Осени ме гениалната идея: Тъй и тъй екипа от ПЦМания си предава списанието за печатане в електронен вариант, не може ли да се направи някаква система да се разпространява по електронен път списанието (срещу заплащане, де... няма безплатен обяд) за да могат и хората, които са извън България да му се наслаждават...
Предложение (нали сега е много модерно да се правят такива)
-
Bagerista_Boy
Предложение (нали сега е много модерно да се правят такива)
Тъй като днес бях на изпити за кандидатстване в УСА (САТ-ове), снощи сериозно мислех
(доколкото може и аз сериозно да мисля)...
Осени ме гениалната идея: Тъй и тъй екипа от ПЦМания си предава списанието за печатане в електронен вариант, не може ли да се направи някаква система да се разпространява по електронен път списанието (срещу заплащане, де... няма безплатен обяд) за да могат и хората, които са извън България да му се наслаждават...
- Гиро мекицата
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
- Обратна връзка:
То, точно тъй ще стане.. е, разбрахме се, дел на темата. ;рcooool написа:добра идея,но има опасност да стане както Dante каза
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
- Lord of the dreams
- Обратна връзка:
Ще стане както Реконект каза.Пък и като се появява така по тракерите,току-виж ПС Маниа станали следващите НСБОП!
Ше се борят с пиратството,щото то ше им пречи да 'земат парички от списанието онлайн!
П.П.ама какви ги ръся днес
а.к.а. Nixon
http://bulgariansounds.blogspot.com/
http://bulgariansounds.blogspot.com/
Ооо много яки ги ръсиш днес направоLord of the dreams написа:Ще стане както Реконект каза.Пък и като се появява така по тракерите,току-виж ПС Маниа станали следващите НСБОП!Ше се борят с пиратството,щото то ше им пречи да 'земат парички от списанието онлайн!
![]()
http://zamunda.net/details.php?id=93242

Readonly написа:- Какво получило глухото, нямо и сляпо детенце на Коледа?
- Рак!
- Гиро мекицата
- Undead Dude
- Обратна връзка:
Добрите идеи са винаги на мода. Междудругото, доста от тях, които са реализирани, идват точно от този раздел на форума.
Може би трябва да помислите - какво бих искал да има и какво бих искал да правя в сайта на PC Mania.
Трябва да е свързано с гейминга и да не е нелегално или неморално
А дали ще струва пари е отделен въпрос.
Може би трябва да помислите - какво бих искал да има и какво бих искал да правя в сайта на PC Mania.
Трябва да е свързано с гейминга и да не е нелегално или неморално
А дали ще струва пари е отделен въпрос.
Join the tastiest club on the planet Spam.com
Абе от доста време не го купувам списанието, най-вече защото не се сещам, ама ми хрумна ей сега нещо. Вече сте голяма работа у нас, та може да се свържете с друго издание и да размените по някое текстче. Например някое списание за технологии, за телефони или дори спортно такова. Вие пишете за тях нещо (ревю на моуст плейд джава игри или на новата ФИФА / еволюцията на въпросната игра <----- това за спортно издание) и те пишат за вас. Знам, че сте всички спецове, ама някой който постоянно пише за GSM-и може да направи по-обективен преглед на такава машинка. След като се разберете, вие публикувате писаното от техния човек, а те това на вашия.
Точната идея, която ми даде основание да напиша този пост е, че може да напишете за РС игрите и киното (покрай Резидент Ивъл [mega shit] тъкмо), а от някоя списание за кино (има ли такова) да направят някаква статия за вас (в началото знаех каква точно, ама нещо забравих). Тъй де, известни сте, възползвайте се
Точната идея, която ми даде основание да напиша този пост е, че може да напишете за РС игрите и киното (покрай Резидент Ивъл [mega shit] тъкмо), а от някоя списание за кино (има ли такова) да направят някаква статия за вас (в началото знаех каква точно, ама нещо забравих). Тъй де, известни сте, възползвайте се
сносен форумен проект се появява 2 пъти на година, всичко останало е флъд и простотия :/ това е проблема на форума, пък и откакто се помня винаги сме искали да пише нещо за форума в списанието, но никога не е ставалоLeach написа:Не знам защо, но предпочитам списанието на хартия...има повече хмм...функции![]()
П.П. Трябва да направят рубрика "Форум", в която да пускат форумни проекти, картини, разкази и т.н. Нооо това няма да стане, щото за да го направят трябва да отделят 1 страничка от реклама.
Относно идеите - ами аз предлагам на новините в индекса да има възможност за коментари - мисля, че доста хора ще пишат, само че това ще е в тежест на админа - трябва и там да следи за флъд -.-
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
Мдааа прав си, а така ми се искаше да видя скрийн с аватара си и надпис под него "That man is a taco!". Или цяла страница със снимки на птици и котки и надписи "O RLY?", "YA RLY!"...Pantomime написа:сносен форумен проект се появява 2 пъти на година, всичко останало е флъд и простотия :/ това е проблема на форума, пък и откакто се помня винаги сме искали да пише нещо за форума в списанието, но никога не е ставало![]()
- Till.Lindemann