Автор |
Съобщение |
FELIX
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 01 Окт 2007 10:46
еми то за тва е темата за да се вихрят спорове. Не съм я играл тази пес, а и няма да си хабя времето, играл съм мисля 4 или 5 беше и се бях отчаял тотално от тогава!!!
Не че фифата е нещо съвсем космическо пред ПЕС-а, но никога няма да стигнете производството на ЕА... нито по отношение на геймплей, нито по отношение на реалност (за мен) да не говорим по отношение на лицензиране на футболистите и всичко друго!!!
|
|
|
Букмейкара
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 01 Окт 2007 10:49
FELIX написа: еми то за тва е темата за да се вихрят спорове. Не съм я играл тази пес, а и няма да си хабя времето, играл съм мисля 4 или 5 беше и се бях отчаял тотално от тогава!!!
Не че фифата е нещо съвсем космическо пред ПЕС-а, но никога няма да стигнете производството на ЕА... нито по отношение на геймплей, нито по отношение на реалност (за мен) да не говорим по отношение на лицензиране на футболистите и всичко друго!!!
Хем не си я играл и коментираш Няма логика просто.
|
|
FELIX
|
|
|
|
|
|
|
|
Романс
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 01 Окт 2007 16:12
Незнам, pes-а ми се стори просто много... дървен, нз ''/
___________________________________ .
|
|
|
|
|
Napster
|
|
В момента играе: Pro Evolution Soccer 2009
|
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Окт 2007 20:50
Стига сте писали за ФИФА , това е тема за ПЕС !
Отворете си нова тема за спорове ... недейте разваля тая .
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 03 Окт 2007 10:34
Е, то ако не дойдат простаците фифаджии от мижавия им търнамент да развалят темата, друг кой няма.
Фифата е на светлинни години от РЕS. Особено последната част, която е повече аркадна и не може да се сравнява по реализъм с пес. Ходете си чакайте поредната кофичка с лайна от ЕА, в която да си се накефите на никому-ебаващите трансферни промени и якия саунд, които са единствените неща дето биват променени и пробутвани всяка година.
|
|
|
Букмейкара
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 03 Окт 2007 10:58
Петър от 4ти км написа: Е, то ако не дойдат простаците фифаджии от мижавия им търнамент да развалят темата, друг кой няма. Фифата е на светлинни години от РЕS. Особено последната част, която е повече аркадна и не може да се сравнява по реализъм с пес. Ходете си чакайте поредната кофичка с лайна от ЕА, в която да си се накефите на никому-ебаващите трансферни промени и якия саунд, които са единствените неща дето биват променени и пробутвани всяка година.
Пичага без обиди!Самият факт ,че фифа има "мижав търнамент" ,а пес не говори само по себе си.Просто не им обръщай внимание и сами ще спрат!
|
|
FELIX
|
|
|
|
Заглавие: ! Публикувано на: 03 Окт 2007 12:36
дам а кога от Конами ще направят мулти на играта кога ще имат лицензи-НИКОГА ! никога няма да стигнат ЕА в това отношение и за това има някои дет злобеят на фифата-препоръчвам им първо да си погледнат своята паница и след това да се бъркат в чуждия гювеч!
|
|
|
DennisEverything?
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 03 Окт 2007 13:11
Междо другото,ако оставим настрана лицензите,ПЕС наистина е светлинни години пред ФИФА.За реалистичност,за удари,за всичко.Държание на топката.
Фифа 08 е тотален боклук.Имам чувството,че е любителски мод за 06.Няма никаква реалистичност и всичко е като на старите фифи,само дето има новите трансфери.
Преди наистина да играя ПЕС и аз мислех,че е боклук.Да,лицензите са зле.Но в един момент не ми пука дали пише "Bojinov" или "Bodimijirov".Пука ми само за кефа от играта,а не какво е името на въпросния играч.Особенно,ако ПЕС се играе на конзола,няма равна.
И аз чакам с нетърпение ПЕС 2008,а за фифата пак казвам,че е мега тъпотия.
___________________________________ | | |
|
|
|
|
|
Букмейкара
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 03 Окт 2007 13:23
Абе пич стига създава дразги е.Мега Тъпотия е за теб ,но не и за мен.Спрете да пишете за фифа в тази тема и не обръщайте внимание на тези ,които се заяждат и готово.За да кажеш ,че 08 е като предишните значи си изключително незапознат!
|
|
BG-GeorGi
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 03 Окт 2007 19:10
Пичове само да се карате и да си казва всеки мнението коя игра подкрепя нищо няма да стане.
Стига сте си губили времето не мисля че някоя би обедин някой друг най-вече като казва само "еди коя си рулзз"
|
|
|
|
|
Napster
|
|
|
|
Заглавие: Re: ! Публикувано на: 05 Окт 2007 12:29
FELIX написа: дам а кога от Конами ще направят мулти на играта кога ще имат лицензи-НИКОГА ! никога няма да стигнат ЕА в това отношение и за това има някои дет злобеят на фифата-препоръчвам им първо да си погледнат своята паница и след това да се бъркат в чуждия гювеч!
А аз на тебе ти препоръчвам да се запознаеш малко с играта (и Букмейкара) преди да говорите че ... ПЕС нямало мултиплейър ... ебахти безумното твърдение ... А как ще обясниш това че аз от ПЕС4 още си играя ОНЛАЙН без никакви проблеми ... , а даже преди малко бих една шваба на ПЕС6 ?
Да не говорим че вече ПЕС има 13 лицензирани лиги , повече от необходимото ... , графиката вече е доста по-добра , и вече тотално смаза ФИФА в всяко отношение според мен .
Нужно ли е да споменавам за феноменалния геймплей ...
Просто стига сте писали за тая тъпа ФИФА ... ТОЧКА (.)
Във вашите теми си пишете за ФИФА , а тука ще си пишеме за ПЕС .
Излезе нов Китсървър който позволява да се играе до 4ма души на 1 PC !
Линк: http://downloads.gamingaccess.com/index ... e_id=13774
Разархивирайте го в папката на играта и влезте в Setup , дайте Instal , отидете в Settings.exe (ще ви пита дали искате да увеличите графиката на макс детайли даже и ако не ви дава да я пуснете) и дайте NO , след това си настройвате контролерите и сте готови (:
|
|
|
|
|
Гиро мекицата
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 05 Окт 2007 12:43
fifa rulz мен лично графиката на фифа по ме кефи
|
|
|
|
|
Napster
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 05 Окт 2007 12:45
Cooool написа: fifa rulz мен лично графиката на фифа по ме кефи
А ти на ПЕС графиката видял ли си ?
|
|
|
|
|
BG-GeorGi
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 05 Окт 2007 15:19
napster написа: Cooool написа: fifa rulz мен лично графиката на фифа по ме кефи А ти на ПЕС графиката видял ли си ?
А може ли да те питам ти играл ли си фифа 08 на писи? А xbox360 или PS3?
|
|
|
|
|
`soulfly`
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 05 Окт 2007 22:19
FELIX написа: ПЕС съкс, ФИФА рулззз
Коментара на 1 ограничен човек
|
|
|
|
|
`soulfly`
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 05 Окт 2007 22:20
BG-GeorGi написа: napster написа: Cooool написа: fifa rulz мен лично графиката на фифа по ме кефи А ти на ПЕС графиката видял ли си ? А може ли да те питам ти играл ли си фифа 08 на писи? А xbox360 или PS3?
Играл я е на ЖИСИЕМА
|
|
|
|
|
Гиро мекицата
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 05 Окт 2007 22:21
Цитат: А ти на ПЕС графиката видял ли си ?
виждал съм графиката пък и гледайки скрийншотовете от пес,за мен фифа има по-добра графика
|
|
|
|
|
`soulfly`
|
|
|
|
Заглавие: Re: ! Публикувано на: 05 Окт 2007 22:22
napster написа: FELIX написа: дам а кога от Конами ще направят мулти на играта кога ще имат лицензи-НИКОГА ! никога няма да стигнат ЕА в това отношение и за това има някои дет злобеят на фифата-препоръчвам им първо да си погледнат своята паница и след това да се бъркат в чуждия гювеч! А аз на тебе ти препоръчвам да се запознаеш малко с играта (и Букмейкара) преди да говорите че ... ПЕС нямало мултиплейър ... ебахти безумното твърдение ... А как ще обясниш това че аз от ПЕС4 още си играя ОНЛАЙН без никакви проблеми ... , а даже преди малко бих една шваба на ПЕС6 ? Да не говорим че вече ПЕС има 13 лицензирани лиги , повече от необходимото ... , графиката вече е доста по-добра , и вече тотално смаза ФИФА в всяко отношение според мен . Нужно ли е да споменавам за феноменалния геймплей ... Просто стига сте писали за тая тъпа ФИФА ... ТОЧКА (.) Във вашите теми си пишете за ФИФА , а тука ще си пишеме за ПЕС . Излезе нов Китсървър който позволява да се играе до 4ма души на 1 PC ! Линк: http://downloads.gamingaccess.com/index ... e_id=13774Разархивирайте го в папката на играта и влезте в Setup , дайте Instal , отидете в Settings.exe (ще ви пита дали искате да увеличите графиката на макс детайли даже и ако не ви дава да я пуснете) и дайте NO , след това си настройвате контролерите и сте готови (:
Мерси много
|
|
|
|
|
FELIX
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Окт 2007 06:39
ооо добреее добре... ограничен, който от нищо не разбира, добре приех го много остро това.
Край спирам да коментирам, Про Еволюшън сокъра е най-добрата футболна игра създавана някога, фифата тъне в мизерия, точка.!
Аре стига вече, темата е за PES, нека не се отплесваме! Аз повече няма да коментирам тук, приятен ден на вас
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|