Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 29 Сеп 2007 14:49

Ебаси друсаняците :shock: :shock: :shock:

Профил ICQ

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 29 Сеп 2007 15:32

Аз пък гледам на музиката като на средство за разтоварване. Предпочитам комерса като цяло - всичко, което се върти по радио и телевизионния ефир, ми минава през харда независимо от жанра - от хаус до чалга. По принцип рядко се вслушвам в текстовете на песните, но особено внимание обръщам на рапа и по-специално некомерсиалния. Познавам човек, изключително вещ в тази област - той ме зарибява с подобни мп3ки; те са наистина добри и си струва човек да удари един сърч за лирикс. Но по принцип рядко гледам какви са текстовете на песните.
Ако цял ден съм се занимавал с нещо натоварващо, си пускам класическа музика или някой добър попфолк хит и отмарям. Рядко слушам нещо по-тежичко, освен дежурните Rammstein и Tool, а песните им ги знам в общи линии наизуст и те вървят като фон.
А иначе, не мога да слушам "тежка" музика - била тя метъл или техно. Не виждам смисъл да си цедя съзнанието и да си ангажирам ума, при положение, че имам далеч по-важни и отговорни неща в живота си.

Профил ICQ WWW

Заглавие:
Публикувано на: 29 Сеп 2007 17:54

Едно е музиката да се чува, друго е да се слуша. Аз чувам музиката, когато чатя, ям или съм с една слушалка в ухото и говоря с някой (да, и това го правя :P )
Слушането на музика го правя като просто сядам или лягам с мп3 плейър в ръка, спирам да правя каквото и да е, гледам в една точка и попивам това което чувам, а мислите ми не витаят никъде. Или пък с лириките в ръка, за да разбирам това което групата ми казва, освен това което ми изсвирва.
А избухването когато съм сам, надувам си нещо и си куфея из цялата къща... е то не знам как се нарича. Едно време му викаха идиотщина...

Вие как прослушвате една група? Имам предвид дискографията им или новия им албум. Аз дискографии слушам по следния начин:
1. Всеки албум поотделно и информативно (ако са малко 2-3 пъти, ама на Мейдън примерно дискографията...)
2. След това слушам това което ми е направило голямо впечатление по няколко пъти
3. След това останалото (и често половината ми прави също впечатление и отива при другото)
4. Накрая цикля на всичко

А нов албум на любима група или на група която не съм чувал просто го изслушвам 1-2 пъти, ако ме кефи го слушам още 2-3 пъти, ако не - в коша.

Хубава тема! Ще ми е интересен отговора ви на моя въпрос.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 30 Сеп 2007 11:49

Nordvargr написа:
Zero-Blade написа:
Музика за релакс за мен не съществува - или ще е музика или ще е бълвоч. Това, което наричат хората "музика за релакс" според моето виждане е липса на опит и вложени чувства в цялата работа, подправена с яко мързел.

Слушам музиката с фантазия най-вече, с ум и тяло, с душа и енергия..

Тук не съм съгласен, защото примерно ембиънтът е бил създаден с идеята да се слуша, както много задълбочено, така и абсолютно неангажирано. В този смисъл "музиката за релакс" може да бъде добра.
Колкото до мен, аз най-често слушам задълбочено, съсредоточовайки цялото си вниманието в музиката.

Ambient-a аз не го приемам като музика за релакс, а музика за медитация. ;)

Профил Skype WWW

Заглавие:
Публикувано на: 30 Сеп 2007 11:55

Много е яко да слушаш депеш след като си напушен ебати насладата изпитвам като ги слушам в това състояние :oops:

а.к.а State of mind
a.k.a Jamaican Herbman

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 30 Сеп 2007 12:01

+

!!!!!!!!!!!!! :x :x :x

Профил Skype WWW

Заглавие:
Публикувано на: 30 Сеп 2007 12:29

Всяка песен по различен начин :П .. и всяка оставя различни чуства и спомени .. в съответствие с тва , за което мисля и което е на дневен ред в главата ми докато я слушам .
Общо взето дори живота си деля на определени песни или изпълнители .. когато най-много съм ги циклил примерно .
В крайна сметка по-голямата част от хората тук може би слушат музика по различен начин .. но за нас важи едно : Без музика не можем , нали така ?

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 01 Окт 2007 13:22

с ушо :D

[25.9.2007 г. 20:45:20] Bator каза: милчо е ибаси калашника уа
http://goroz.forumotion.com/
^Нов адрес
Пънко

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 01 Окт 2007 13:38

Тегля песничката, пускам я на Winamp-а и се кефя :lol:

Профил WWW

Заглавие:
Публикувано на: 12 Окт 2007 18:23

Мразя чалгари :mgun: Всичка друго но не и чалга :mgun:

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 12 Окт 2007 19:02

Zero-Blade написа:
Музика за релакс за мен не съществува - или ще е музика или ще е бълвоч. Това, което наричат хората "музика за релакс" според моето виждане е липса на опит и вложени чувства в цялата работа, подправена с яко мързел.

Слушам музиката с фантазия най-вече, с ум и тяло, с душа и енергия..

:live:

Профил Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 12 Окт 2007 19:09

ами абикновено слушам музика силно, с учите...за фон основно
а напоследък съм синапълнил iPod-а с някакви успокояващи(или е толкова агресивни)песнички и ги слушам, докато заспя

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com