Труден мач,като цяло много муден,то и голям лаг си имаше. Ето'О и Анри за пореден път ме разочароваха.1 път Ето'О и 2 пъти Анри пропуснаха да ми направят мача спокоен... Тоя Буфон е ненормален 92 сила

Нима? Не знаех... Спокойно,пускам резултата от 1-я,после от 2-я . Не играя от вчера в тия турнири...Pantomime написа:Във втората групова фаза се играят по два мача между опонентите![]()
еее добре де не се заяждай®SnOoPy™ написа:Нима? Не знаех... Спокойно,пускам резултата от 1-я,после от 2-я . Не играя от вчера в тия турнири...Pantomime написа:Във втората групова фаза се играят по два мача между опонентите![]()
лично аз бягам централно вс вратаря и натискам Д до средата или малко повече и гола е почти сиг боцатааааа®SnOoPy™ написа:
ПП: Моля ви,кажете ми как се вкарва на тая фифа сам срещу вратаря,защото ще я изтрия още малко тая фифа.?????

Е човека е прав , сега за какво ще го дисквалифицирате за глупости? Вие му давате зор още от миналите групи , как няма да се изнерви...И аз ако бях щях да се ядосамБукмейкара написа:Какво искаш да кажеш с този пост ?Ако не се обосновеш като хората ще бъдеш дисквалифициран!!!!!!!!!!®SnOoPy™ написа:Не се заяждам,ама и вие не давайте зор.Не всички са маниаци по цел ден фифа да играят...
Видях какво е писал.Имам чувството , че тук няколко души сте се настроили нещо срещу негоБукмейкара написа:Виж какво е писал Деник и какви емотикони е използвал!Виж как му отговаря Снупи и какъв намек пуска след това.Аз му казах или да се обоснове или ще бъде дисвалифициран !
Пигси виж какво е писал Деник и къде го виждаш този зор!