Автор |
Съобщение |
Nhaz'Ul
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 05 Окт 2007 21:44
d-r Jones написа: Nhaz'Ul написа: (...) ама ще накарам Господинчо Админчо да отправи божествения Си взор към Творческия и да вземе със себе си 2-3 катинара. Идеалист.
Е прави го. Като Му омръзне да Му цинкям.
___________________________________ В малки дози алкохолът е полезен във всякакви количества.
Руска мъдрост
|
|
|
|
|
12dasd
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 05 Окт 2007 21:44
Абе не знам за Творческия, ама преди тва требе да се викат чистачите со камионите оттука да минат пръво, па после охранителната фирма да минава през Творческиот.
___________________________________ Или имаш, или немаш.
|
|
|
|
|
DeViL
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 05 Окт 2007 21:46
то де да беше само творческия...
___________________________________ Пука ми, че ми дреме
|
|
|
|
|
Nhaz'Ul
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 05 Окт 2007 21:47
Ми той поне няма първоначално предназначение като витошки храст.
___________________________________ В малки дози алкохолът е полезен във всякакви количества.
Руска мъдрост
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 05 Окт 2007 21:47
Blue написа: bashta ti написа: ало земята до луната кораба майка иаме ли връзка мара тате
ее сине каде се губиш как си днес ?
|
|
|
|
|
Hangwire
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 05 Окт 2007 21:57
bashta ti написа: Blue написа: bashta ti написа: ало земята до луната кораба майка иаме ли връзка мара тате ее сине каде се губиш как си днес ?
абе кво а ти кажа...стоях цял ден пред компа деа откакто почна стачката съм качил 1 кило деа..
|
|
|
|
|
човек
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 05 Окт 2007 22:00
Blue написа: bashta ti написа: Blue написа: bashta ti написа: ало земята до луната кораба майка иаме ли връзка мара тате ее сине каде се губиш как си днес ? абе кво а ти кажа...стоях цял ден пред компа деа откакто почна стачката съм качил 1 кило деа..
аз за 2 седмици бях качил 5(като бях спрял със фитнес и тренировки )
___________________________________ http://zamunda.net/details.php?id=93242
Readonly написа: - Какво получило глухото, нямо и сляпо детенце на Коледа? - Рак!
|
|
|
|
|
Гиро мекицата
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 05 Окт 2007 22:01
днес май нищо не стана на преговорите с учителите.
|
|
|
|
|
Fenrir
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 05 Окт 2007 22:03
Нощна дажба фулд anyone?
___________________________________ For all those who said this day would never come, what are they to say now?
Penny написа: ave isus e pokemon ve
|
|
|
|
|
12dasd
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 05 Окт 2007 22:05
Money™ написа: Нощна дажба фулд anyone?
Чшшшт, админа е тука.
Всеки път като започне да се флъди, Админа "съвсем случайно" идва да ни навести. Мирише ми на гнило.
Уи хев а трейтър амонг ъс!
|
|
|
|
|
Били
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 05 Окт 2007 22:06
мн флъд се насъбра в Творческия
___________________________________ [25.9.2007 г. 20:45:20] Bator каза: милчо е ибаси калашника уа
http://goroz.forumotion.com/
^Нов адрес
Пънко
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Публикувано на: 05 Окт 2007 22:06
Куц Пръч написа: Money™ написа: Нощна дажба фулд anyone? Чшшшт, админа е тука. Всеки път като започне да се флъди, Админа "съвсем случайно" идва да ни навести. Мирише ми на гнило. Уи хев а трейтър амонг ъс!
Админа ще има профил, с който ще флуди най-много :Д И така ще си набелязва жертви за предупреждения
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
Hangwire
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 05 Окт 2007 22:07
Куц Пръч написа: Money™ написа: Нощна дажба фулд anyone? Чшшшт, админа е тука. Всеки път като започне да се флъди, Админа "съвсем случайно" идва да ни навести. Мирише ми на гнило. Уи хев а трейтър амонг ъс!
<.< Летс гет ПСМП он ит. *чува се музика тип тиим сонг на картуун от 80те*
|
|
|
|
|
shub niggurat
|
|
|
|
немаше ме за около седмица и гледам - коптор
абре, то верно, че съм си прост и не ми иде да ги говорим тия неща, но надушвам голяма малоумщина напоследък ...
___________________________________ джумерки
|
|
|
|
|
12dasd
|
|
|
|
Blue написа: Куц Пръч написа: Money™ написа: Нощна дажба фулд anyone? Чшшшт, админа е тука. Всеки път като започне да се флъди, Админа "съвсем случайно" идва да ни навести. Мирише ми на гнило. Уи хев а трейтър амонг ъс! <.< Летс гет ПСМП он ит. *чува се музика тип тиим сонг на картуун от 80те*
PCMP, IT'S RAPE TIME!
|
|
|
|
|
човек
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 05 Окт 2007 22:08
The Chameleon написа: Куц Пръч написа: Money™ написа: Нощна дажба фулд anyone? Чшшшт, админа е тука. Всеки път като започне да се флъди, Админа "съвсем случайно" идва да ни навести. Мирише ми на гнило. Уи хев а трейтър амонг ъс! Админа ще има профил, с който ще флуди най-много :Д И така ще си набелязва жертви за предупреждения
Админа си няма друга работа и по цял ден се пише "алминатора" и се банва щото явно търси внимание
Readonly написа: - Какво получило глухото, нямо и сляпо детенце на Коледа? - Рак!
|
|
|
|
|
12dasd
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 05 Окт 2007 22:10
човек написа: The Chameleon написа: Куц Пръч написа: Money™ написа: Нощна дажба фулд anyone? Чшшшт, админа е тука. Всеки път като започне да се флъди, Админа "съвсем случайно" идва да ни навести. Мирише ми на гнило. Уи хев а трейтър амонг ъс! Админа ще има профил, с който ще флуди най-много :Д И така ще си набелязва жертви за предупреждения Админа си няма друга работа и по цял ден се пише "алминатора" и се банва щото явно търси внимание
Стария Админ се банна като Алминатора и така и не успя да си го махне бана, та назначиха нов Админ.
Той може да се банва и да се ънбанва :Д Не е ли пич
|
|
|
|
|
Гиро мекицата
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 05 Окт 2007 22:10
Цитат: Админа си няма друга работа и по цял ден се пише "алминатора" и се банва щото явно търси внимание
как само го разкри!
|
|
|
|
|
човек
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 05 Окт 2007 22:11
{PCMP}Куц Пръч написа: човек написа: The Chameleon написа: Куц Пръч написа: Money™ написа: Нощна дажба фулд anyone? Чшшшт, админа е тука. Всеки път като започне да се флъди, Админа "съвсем случайно" идва да ни навести. Мирише ми на гнило. Уи хев а трейтър амонг ъс! Админа ще има профил, с който ще флуди най-много :Д И така ще си набелязва жертви за предупреждения Админа си няма друга работа и по цял ден се пише "алминатора" и се банва щото явно търси внимание Стария Админ се банна като Алминатора и така и не успя да си го махне бана, та назначиха нов Админ. Той може да се банва и да се ънбанва :Д Не е ли пич
Ако този който е сложил рекламите е новия админ значи не ми харесва няма да го огрее-искаме си старияяя админннн
всъщност всички сте ми през кура-аз отивам да си режа вените
|
|
|
|
|
Fenrir
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 05 Окт 2007 22:21
Фулда е с добро качество днес.
___________________________________ For all those who said this day would never come, what are they to say now?
Penny написа: ave isus e pokemon ve
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|