Е тва му казах.Той няма кирилица на компа,ма сега го оправяме и тоя проблем и се приема в турнира нали?Kriss написа:kaloz написа:az sum priqtela na snoopy tm prosto ne mojeh da seregna za momenta no sega vsichko e nared .
nick-kaloz
otbor(team)-valencia
skype - kaloz100
Само пиши на кирилица батко и всичко ти е ОК
Форумен FIFA турнир XXII [Marin !!!]
Finally Juny ends...
По добре с искреност да си спечелиш стотина врагове,отколкото с лицемерие десетина приятели!
По добре с искреност да си спечелиш стотина врагове,отколкото с лицемерие десетина приятели!
А мерси пичKriss написа: Всички задължително да прочетат правилата дори да сте ги чели 100 пъти до сега !!!
Да няма после неразбрали или глупави въпроси , всичко важно го пише в първият пост![]()
реклама : Може да надникнете и в историята на турнира
Честито завръщане на Larsson
една малка картинка с размер 350х19 пиксела. Моля не слагайте по-големи картинки.
- Gandalf, the white
- Обратна връзка:
- † iMMortality †
-
crazysasho
-
TroY Gonzo
- [cSKa]^Yavor
-
TroY Gonzo
Пич моля те без излишни въпроси , всичко което питаш има отговор в първото мнение .oWnEr написа:13. Owner [Real Madrid] skype : flirtaa_add
14. fan7asy [Real Madrid] skype : fan7asy1Кой ще е с тях???
Аз предлагам на Denik и Revan да правиме 4 групи по 6 отбора и да почваме па който не се е записал .. на следващия турнир...
Ако са съгласни Деник да тегли жребий
- Букмейкара
- Букмейкара
Според мен е най-добре така :
4 групи по 6 отбора като всеки играе срещу всеки от групата само веднъж.Класират се първите 4 >
4 групи по 4 отбора като всеки играе срещу всеки два пъти.Класират се първите 2 >
1/4 финали всеки срещу всеки по 2 мача като гола на чужд терен да е от значение
1/2 финали по същия начин
Финал > 1 мач
Тва с преиграването на мачовете като в англия не ми се стори много уместно , примерно аз да се падна с Марин и ние с него все 0 на 0 правиме и кво ? Трябва да преиграваме 1000 пъти и да бавим целия турнир
.За тва най си е добре с головете на чужд терен а па ако няма такива или с апо равно продължения и дузпи !
4 групи по 6 отбора като всеки играе срещу всеки от групата само веднъж.Класират се първите 4 >
4 групи по 4 отбора като всеки играе срещу всеки два пъти.Класират се първите 2 >
Финал > 1 мач
Тва с преиграването на мачовете като в англия не ми се стори много уместно , примерно аз да се падна с Марин и ние с него все 0 на 0 правиме и кво ? Трябва да преиграваме 1000 пъти и да бавим целия турнир
Най-правилното според мен така е най-удачно и якоKriss написа:Според мен е най-добре така :
Финал > 1 мач
Тва с преиграването на мачовете като в англия не ми се стори много уместно , примерно аз да се падна с Марин и ние с него все 0 на 0 правиме и кво ? Трябва да преиграваме 1000 пъти и да бавим целия турнир.За тва най си е добре с головете на чужд терен а па ако няма такива или с апо равно продължения и дузпи !
http://fifa4fun.forumhead.net/index.php
don't forget the champs [ World Cup 2006 Champions Italy ]

http://www.vbox7.com/play:74d8f105 - те това е батко
don't forget the champs [ World Cup 2006 Champions Italy ]

http://www.vbox7.com/play:74d8f105 - те това е батко
- Букмейкара
Хубави групи се получиха, надявам се да е зрелищно и интересно 
плз спазвайте си сроковете, търсете се по скайп и играйте, тъкмо сега има стачка и мисля, че ще имате повечко време.
бтв кой този Стифлър който го познава и го е записал да даде скайп или нещо за връзка с него
айде гл хф
плз спазвайте си сроковете, търсете се по скайп и играйте, тъкмо сега има стачка и мисля, че ще имате повечко време.
бтв кой този Стифлър който го познава и го е записал да даде скайп или нещо за връзка с него
айде гл хф
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga