Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 29 Сеп 2007 11:58

napster написа:
Причини да е фейк :shock:
1.Не е оповестена на офицялния сайт
2.Там снимките на графиката са съвсем различни
3.A нещо повече в "Rest of World" е включен и отбора на Левски,а това са останалите Lausanne-Sport,Lugano,La Chaux-de-Fonds,Orlando Pirates,Kaizer Chiefs,Mamelodi Sundowns,Arka Gdynia,Górnik Łęczna,Pogoń Szczecin,Wisła Płock,Polonia Warszawa,PFC Levski Sofia,Boca Juniors,River Plate,Esporte Clube Bahia,Atlético Mineiro,Ponte Preta,Santa Cruz,São Caeatano,Fortaleza,AEK Athens,PAOK,Panathinaikos,Olympiacos.Общо 23.
4.Докато се инсталира играта не се зареждат картинки а все едно се инсталира програма.
5.Екипите на Реал Мадрид без логото на bwin.com на фланелките.
6.Екипите на Ливърпул без логото на Carlsberg на фланелките.
7.Няма Сантияго Бернабеу.
8.2ра и 3та дивизии на Англия са Кока Кола Razz
9.При режим Be a Pro няма таблици с класиране.
10.В чешката лига има отбор "Бохемианс".
11.Много отбори от Висшата Лига на Англия нямат логота или спонсори на екипите.

:shock: :shock: :shock: :shock:

Истина ли е тва !?!?

екипите на реал мадрид са си мн добре за левски и такиа още не съм гледал но повечето неща дет си ги изброил си ги има

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 29 Сеп 2007 12:53

zip0 написа:
FELIX написа:
е то тези числа KuzMan-е си отговарят на копчетата от клавиатурата. Така си беше и на 2007 фифа!

Не е вярно!

хмммм, таз играя смея да твърдя че съм я играл доста време и много добре знам за тези копчета че са така. Копче номер 8 мисля че е C

Мойта галерия с снимки! Всичко най-ново ще бъде качвано тук!

Профил ICQ Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 29 Сеп 2007 12:57

FELIX написа:
zip0 написа:
FELIX написа:
е то тези числа KuzMan-е си отговарят на копчетата от клавиатурата. Така си беше и на 2007 фифа!

Не е вярно!

хмммм, таз играя смея да твърдя че съм я играл доста време и много добре знам за тези копчета че са така. Копче номер 8 мисля че е C

Това имам в предвид и аз - като ти каже "натисни копче 1" не означава, че трябва да натиснеш бутон "1" от клавиатурата, а някоя от буквите. Човека пита точно това, кои номер, на коя буква отговаря.

Профил ICQ Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 29 Сеп 2007 14:56

Дам. Точно тва питам! 8=C .... и другите не ги знам!

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 29 Сеп 2007 17:01

Еми аз като стане натискам всички възможни копчета :)

Иначе много са тъпи тия да сложат шифта и това за мисийте на едно и също копче лелее

Та сега като натиснеш шифта винаги ти показва мисията и чат пат служи като за финтове или за тичане ебаси излагацията

А забелязахте ли че от корнер или прях свободен почти никога не ви подават дори и да натискате копчетата като луд?

А за бутоните и копчетата не е ли като отидете в контролите и от горе на долу 1-8?

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 29 Сеп 2007 17:45

те мисля че копчетата като влезнете в контролите и там като почнете първото копче трябва да е 1 и така нататък, като C-то мисля че е последно което ще да рече че е копче 8 :wink: :wink: :wink:
има логика, ЕА не мислят много за това колкото от хората ще го усвоят, но има логика! :wink:

Профил ICQ Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 29 Сеп 2007 18:18

Абе нямате ли джойстик със стикове .... скапано е. С тях финтове има + тея прочути manual cross и т.н.

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 30 Сеп 2007 21:07

Айде , почнаха се бъговете ..

http://img.data.bg/i.php?show=584067&ctrl_id=vpkj29#img

http://img.data.bg/i.php?show=584074&ctrl_id=6pct7u#img

Моите играчи карти ли играят ? :roll:

EDIT:Само на Леман не му се играе май :?

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 30 Сеп 2007 21:31

Какви са тия червени точици от ляво на радара?

А иначе наистина няма почти никакви бъгове освен някой път тъпотията на тия твоите играчи като си в Бъди Про мод...

А вратаря доста е подобрен според мен в 1в1 ситуацийте

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 30 Сеп 2007 23:29

хаххахах, ебаси лудницата, това в сингъл ли е станало, щото аз на мене това ако ми се случи като съм в мулти, не ще побеснея, ми ще изпотроша всичко де що има :twisted:

Профил ICQ Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 01 Окт 2007 03:29

Така,да изредя няколко бъга.

1.Като искате да си сейвате некой гол,давате ентър и за награда получавате "Send" и "Don't send"еrror-a....(не винаги се бъгва ,но вече 3 пъти гризнах бонуса...)
2.На мениджър моуд.Пускам си мача ,зарежда и опаа точно да понче и забележете "CONNECTION LOST",а играя срещу компа... и след тва давам ентер и опаа чудо връща ме в мача,като ми изписа,че съм излезнал от мача и го губя служебно с 3-0. (това 1 път ми стана)
3. Най-голямата простотия,която забелязах още на демото.КАК МОЖЕ на ЕДИН КОНТРОЛ да направят 2 неща.Мисълта ми е за SHIFT ,нали като го натиснете и с него тичате още по-бързо ,пуска си я напреде и търчи (очудва ме,че много хора не го знаеха тва и все ми викат "ама верно ли") да пробвайте на фифа 07 да видите натиснете shift да видите за какъв спринт говора, а на фифа 08 ,когато топката не е у мене и дам Shift наместо играча ми да тръгне да го гони като луд,то ми сменя на вратаря и играя с вратаря.... адски малоумно и недоизпипано нещо. Да ми турат на shift-a 2 контрола... А видях от някой коментари,че и в be a pro там па shift се явява като за 3-ти контрол (да си видиш мисията...) е кво да кажа EA GAMES...
4. Айде хубаво,вратарите са ги направили много силни,хубаво,но те са се ОЛЯЛИ ПРОСТО. Те не са просто силни,те са НЕРЕАЛНО СИЛНИ. Излизам очи в очи и шанса да вкарам е 10 % ,докато шанса да пропусна е 90%. Не знам на тази фифа точно пред гола съм адски зле,но вратарите са откачени просто.Излизам очи в очи ПОЧТИ ВИНАГИ спасява или нема да оцела вратата... по диагонал съм от 2 метра очи в очи 1000 процентов гол и бааам вратара избива с ЕДНА РЪКА.... просто НЕНОРМАЛНИ ВРАТАРИ.
----------------------
Благодаря за вниманието. Текста четоха артистите....

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 01 Окт 2007 03:45

Даммм това за вратарите не съм съгласен...а и на световна класа играя и не е чак така, маааалко повечко от 10%е :0

А за Шифта да много тъпо на Бе а Про всеки път като го натисна ми се изписва мисията и некъв много гаден звук с него...

А не знам дали сте забелязали още нещо което го има САМО при Бе а Про: Ако си в засада и ти подадат, и през това време се върнеш на зад така че да не си в засада и получиш топката играта си продължава (провах в нормална игра няма го това).

А също много съм разочарован от това Бе а Про...току що свърши сезона и НИКАКВА информация не можеш да видиш на кое място ти завърши отбора или нищо...а НАЙ-ЛОШОТО е че не можеш да продължиш със същия играч още един сезон което просто обезмисля играта на този мод.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 01 Окт 2007 10:48

еми реалноста работи както се казва... незнам, аз нещо не ми харесва това и накрая май ще остана с пръст в уста по отношение да си взема играта!!!

Профил ICQ Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 01 Окт 2007 11:20

®SnOoPy™ написа:
Така,да изредя няколко бъга.

1.Като искате да си сейвате некой гол,давате ентър и за награда получавате "Send" и "Don't send"еrror-a....(не винаги се бъгва ,но вече 3 пъти гризнах бонуса...)
2.На мениджър моуд.Пускам си мача ,зарежда и опаа точно да понче и забележете "CONNECTION LOST",а играя срещу компа... и след тва давам ентер и опаа чудо връща ме в мача,като ми изписа,че съм излезнал от мача и го губя служебно с 3-0. (това 1 път ми стана)
3. Най-голямата простотия,която забелязах още на демото.КАК МОЖЕ на ЕДИН КОНТРОЛ да направят 2 неща.Мисълта ми е за SHIFT ,нали като го натиснете и с него тичате още по-бързо ,пуска си я напреде и търчи (очудва ме,че много хора не го знаеха тва и все ми викат "ама верно ли") да пробвайте на фифа 07 да видите натиснете shift да видите за какъв спринт говора, а на фифа 08 ,когато топката не е у мене и дам Shift наместо играча ми да тръгне да го гони като луд,то ми сменя на вратаря и играя с вратаря.... адски малоумно и недоизпипано нещо. Да ми турат на shift-a 2 контрола... А видях от някой коментари,че и в be a pro там па shift се явява като за 3-ти контрол (да си видиш мисията...) е кво да кажа EA GAMES...
4. Айде хубаво,вратарите са ги направили много силни,хубаво,но те са се ОЛЯЛИ ПРОСТО. Те не са просто силни,те са НЕРЕАЛНО СИЛНИ. Излизам очи в очи и шанса да вкарам е 10 % ,докато шанса да пропусна е 90%. Не знам на тази фифа точно пред гола съм адски зле,но вратарите са откачени просто.Излизам очи в очи ПОЧТИ ВИНАГИ спасява или нема да оцела вратата... по диагонал съм от 2 метра очи в очи 1000 процентов гол и бааам вратара избива с ЕДНА РЪКА.... просто НЕНОРМАЛНИ ВРАТАРИ.
----------------------
Благодаря за вниманието. Текста четоха артистите....

Изцяло съм съгласен с това мнение , мисля абсолютно същото нещо !

И точно за това няма да си купувам играта !

Миналата година ЕА се представиха много по добре , просто нямам думи тва е най-голямата им издънка може би след 2004 та

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 21 Окт 2007 06:09

Малко късничко, ама сега чак си взех новото видео.
Играта съкс да, но все пак ми се иска да стана про както бях на старата :lol: :lol: :lol:
На миналата беше лесно - заобикаляш в повечето случаи и т.н.
А тука как е номера? Да подавам не мога - пресичат ми пасовете като са на 2 метра от пътя на топката, а техните пасове минават точно до мойте футболисти и не им пука.
На старата ФИФА обичах да подавам с извеждащия пас, ама тука е невъзможно...или е много силен, или много слаб, а с тия ръчните не ми се занимава.
Как да им взема топката??? :shock: Заставам зад тях, пред тях, отстрани и все пак независимо ако съм натиснал Д оня прави един финт и ме минава, ако не съм моя просто го заобикаля :shock: А те ми я взимат отзад, отстрани...
На профешънъл единствените ми положения идват ако случайно с някакъв зверски късмет пробягам фланга и центрирам.
Головете ми за 5-6 мача са 2 - един автогол и един бъгав полу-автогол...
Та как се вкарват голове на тая фифа?!?!?!?!?!?!?!

Профил ICQ

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 21 Окт 2007 11:46

ми аз лично залагам повече на силата при головете... все пак и най-добрия вратар при изключително силен и прецизен удар става невъзможно да я хване, все пак да кажем че ако всички удари към вратата се вкарваха на 2007 на 2008 влизат едно 30 процента. Далечните са изключителна рядкост, вратаря показва винаги изключителни рефлекси при ударите от близо...

Профил ICQ Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 21 Окт 2007 11:59

Rensing написа:
Малко късничко, ама сега чак си взех новото видео.
Играта съкс да, но все пак ми се иска да стана про както бях на старата :lol: :lol: :lol:
На миналата беше лесно - заобикаляш в повечето случаи и т.н.
А тука как е номера? Да подавам не мога - пресичат ми пасовете като са на 2 метра от пътя на топката, а техните пасове минават точно до мойте футболисти и не им пука.
На старата ФИФА обичах да подавам с извеждащия пас, ама тука е невъзможно...или е много силен, или много слаб, а с тия ръчните не ми се занимава.
Как да им взема топката??? :shock: Заставам зад тях, пред тях, отстрани и все пак независимо ако съм натиснал Д оня прави един финт и ме минава, ако не съм моя просто го заобикаля :shock: А те ми я взимат отзад, отстрани...
На профешънъл единствените ми положения идват ако случайно с някакъв зверски късмет пробягам фланга и центрирам.
Головете ми за 5-6 мача са 2 - един автогол и един бъгав полу-автогол...
Та как се вкарват голове на тая фифа?!?!?!?!?!?!?!

Аз имах подобен проблем. Слагаш си вратаря на аматьор или на семи про и си свиркаш :)

Профил ICQ Skype WWW

Аватар
В момента играе: Pro Evolution Soccer 2009
Заглавие:
Публикувано на: 21 Окт 2007 12:03

Лелеее , нямам търпение да излезе ПЕС-а ... :cry:
Дотогава нямам друг избор освен да играя фифа и да подобрявам демото ...
Някой иска ли да играем ? Може да съм слаб ама няма ме биете лесно , научих един трик :lol:

Профил ICQ Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 21 Окт 2007 12:47

не е лоша фифата ама като излезе БФЛ ще е по яко

Профил Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 21 Окт 2007 12:54

пари да ми дават, компютъра ако ще да преинсталирам, президента да ми се кланя, НИКОГА БФЛ ПАЧА НА КОМПЮТЪРА НЯМА ДА ВИДИТЕ ОТ МЕН !

Профил ICQ Skype WWW
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com