3D модели
Ако можеш да работиш с 3D Exploration би ли се съгласил да ми помогнеш за едни модели скайпа ми е ermac.nsr
Подкрепете ни ТУК!!!!! за да има МКА и за РС
- Disturbеd7470
- Обратна връзка:
Първо се извинявам (защото виждам че отдавна не е поствано), че вдигам темата :О
Вярвам, че още е източник на полезна информация. Xayzer, какво става с моделите?
Започнах днес да работя със SketchUp и ето първия модел, който направих за час-два :О
Това е тенекиена кутия от газирана напитка "Форумово"
Имах проблеми с добавянето на текст - все стърчеше отстрани

Вярно, нищо не струва, но за първи опит май е що-годе добре.
Едитнах малко картинките, защото имаше едни дразнещи пунктирани линии наоколо.
Поствам толкова късно, шото цяла седмица не съм виждал компютър и сега не ми се спи
Вярвам, че още е източник на полезна информация. Xayzer, какво става с моделите?
Започнах днес да работя със SketchUp и ето първия модел, който направих за час-два :О
Това е тенекиена кутия от газирана напитка "Форумово"
Имах проблеми с добавянето на текст - все стърчеше отстрани

Вярно, нищо не струва, но за първи опит май е що-годе добре.
Едитнах малко картинките, защото имаше едни дразнещи пунктирани линии наоколо.
Поствам толкова късно, шото цяла седмица не съм виждал компютър и сега не ми се спи
- Гиро мекицата
-
Xayzer
- Местоположение: Starship Enterprise_____ Професия: Starfleet Lieutenant Commander
- Обратна връзка:
Поредния модел. Нямах много време (а и комютърни ресурси) да направя добър рендеринг на модела, така че ще се наложи да се задоволите с това
:
Линк към модела:
http://sketchup.google.com/3dwarehouse/ ... revstart=0

Като гледам интереса към темата е изтискан до край, така че може би това ще е последния модел, който ще постна във форума.
Линк към модела:
http://sketchup.google.com/3dwarehouse/ ... revstart=0

Като гледам интереса към темата е изтискан до край, така че може би това ще е последния модел, който ще постна във форума.

Не съм се покатерил на върха на ...аната хранителната верига за да ям ...ани моркови.
27B-6
-
Abdominal Pain
Е това е ебаси яката идея!
Наистина жалко. Ботлайк е прав, това, че не коментираме всеки път като постнеш, не значи, че няма интерес.Xayzer написа: Като гледам интереса към темата е изтискан до край, така че може би това ще е последния модел, който ще постна във форума.
Искренно се надявам, това да е само един "пъблисити стънт" от твоя страна, за да можем да продължим да се наслаждваме на новите ти модели

Pain leads to Awareness.
Awareness is Existence.
Existence is Life.
And Life is full of Pain.

Xayza`! Човеко!
Интересът към темата не е изстискан, дори напротив!
Моделите ти къртят все повече с всяка следваща страница.
Проблемът е, че в един момент човек спира да обяснява колко ги харесва, защото се чувства като... слагач и мазник.
Това не значи по никакъв начин, че моделите ти не се радват на интерес. Просто брой как нарастват тези 7408 посещения.
И продължавай да радваш `ората.
Поздрави!
Интересът към темата не е изстискан, дори напротив!
Моделите ти къртят все повече с всяка следваща страница.
Проблемът е, че в един момент човек спира да обяснява колко ги харесва, защото се чувства като... слагач и мазник.
Това не значи по никакъв начин, че моделите ти не се радват на интерес. Просто брой как нарастват тези 7408 посещения.
И продължавай да радваш `ората.
Поздрави!
- Friendly Devil
Ей, я недей да ни ги говориш такива, ако спреш да постваш тука, ще направиме общо-форумна стачка и ще видиш тогаваXayzer написа: Като гледам интереса към темата е изтискан до край, така че може би това ще е последния модел, който ще постна във форума.
И последния ти модел рулва, както винаги!
It's me! 

-
Xayzer
- Местоположение: Starship Enterprise_____ Професия: Starfleet Lieutenant Commander
- Обратна връзка:
Хехе, благодаря ви много за подкрепата DeViL, bOtLik3, Abdominal, Ледник и Friendly Devil, вашите положителни отзиви ме карат да продължа с тази работа. Ще видим, може и да продължа да поствам моделите тук, щом наистина има интерес.
А иначе не се притесняеайте от флъд в темата. Предпочитам тема, по-пълна с коментари, та дори и с малко флъд, отколкото чиста, но безлюдна.
А иначе не се притесняеайте от флъд в темата. Предпочитам тема, по-пълна с коментари, та дори и с малко флъд, отколкото чиста, но безлюдна.
Наистина, най-вече правя оръжия и роботи, но не е само това +1 колело. Ако разгледаш портфолиото ми освен няколкото робота, mech-ове, огнестрелни оръжия и колела ще видиш часовник Ролекс, запалка, превозни средства (хеликоптер, танк, камион, кораб), конзола (Плейстейшън 1) и лък.Wolfman` написа:Забелязъл съм, че предимно правиш оръзия и роботи + 1 колелопредлагам ти да опиташ нещо ново

Не съм се покатерил на върха на ...аната хранителната верига за да ям ...ани моркови.
27B-6