме някой да ни псува само заради вреден навик, все едно сме напастта на хилядолетието.
А тука всезнайковците продължиха - "Ако не си купувате цигари 3 седмици, ще можете да си вземете 5 кила пица и 3 бози" - ае ебете си майката най-накрая и млъкнете
___________________________________ http://wkoz.net - rap shit 24/7
|
|
|
|
|
NoName
|
|
В момента играе: Белот ...
|
|
Заглавие: Публикувано на: 11 Окт 2007 22:54
Да ва еба в заблодените хора ....
''Оле дано направат цигарите по 365 лева та да спрат да си ги купуват ... оле не, малко са. Да ги направят по 124243 лева.''
Други пък развиват теори, как щели да спрат някой ден да произвеждат цигари ... алоооо, аланкулу ... някой ден сигурно ще спрат да произвеждат и алкохол ... слезни малко на земята.
На някой много им пречат цигарите ... който пушел да си купувал скафандър. Не ве направо ще си купя един капут, да си го нахлузя на главата и да пуша в него ....
.........................
ТРУПОНАРЕЗЕНинс написа: Не ме е страх от големи разходи, а от ниски доходи.
Това е сигурно единственото смислено нещо което прочетох в темата !
--------------------
Да взема да напиша и малко по темата ...
Няма да се учудя да направят по 4 лева кутията. Което за БГ е наистина безбожно много. Но ако увеличат само Бг цигарите и тези куито ги внасят Булгартабак,а другите вносители на цигари запазят цените на цигарите същите,това означава директно фалит на Булгартабак до 2-3 месеца ... тъиче не ми се вярва да направят точно така. По скоро ще вдигнат всички видове цигари, но пък 4 лева е прекалено много за кутия цигари.
Видях някой, че питаше Viceroy, дали ги внасят Булгартабак.... Viceroy ги внасят Бритиш Американ Табако, както също внася и Pal Mall ... който впрочем дръпнаха голяма част от Българският пазар.
___________________________________ Only god can judge me , is that right ? Only god can judge me now . Only god baby , nobody else , nobody else .
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 12 Окт 2007 03:22
NoName написа: ще си купя един капут, да си го нахлузя на главата и да пуша в него ...
Е те тва е приказка вече!
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
|
|
|
|
|
---
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 12 Окт 2007 07:15
NoName написа: Няма да се учудя да направят по 4 лева кутията. Което за БГ е наистина безбожно много. Но ако увеличат само Бг цигарите и тези куито ги внасят Булгартабак,а другите вносители на цигари запазят цените на цигарите същите,това означава директно фалит на Булгартабак до 2-3 месеца ... тъиче не ми се вярва да направят точно така. По скоро ще вдигнат всички видове цигари, но пък 4 лева е прекалено много за кутия цигари. Видях някой, че питаше Viceroy, дали ги внасят Булгартабак.... Viceroy ги внасят Бритиш Американ Табако, както също внася и Pal Mall ... който впрочем дръпнаха голяма част от Българският пазар.
7 страници и най-сетне мнение по темата
___________________________________ > http://last.fm/user/amcdj
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|