Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 05 Окт 2007 21:24

Куц Пръч написа:
http://teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=134012 - Аха, аз па намерих Ледника и Shadow тука.

Сериозно - сигурно има над 10 000 ника "Nicksan" в нета и вие си мислите, че всичките принадлежат на него ли?
Баси.
Надявам се тая тема да е неква шега, аз не вярвам това да е Никсъна - оня в тийнпроблема е доста неграмотен.

братооооо
колко си зле думи нямам. Видя някакъв с аватар на д-р Хаус и айдееее ледника. А ~ShaDoW~ е момиче. Мислиш ли, че нашенският Шадоу ще си сложи в подписа едно коте и ще напише пичовската, че си обича котето от н'ам колко си години. Първо, Шадоу не ми изглежда като да е от геЙовете. А едва ли ако си има приятелка, точно по този начин ще го покаже. А и разгледах профила на потребителя ~ShaDoW~. Еми ше ме прощааш, ма нашия Шадоу никога не е споделял следното тук "гръдната е 89см,подгръдната 72см. на 16 съм".
Ма иначе добре си се насочил към фитнеса. Вкарваш в действие прочутата максима "по-добре здрав и тъп, отколкото само тъп".
поздрави!

Профил ICQ WWW

Eroguro Lolies FTW!
Аватар
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Заглавие:
Публикувано на: 05 Окт 2007 21:27

Sirius, може да е пръч, ама не го ебавай , че е куц.. :(

Serious Sam написа:
Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...

Цитат:
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq

Профил WWW

Аватар
В момента играе: Knight online
Заглавие:
Публикувано на: 05 Окт 2007 21:30

Sirius написа:
Куц Пръч написа:
http://teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=134012 - Аха, аз па намерих Ледника и Shadow тука.

Сериозно - сигурно има над 10 000 ника "Nicksan" в нета и вие си мислите, че всичките принадлежат на него ли?
Баси.
Надявам се тая тема да е неква шега, аз не вярвам това да е Никсъна - оня в тийнпроблема е доста неграмотен.

братооооо
колко си зле думи нямам. Видя някакъв с аватар на д-р Хаус и айдееее ледника. А ~ShaDoW~ е момиче. Мислиш ли, че нашенският Шадоу ще си сложи в подписа едно коте и ще напише пичовската, че си обича котето от н'ам колко си години. Първо, Шадоу не ми изглежда като да е от геЙовете. А едва ли ако си има приятелка, точно по този начин ще го покаже. А и разгледах профила на потребителя ~ShaDoW~. Еми ше ме прощааш, ма нашия Шадоу никога не е споделял следното тук "гръдната е 89см,подгръдната 72см. на 16 съм".
Ма иначе добре си се насочил към фитнеса. Вкарваш в действие прочутата максима "по-добре здрав и тъп, отколкото само тъп".
поздрави!

Sirius, без да се заяждам. Върни се и прочети пак целият пост на Пръча. И после помисли, дали аджеба и той не е казал, че има 10к човека в нета със същите никове.
^^ Аз усложливо да ти преведа, че явно деня ти е крив и не ти се мисли ;)

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 05 Окт 2007 21:30

Хамелеоне, а ти как го оунна :lol: :lol: :lol: :lol:

Профил ICQ WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 05 Окт 2007 21:32

Мързи те да четеш, фитнес маниако.
Не забеляза ли сарказма? Осмях обвиненията по Никсъна - че видел човека негде ник Nicksan и решил, че е нашия Никсън.
Ми по тая логика всеки с аватар на др. Хаус трябва да е Ледника, а всеки с ник Shadow требе да е нашия Shadow. Сарказъм, братче :wink:

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 05 Окт 2007 21:33

IceQueen написа:
Sirius, без да се заяждам. Върни се и прочети пак целият пост на Пръча. И после помисли, дали аджеба и той не е казал, че има 10к човека в нета със същите никове.
^^ Аз усложливо да ти преведа, че явно деня ти е крив и не ти се мисли ;)

Ти го прочети пак.
Цитат:
Аха, аз па намерих Ледника и Shadow тука.
Кое ти е трудно да разбереш? Относно никовете, ставаше дума единствено за Никсъна. И аз, без да се заяждам, ще те помоля да не ме апострофираш...

Куц пръч, ти ако на това викаш сарказъм, то аз наистина съм... как беше... фитнес маниак ^^.

Профил ICQ WWW

Аватар
В момента играе: Knight online
Заглавие:
Публикувано на: 05 Окт 2007 21:35

^^ Няма, няма. Който иска да чете 2 пъти една глупост има си скрул.
Сириус, само една думичка още ще добавя към пръча - Пример. (Аре нека са две) Нагледен пример.

^^ Отвори си речника ;) ти поне имаш такъв, за разлика от повечето младеж ;)

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com