еми то в тия Интерактивните лиги е нещо като класиране, само дето си е доста объркващо направено, аз едвам едвам разбрах как да играя обикновен мач, пък камо ли да играя от онези там дето пишат че играеш когато и отбора ти играе... аз са се избрах с Байерн в някаква лига ли незнам, пише ми че съм на 13 място, некви мачове са изиграни дори и ще чекам да играем скоро
такааа и сега да почна с това дали може да се играе с оригинална срещу други с пиратска. Значи ДО ВЧЕРА изобщо не ставаше като пробвах с един приятел-той прави аз влизам и ми пише че другия няма мойте обновления на някакви играчи за онлайн версията... дразнех се супер якото, докато днес преди малко един супер фр (мн мн мн го обичам!!!! )
ми даде един пач с който става, само дето другия трябва да го има (някой ако го иска нека ми пише на mitko2026 в скайпа!)
и така... абе това обаче има ебаси смешните неща, само нещо съм в фифата, ама не в онлайн, некъде си разглеждам просто и некви коментатори като почнат да боботят, нямат спирание
хаха, другото смешно което вчера се сцепих, нали има отдолу едно меню движещо такова дето пише некви резултати, некви новини и прочие, и аз си викам виж резултатите нямат равни (показваха ми мачовете от събота в Англия, абе насекъде, и всичко точно) ама тия новините ме сцепиха от смях... имаше неква новина - Stoichkov left Selta или нещо от сорта
викам си това са колко ли хиляди хора го гледат
айде, от мене е това, засега в онлайн имам една победа и една загуба (загубата ми е защото един ми звънна по скайпа)
малеее, толкова много пиша, надявам се да не се сърдите, щото тука е турнира, пък аз така като се развихрим над клавиатурата