Автор |
Съобщение |
12dasd
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 05 Окт 2007 21:51
DeViL написа: Blue написа: slim_k написа: ... Защо като не ти харесва трябва да пишеш 2 метра пост,а и изобщо да пишеш в темата? За гЪзарията и за да почне някой да спори с него or else
Не бе, гладен е човека.
___________________________________ Или имаш, или немаш.
|
|
|
|
|
12dasd
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 05 Окт 2007 22:27
ВАЖНО СЪОБЩЕНИЕ!!!
Поради високото ниво флъда, се наводни завода, където печатаме вестник Село Форумово. Със сигурност 2-ри брой ще излезе със закъснение. Предварително се извинявам на читателите.
|
|
|
|
|
Гиро мекицата
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 05 Окт 2007 22:34
Цитат: ВАЖНО СЪОБЩЕНИЕ!!!
Поради високото ниво флъда, се наводни завода, където печатаме вестник Село Форумово. Със сигурност 2-ри брой ще излезе със закъснение. Предварително се извинявам на читателите.
стачка! стачка!
|
|
|
|
|
Аnti
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 05 Окт 2007 22:57
cooool написа: Цитат: ВАЖНО СЪОБЩЕНИЕ!!!
стачка! стачка! Добра идея е да направите поне 1-на тема по въпроса.
|
|
slim_k
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 07 Окт 2007 17:51
Хъхъ, точно така, храня ви щото принципно нямам какво да правя ( като някои сакати овни ) и се опитвам да компенсирам цялостната ми липса на каквито и да е приятели и социални контакти изобщо ... Извинете, аз отивам да поплача, па и да си набия некоя чикия със зълзите ми за лубрикант ...
___________________________________ http://wkoz.net - rap shit 24/7
|
|
|
|
|
Hangwire
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 07 Окт 2007 18:20
slim_k написа: ...
No dude,you'r just a fuckin' retard.
Now shut the fuck up,and get away from our thread!
|
|
|
|
|
Били
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 07 Окт 2007 18:45
Blue написа: slim_k написа: ... No dude,you'r just a fuckin' retard. Now shut the fuck up,and get away from our thread!
Той ми се плези
___________________________________ [25.9.2007 г. 20:45:20] Bator каза: милчо е ибаси калашника уа
http://goroz.forumotion.com/
^Нов адрес
Пънко
|
|
|
|
|
Гиро мекицата
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 07 Окт 2007 18:49
|
|
|
|
|
martinkfreеman
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 07 Окт 2007 19:25
slim_k написа: Хъхъ, точно така, храня ви щото принципно нямам какво да правя ( като някои сакати овни ) и се опитвам да компенсирам цялостната ми липса на каквито и да е приятели и социални контакти изобщо ... Извинете, аз отивам да поплача, па и да си набия некоя чикия със зълзите ми за лубрикант ...
Telling people to get a life over the internet is retarded.
|
|
|
|
|
Hangwire
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 07 Окт 2007 20:09
Били написа: Blue написа: slim_k написа: ... No dude,you'r just a fuckin' retard. Now shut the fuck up,and get away from our thread! Той ми се плези
Ета тва е въпросния slim_k
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 07 Окт 2007 23:06
slim_k написа: WTF ?! Това е най-малко оригиналната вътрешно-форумна глупост която се беше появявала ... В смисъл - ВИЕ СЕРИОЗНО ЛИ ?! По никовете,подписите и цялостното на тия дето сте вътре с интервютата и там създателя, мислех че целите поне малко да ви смятат за интересни ... То не че едно време не правехме разкази с форумни герои, не че не се появиха форумни календари, форумни калейдоскопи, форумни синоптици и кво ли още не ... Ама пичове - стига бе ! Коментирате флууда ?! Вие трябва да сте на 14-16 - казвам го щото по онова време всичко което правих вкъщи беше да пиша тука ... Дразнех се на флуудъри и такива неща ... Е онова поколение форумци не станахме толкова жалки, макар да пишехме много. Определено надминавате всички ...
Както и да е - това е определено е тъпо, както и оная тема в Творческия, някъде другаде показвайте цялостната ви липса на социален живот ...
ПС - О, и тва е в творческия ...
Всъщност доста добре си го каза човека айде са и мене ме нахранете макар че темата за село форумово е яка
___________________________________ Аз моята душа... май си я оставих в хладилника
а.к.а State of mind a.k.a Jamaican Herbman
|
|
|
|
|
Били
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 07 Окт 2007 23:13
Jamaican Herbman написа: slim_k написа: WTF ?! Това е най-малко оригиналната вътрешно-форумна глупост която се беше появявала ... В смисъл - ВИЕ СЕРИОЗНО ЛИ ?! По никовете,подписите и цялостното на тия дето сте вътре с интервютата и там създателя, мислех че целите поне малко да ви смятат за интересни ... То не че едно време не правехме разкази с форумни герои, не че не се появиха форумни календари, форумни калейдоскопи, форумни синоптици и кво ли още не ... Ама пичове - стига бе ! Коментирате флууда ?! Вие трябва да сте на 14-16 - казвам го щото по онова време всичко което правих вкъщи беше да пиша тука ... Дразнех се на флуудъри и такива неща ... Е онова поколение форумци не станахме толкова жалки, макар да пишехме много. Определено надминавате всички ...
Както и да е - това е определено е тъпо, както и оная тема в Творческия, някъде другаде показвайте цялостната ви липса на социален живот ...
ПС - О, и тва е в творческия ... Всъщност доста добре си го каза човека айде са и мене ме нахранете макар че темата за село форумово е яка
___________________________________ [25.9.2007 г. 20:45:20] Bator каза: милчо е ибаси калашника уа
http://goroz.forumotion.com/
^Нов адрес
Пънко
|
|
|
|
|
IceQueen
|
|
Мнения: 1353 Местоположение: Някъде там в неизследваните райони!!!
В момента играе: Knight online
|
|
Заглавие: Публикувано на: 07 Окт 2007 23:21
Аз пък ще ви предложа, ако ще си се храните/викате, да си направите темичка в Общия
___________________________________ Крещя, следователно съществувам!
|
|
|
|
|
12dasd
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Окт 2007 10:38
И тема в Общия няма да ги нахрани.
Еййй... гладници. На бати дебилчетата.
Дебелачетата, де...
|
|
|
|
|
DeViL
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Окт 2007 11:23
Куц Пръч написа: На бати дебилчетата.
батко хЪхЪхЪхЪ
___________________________________ Пука ми, че ми дреме
|
|
|
|
|
slim_k
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Окт 2007 12:53
Хаха, кво ми ровите у май спейса Ритардед е майка ти, пусни си твоя снимка ( и не знам кво толко не и харесвате на моята - снимка като снимка, и поне имам снимки извън вкъщи ) ... Пусни твоя поне да се видим всички как изглеждаме
Квото и да ми говорите, тоя вестник или квото е там е яко зле
ПС - Фриймън - ми аз шото съм комплексар
ПС 2 - Блу ти май си най-зле от сичките - 1000-дарка постове за по малко от година ... Хахахахахаха ... "Мамоо остави ме, няма да си лягам, трябва да нахраня СлимК, шото ми каза че съм нямал личен живот"
___________________________________ http://wkoz.net - rap shit 24/7
|
|
|
|
|
12dasd
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Окт 2007 12:57
slim_k написа: Хаха, кво ми ровите у май спейса Ритардед е майка ти, пусни си твоя снимка ( и не знам кво толко не и харесвате на моята - снимка като снимка, и поне имам снимки извън вкъщи ) ... Пусни твоя поне да се видим всички как изглеждаме Квото и да ми говорите, тоя вестник или квото е там е яко зле ПС - Фриймън - ми аз шото съм комплексар
Не говорех за тебе ве. Но щом си се засегнал, предполага се че си... Както и да е
Твое мнение. Ценим го, но не ни пука :Р
|
|
|
|
|
slim_k
|
|
|
|
|
|
|
|
Hangwire
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Окт 2007 13:02
slim_k написа: ...
Talk to the moron...!
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Окт 2007 13:03
омг
слим, остави ги децата да си играят там, то ще им омръзне :Д
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|