^^ Ти май не знаеш, че това ми е първото име†Soul Hunter† написа:ЗЛОБАААААА!!!!!!!!!!!!!!!111!!!!!!!!!111111!11!!!!!IceQueen написа:...а и немат чак толкова заслуги...
Demonoid
http://zamunda.net/details.php?id=93242

Readonly написа:- Какво получило глухото, нямо и сляпо детенце на Коледа?
- Рак!
има право на 5 предупреждения преди бан?или не!?Вuddy написа:Лолз, ако наистина е така и някой от поканените сгафи нещо...demonoid.com написа:Please note: To avoid abuse, invitations are limited. Also, if someone you invite gets warned/banned, you might get warned/banned too.Иначе и аз имам покани много, който иска да казва.
Radek написа:има право на 5 предупреждения преди бан?или не!?Вuddy написа:Лолз, ако наистина е така и някой от поканените сгафи нещо...demonoid.com написа:Please note: To avoid abuse, invitations are limited. Also, if someone you invite gets warned/banned, you might get warned/banned too.Иначе и аз имам покани много, който иска да казва.
Зависи от провиненията, може и директно да те резнат. Също може да баннат поканения, без това да се отрази на поканилия го. Случи се вече при мене, дал съм 4 покани и 1 от тях изгоря. Получих само ЛС и няколко въпросчета за пича дето ме изложи. Явно съм дал правилните отговори
едит: двамата над мене получиха кодове.
-
Loopmaster
-
Zero Endorphine
- Обратна връзка:
Може ли и на мен 1 поканка? На siedun@gmail.com
.
"The game of catch has never been so fun"-inventor of the hand grenade
- Icewarrior
- Обратна връзка:
- Mad Hatter