3D модели

Нещата от живота
Публикувай отговор

Харесват ли ви моите 3D модели?

Да, много
93
70%
Горе-Долу
25
19%
Не
3
2%
Баба ми прави по-хубави
12
9%

Общо гласове: 133

Xayzer
Местоположение: Starship Enterprise_____ Професия: Starfleet Lieutenant Commander
Обратна връзка:

Мнение от Xayzer »

Един пич, колега моделиер, се е захванал да направи рендер на моя модел и това бе резултата:

Изображение
Изображение

Не съм се покатерил на върха на ...аната хранителната верига за да ям ...ани моркови.

27B-6
Аватар
Raven_nv
Обратна връзка:

Мнение от Raven_nv »

Ако можеш да работиш с 3D Exploration би ли се съгласил да ми помогнеш за едни модели скайпа ми е ermac.nsr
Подкрепете ни ТУК!!!!! за да има МКА и за РС
Аватар
Disturbеd7470
Обратна връзка:

Мнение от Disturbеd7470 »

И двамата ритате задници... :) Супер добро.
The passions that drive us should be the ones we respect and admire. To feel contempt for one's own motivations is a vulgar thing.
Xayzer
Местоположение: Starship Enterprise_____ Професия: Starfleet Lieutenant Commander
Обратна връзка:

Мнение от Xayzer »

Disturbеd написа:И двамата ритате задници... :) Супер добро.
Благодаря :)
Изображение

Не съм се покатерил на върха на ...аната хранителната верига за да ям ...ани моркови.

27B-6
Аватар
Liberty
В момента играе: League of Legends
Обратна връзка:

Мнение от Liberty »

Супер са браво!
http://www.divinitas-crew.com
Ghost reporting!
Аватар
12dasd

Мнение от 12dasd »

Първо се извинявам (защото виждам че отдавна не е поствано), че вдигам темата :О
Вярвам, че още е източник на полезна информация. Xayzer, какво става с моделите? :wink:
Започнах днес да работя със SketchUp и ето първия модел, който направих за час-два :О
Това е тенекиена кутия от газирана напитка "Форумово" :wink:
Имах проблеми с добавянето на текст - все стърчеше отстрани :shock:

Изображение

Изображение

Изображение

Вярно, нищо не струва, но за първи опит май е що-годе добре.
Едитнах малко картинките, защото имаше едни дразнещи пунктирани линии наоколо.
Поствам толкова късно, шото цяла седмица не съм виждал компютър и сега не ми се спи :shock:
:o Или имаш, или немаш.
Rensing
Обратна връзка:

Мнение от Rensing »

На Blender по едно време бях почнал да се занимавам, ама шотовете са ми на стария комп...иначе едно изтребителче много добре го бях докарал както и един патлак, а вазите и кутийките не ги знам какво ги правите че са ви трудни :)
Аватар
Xpu$тo
Обратна връзка:

Мнение от Xpu$тo »

Кой може д анаправи болид на БМВ :lol: :oops: :P
(ей мхого съм алчен)
http://best-cocktails-recipes.com - Cocktails recipes and mixed drinks
http://www.vzonata.com - диета Зоната от проф. Бари Сиърс
Аватар
Гиро мекицата

Мнение от Гиро мекицата »

много добри модели продължавайте така
Xayzer
Обратна връзка:

Мнение от Xayzer »

Поредния модел. Нямах много време (а и комютърни ресурси) да направя добър рендеринг на модела, така че ще се наложи да се задоволите с това :P:

Линк към модела:

http://sketchup.google.com/3dwarehouse/ ... revstart=0

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Като гледам интереса към темата е изтискан до край, така че може би това ще е последния модел, който ще постна във форума.
Изображение

27B-6
Аватар
Tiny
но с големо съ̀рце
В момента играе: A dance with rogues
Обратна връзка:

Мнение от Tiny »

Абе показвай моделчетата, да се похвалиш докъде си стигнал :P
A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
Fenrir

Мнение от Fenrir »

Xayzer написа: Като гледам интереса към темата е изтискан до край, така че може би това ще е последния модел, който ще постна във форума.
Жалко.=\
For all those who said this day would never come, what are they to say now?
Penny написа:ave isus e pokemon ve
DeViL
Обратна връзка:

Мнение от DeViL »

Xayzer моделите ти винаги са ми харесвали :wink: няма смисал тогава да коментирам тоя :) но жалко, че това май ще ти е последния модел... :( но си прав ... вече тая тема и изобщо 3D моделите нещо не са толкова на мода като едно време :roll:
Пука ми, че ми дреме
botlik3

Мнение от botlik3 »

Аааа няма да се разберем така с тебе! Това, че не винаги коментираме задълбочено в никакъв случай не значи, че не харесваме темата. Просто не сикаме да я оспамим.
И аз вече не знам защо още влизам в този форум...
Abdominal Pain

Мнение от Abdominal Pain »

Xayzer написа:
Изображение
Е това е ебаси яката идея!
Xayzer написа: Като гледам интереса към темата е изтискан до край, така че може би това ще е последния модел, който ще постна във форума.
Наистина жалко. Ботлайк е прав, това, че не коментираме всеки път като постнеш, не значи, че няма интерес.

Искренно се надявам, това да е само един "пъблисити стънт" от твоя страна, за да можем да продължим да се наслаждваме на новите ти модели :)
Изображение

Pain leads to Awareness.
Awareness is Existence.
Existence is Life.
And Life is full of Pain.

Изображение
Ледник

Мнение от Ледник »

Xayza`! Човеко!

Интересът към темата не е изстискан, дори напротив!
Моделите ти къртят все повече с всяка следваща страница.

Проблемът е, че в един момент човек спира да обяснява колко ги харесва, защото се чувства като... слагач и мазник. :oops:

Това не значи по никакъв начин, че моделите ти не се радват на интерес. Просто брой как нарастват тези 7408 посещения.
И продължавай да радваш `ората.

Поздрави!
Аватар
Xpu$тo
Обратна връзка:

Мнение от Xpu$тo »

Третата просто е "убийствена" :lol: Забелязъл съм, че предимно правиш оръзия и роботи + 1 колело :oops: предлагам ти да опиташ нещо ново :wink:
http://best-cocktails-recipes.com - Cocktails recipes and mixed drinks
http://www.vzonata.com - диета Зоната от проф. Бари Сиърс
Аватар
Friendly Devil

Мнение от Friendly Devil »

Ей, я недей да ни ги говориш такива, ако спреш да постваш тука, ще направиме общо-форумна стачка и ще видиш тогава :P
И последния ти модел рулва, както винаги! :)
It's me! :)

Изображение
Xayzer
Обратна връзка:

Мнение от Xayzer »

Хехе, благодаря ви много за подкрепата DeViL, bOtLik3, Abdominal, Ледник и Friendly Devil, вашите положителни отзиви ме карат да продължа с тази работа. Ще видим, може и да продължа да поствам моделите тук, щом наистина има интерес.

А иначе не се притесняеайте от флъд в темата. Предпочитам тема, по-пълна с коментари, та дори и с малко флъд, отколкото чиста, но безлюдна.

Wolfman` написа:Забелязъл съм, че предимно правиш оръзия и роботи + 1 колело :oops: предлагам ти да опиташ нещо ново :wink:
Наистина, най-вече правя оръжия и роботи, но не е само това +1 колело. Ако разгледаш портфолиото ми освен няколкото робота, mech-ове, огнестрелни оръжия и колела ще видиш часовник Ролекс, запалка, превозни средства (хеликоптер, танк, камион, кораб), конзола (Плейстейшън 1) и лък.
Изображение

27B-6
DeViL
Обратна връзка:

Мнение от DeViL »

хм... ето един пример само.. компютър самоче да кажем от страни(или някакъв друг ъгъл) но да му се виждат вътре чаркалаците ? възможно ли е такова нещо :shock:
Пука ми, че ми дреме
Публикувай отговор