Автор |
Съобщение |
Sirius
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 05 Окт 2007 21:24
Куц Пръч написа: http://teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=134012 - Аха, аз па намерих Ледника и Shadow тука.
Сериозно - сигурно има над 10 000 ника "Nicksan" в нета и вие си мислите, че всичките принадлежат на него ли? Баси. Надявам се тая тема да е неква шега, аз не вярвам това да е Никсъна - оня в тийнпроблема е доста неграмотен.
братооооо
колко си зле думи нямам. Видя някакъв с аватар на д-р Хаус и айдееее ледника. А ~ShaDoW~ е момиче. Мислиш ли, че нашенският Шадоу ще си сложи в подписа едно коте и ще напише пичовската, че си обича котето от н'ам колко си години. Първо, Шадоу не ми изглежда като да е от геЙовете. А едва ли ако си има приятелка, точно по този начин ще го покаже. А и разгледах профила на потребителя ~ShaDoW~. Еми ше ме прощааш, ма нашия Шадоу никога не е споделял следното тук "гръдната е 89см,подгръдната 72см. на 16 съм".
Ма иначе добре си се насочил към фитнеса. Вкарваш в действие прочутата максима "по-добре здрав и тъп, отколкото само тъп".
поздрави!
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Публикувано на: 05 Окт 2007 21:27
Sirius, може да е пръч, ама не го ебавай , че е куц..
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
IceQueen
|
|
Мнения: 1353 Местоположение: Някъде там в неизследваните райони!!!
В момента играе: Knight online
|
|
Заглавие: Публикувано на: 05 Окт 2007 21:30
Sirius написа: Куц Пръч написа: http://teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=134012 - Аха, аз па намерих Ледника и Shadow тука.
Сериозно - сигурно има над 10 000 ника "Nicksan" в нета и вие си мислите, че всичките принадлежат на него ли? Баси. Надявам се тая тема да е неква шега, аз не вярвам това да е Никсъна - оня в тийнпроблема е доста неграмотен. братооооо колко си зле думи нямам. Видя някакъв с аватар на д-р Хаус и айдееее ледника. А ~ShaDoW~ е момиче. Мислиш ли, че нашенският Шадоу ще си сложи в подписа едно коте и ще напише пичовската, че си обича котето от н'ам колко си години. Първо, Шадоу не ми изглежда като да е от геЙовете. А едва ли ако си има приятелка, точно по този начин ще го покаже. А и разгледах профила на потребителя ~ShaDoW~. Еми ше ме прощааш, ма нашия Шадоу никога не е споделял следното тук "гръдната е 89см,подгръдната 72см. на 16 съм". Ма иначе добре си се насочил към фитнеса. Вкарваш в действие прочутата максима "по-добре здрав и тъп, отколкото само тъп". поздрави!
Sirius, без да се заяждам. Върни се и прочети пак целият пост на Пръча. И после помисли, дали аджеба и той не е казал, че има 10к човека в нета със същите никове.
^^ Аз усложливо да ти преведа, че явно деня ти е крив и не ти се мисли
___________________________________ Крещя, следователно съществувам!
|
|
|
|
|
Sirius
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 05 Окт 2007 21:30
|
|
12dasd
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 05 Окт 2007 21:32
Мързи те да четеш, фитнес маниако.
Не забеляза ли сарказма? Осмях обвиненията по Никсъна - че видел човека негде ник Nicksan и решил, че е нашия Никсън.
Ми по тая логика всеки с аватар на др. Хаус трябва да е Ледника, а всеки с ник Shadow требе да е нашия Shadow. Сарказъм, братче
___________________________________ Или имаш, или немаш.
|
|
|
|
|
Sirius
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 05 Окт 2007 21:33
IceQueen написа: Sirius, без да се заяждам. Върни се и прочети пак целият пост на Пръча. И после помисли, дали аджеба и той не е казал, че има 10к човека в нета със същите никове. ^^ Аз усложливо да ти преведа, че явно деня ти е крив и не ти се мисли Ти го прочети пак. Цитат: Аха, аз па намерих Ледника и Shadow тука. Кое ти е трудно да разбереш? Относно никовете, ставаше дума единствено за Никсъна. И аз, без да се заяждам, ще те помоля да не ме апострофираш...
Куц пръч, ти ако на това викаш сарказъм, то аз наистина съм... как беше... фитнес маниак ^^.
|
|
IceQueen
|
|
Мнения: 1353 Местоположение: Някъде там в неизследваните райони!!!
В момента играе: Knight online
|
|
Заглавие: Публикувано на: 05 Окт 2007 21:35
^^ Няма, няма. Който иска да чете 2 пъти една глупост има си скрул.
Сириус, само една думичка още ще добавя към пръча - Пример. (Аре нека са две) Нагледен пример.
^^ Отвори си речника ти поне имаш такъв, за разлика от повечето младеж
___________________________________ Крещя, следователно съществувам!
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|