Вече София има първите моделирани 3D сгради(цветни уформени), например НДК, хотел Хилтън и др.
За западните столици въобще не коментирам.
Абе яка взе да става тая програмка...

Така е,ако искаш да я изтеглиш ето линкCooool написа:звучи доста интересно
<GLaDiaToR> написа:Таман нея гледах... много висока била, над 200 метра...Vermic написа:Сградите ги има отдавна но не са толкова много като сегаима я и тв кулата в Русе.

ами аз сега не знам дали барчето там изобщо работи (щото го бяха затворили преди няколко години) и дали изобщо се поддържа частта от кулата, на която се пада да е атракционна :Д Ама заради румънците сигурно бачка :ДbOtLik3 написа:И аз още не съм ходил :/

До сега не съм, чувал за такава програмка, но ще е яко ако можеш да си кръстиш звезда на себе си...Siedun написа:Хора, знам, че не е много по темата, но като заговорихте за звезди и се сетих за 1 проект, на който се бях натъкнал преди време.Можеше да свалиш някакъв софтуер и като го пускаш помагаш да се сканира космоса с твоя компютър и ако откриеш звездо можеш да я кръстиш.Някой има ли линк?

каква картинка? скрийншот ли?<GLaDiaToR> написа:До сега не съм, чувал за такава програмка, но ще е яко ако можеш да си кръстиш звезда на себе си...Siedun написа:Хора, знам, че не е много по темата, но като заговорихте за звезди и се сетих за 1 проект, на който се бях натъкнал преди време.Можеше да свалиш някакъв софтуер и като го пускаш помагаш да се сканира космоса с твоя компютър и ако откриеш звездо можеш да я кръстиш.Някой има ли линк?
едит: някой може ли да ми каже, как мога да си направя картинка с google earth, че до сега опитите ми са неуспешни.
http://setiathome.berkeley.edu/<GLaDiaToR> написа:Снощи бая си поиграх с програмата, както и днес.
Звездната карта е наистина адски добре направена, вече човек може да забрази за ровенето из сайтове за снимки на галактики, мъглявини и т.н. Адски много ми хареса.
Нещата стават все по-добри и по-добри.