Krasen написа:Абе май нема да можем да я играем тая игра мулти
Шото за всичко иска онлайн акоунт, или поне да набараме 1 кей и всички с него, и само за лан примерно.. баси
Не разбирам хич обаче как с един кеи ше играем сички то тогава даи да саберем от всеки по един лев и да купим един кеи Мисля че е за еднократна употреба
С един ключ може да играе само 1 човек. Той може да има до 3 акаунта, но само 1 от тях може да е онлине.
Все пак, незнам каква и е цената, но все пак трябва да сме благодарни че с една закупена игра ще се играе цял живот. Ами ако беше като алчниците близард - всеки месец да се плаща определена сума?! което е смешно, колкото и да е завладяваща лол нема да давам по 30 лева на месец примерно за игра та ако ще ....
Пичове имам много досаден проблем които е само на тая игра.Значи като се пусна на медиум настроики и почна да играя ботовете за 3-4 секунди се бъгват и уж вървят а те бягат но се едно са на пътека нещо като лаг и е адски досадно.На low i hard е същото.Та преинсталирал съм нищо не помага.Конфигурацията ми е добра и подържа играта перфектно на хаит.Затова се чудя защо имам такива тъпи бъгове.Дали не е от драивърите Ако е това ще помоля да ми дадете линк към драивърите на радион х550 че нещо не ги намирам (наистина търсих!!)
Гласувайте за ЦоД 4!!!Стига с тоя УоУ мама му стара...
Rudecraft/Orange написа:Какво стана?Ще правиме ли PCManiq ETQW Tournament.Съберете се и ще направиме отделна тема.
Айде,бе,деба.Играта го заслужава. ////
Aко кажеш как мога да я играя без оригинал веднага влизам.
Rudecraft/Orange написа:Какво стана?Ще правиме ли PCManiq ETQW Tournament.Съберете се и ще направиме отделна тема.
През GGC.
Сигурно ли е, че става? Имам играта, мога веднага да изтегля клиента. Само да има организация и да е абсолютно сигурно, че с ГГК става.
Ам... тва ше тръгне ли на AMD Sempron 3200+ 1.81 GHz, 512 RAM и GeForce 7200 GT 256 RAM... Да знам дали да го теглия Не ме ебе дали на low, medium или high ще го играя. С ХР съм.
The passions that drive us should be the ones we respect and admire. To feel contempt for one's own motivations is a vulgar thing.
Disturbеd написа:Ам... тва ше тръгне ли на AMD Sempron 3200+ 1.81 GHz, 512 RAM и GeForce 7200 GT 256 RAM... Да знам дали да го теглия Не ме ебе дали на low, medium или high ще го играя. С ХР съм.
Естествено
Гласувайте за ЦоД 4!!!Стига с тоя УоУ мама му стара...
Ами ще върви.На low,но ще върви.
Един френд я подкара на гф5500 с 512 рам и 1.87 семпрон.Обаче доста накъсваше.Чак след игра от 5-10 минути се оправя.
Пробвай я,но не ти давам гаранция.че ще върви добре.