Автор |
Съобщение |
Undead Dude
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Окт 2007 15:21
4кинта са малко. Да ги направят по 10-15, както в останалите страни от ЕС и най-вече- да забранят пушенето на обществени места. Който иска да пуши да си купува скафандър!
___________________________________ flickr flickr.com/photos/georgeoftheearth
|
|
|
|
|
wannabe
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Окт 2007 15:24
ми и тва ще стане до 2-3 години че даже е възможно и като във франция да стане да можеш да си пушиш само у вас.
|
|
|
|
|
---
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Окт 2007 15:37
Въпреки че пуша, и аз съм 'за' за такива мерки :]
Не да станат 665690569506 лева кутията, а да се забрани пушенето на места ..
___________________________________ > http://last.fm/user/amcdj
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Окт 2007 15:41
А се кефехте като влязохме в ЕС. Казах ви аз, ей!
Undead Dude написа: 4кинта са малко. Да ги направят по 10-15, както в останалите страни от ЕС и най-вече- да забранят пушенето на обществени места. Който иска да пуши да си купува скафандър!
Подкрепям. Само да не забранят шоколада.
|
|
|
|
|
wannabe
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Окт 2007 15:49
Ледник Фир Болг написа: А се кефехте като влязохме в ЕС. Казах ви аз, ей! Е какво си ни казал,от както влязахме в ЕС цените на вносните цигари спаднаха почти двойно
|
|
|
|
|
Hangwire
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Окт 2007 16:13
Jorix написа: Ледник Фир Болг написа: А се кефехте като влязохме в ЕС. Казах ви аз, ей! Е какво си ни казал,от както влязахме в ЕС цените на вносните цигари спаднаха почти двойно
Може би!Но погледни от финансов аспект цялата година.Отдавна стоките не са поскъпвали толкова!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Окт 2007 16:54
Мнго ясно, че трябва да вдигнат цигарите......
Само алкохола да не пипат!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Окт 2007 16:56
tzveto написа: Мнго ясно, че трябва да вдигнат цигарите...... Само алкохола да не пипат!
WORD!!!!111
|
|
|
wannabe
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Окт 2007 18:40
Blue написа: Jorix написа: Ледник Фир Болг написа: А се кефехте като влязохме в ЕС. Казах ви аз, ей! Е какво си ни казал,от както влязахме в ЕС цените на вносните цигари спаднаха почти двойно Може би!Но погледни от финансов аспект цялата година.Отдавна стоките не са поскъпвали толкова! Е така е но пък и частните фирми дигат заплатите
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Окт 2007 18:47
Undead Dude написа: да забранят пушенето на обществени места.
Ако направят това, съм склонен и по 1 лв да са..
Ебаси Рая на Земята ще стане. о.о
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Окт 2007 18:52
мини руло написа: Въпреки че пуша, и аз съм 'за' за такива мерки :] Не да станат 665690569506 лева кутията, а да се забрани пушенето на места .. Да бе, че да се крием по горички и полянки да пушим, а не в някое заведение :Д
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
|
Hangwire
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Окт 2007 18:53
Jorix написа: Blue написа: Jorix написа: Ледник Фир Болг написа: А се кефехте като влязохме в ЕС. Казах ви аз, ей! Е какво си ни казал,от както влязахме в ЕС цените на вносните цигари спаднаха почти двойно Може би!Но погледни от финансов аспект цялата година.Отдавна стоките не са поскъпвали толкова! Е така е но пък и частните фирми дигат заплатите
А кво става с населението което е на държавна работа?
|
|
|
|
|
wannabe
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Окт 2007 19:22
Blue написа: Jorix написа: Blue написа: Jorix написа: Ледник Фир Болг написа: А се кефехте като влязохме в ЕС. Казах ви аз, ей! Е какво си ни казал,от както влязахме в ЕС цените на вносните цигари спаднаха почти двойно Може би!Но погледни от финансов аспект цялата година.Отдавна стоките не са поскъпвали толкова! Е така е но пък и частните фирми дигат заплатите А кво става с населението което е на държавна работа? Еми стачкуват
|
|
|
|
|
Hangwire
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Окт 2007 19:28
Jorix написа: Blue написа: Jorix написа: Blue написа: Jorix написа: Ледник Фир Болг написа: А се кефехте като влязохме в ЕС. Казах ви аз, ей! Е какво си ни казал,от както влязахме в ЕС цените на вносните цигари спаднаха почти двойно Може би!Но погледни от финансов аспект цялата година.Отдавна стоките не са поскъпвали толкова! Е така е но пък и частните фирми дигат заплатите А кво става с населението което е на държавна работа? Еми стачкуват
Правилно!
|
|
|
|
|
Кирилица
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Окт 2007 20:02
Вие сте бахти комините
___________________________________ Кирилица goes Jason
|
|
|
|
|
Disturbеd7470
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Окт 2007 20:30
Пххх... очудени?
___________________________________ The passions that drive us should be the ones we respect and admire. To feel contempt for one's own motivations is a vulgar thing.
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Окт 2007 22:24
Pantomime написа: Да бе, че да се крием по горички и полянки да пушим, а не в някое заведение :Д
Прокажените трябва да се третират като прокажени!
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Окт 2007 22:30
Гипо написа: Pantomime написа: Да бе, че да се крием по горички и полянки да пушим, а не в някое заведение :Д Прокажените трябва да се третират като прокажени!
Word!
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
Zero-Blade
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Окт 2007 22:32
Blue написа: Гипо написа: А дано ги направят 40лева... 'бал съм ви, не стига, че не ви дреме за вас самите, пък ще ни тровите и нас по заведенията Абсолютно си прав.Отвратително е като влезеш в някое кафе,или клуб,и веднага те лъхне вонята на цигари... ЛоЛ, че те кафетата и заведенията за какво са? Да отпуснеш. Пушачите отпускат с по цигара.. Като не искаш да те лъха "вонята" на цигари, не влизаш в заведения за пушачи. Гипо написа: Pantomime написа: Да бе, че да се крием по горички и полянки да пушим, а не в някое заведение :Д Прокажените трябва да се третират като прокажени!
I find your lack of competence disturbing.
Гипо, ти май в последно време си прокажен в главата, м?
___________________________________ Аз спамих форума на PC Mania за да дръпна хора към моя нов форум.
|
|
|
|
|
wannabe
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Окт 2007 22:40
Еми гипо е прав в случая.Каде си видял кафе за непушачи?Те даже не спазват тва за масите за пушачи и непушачи.
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|