Колко тежите?
-
- Eroguro Lolies FTW!
- В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
- Обратна връзка:
Money™ написа:Shady написа:SweetDream написа:156-7 висока, 39 килограма
Damn, get a burger.
![]()
ахаха, адски е добро , и е прав

天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
- Sashakiss®
- Обратна връзка:
- Sashakiss®
- Обратна връзка:
-
- Обратна връзка:
The Chameleon написа:Money™ написа:Shady написа:SweetDream написа:156-7 висока, 39 килограма
Damn, get a burger.
![]()
Френските критерии за идеалното женско тегло: ръст - 110 = тегло. 156 - 110 = 46 кг. Аз съм две над, тя е няколко под. Хъхъ. ^^
стон, тон, ехо във салон, ако бях микрофон, щях да бъда он.
- SweetDream
- Обратна връзка:
Lunacy написа:The Chameleon написа:Money™ написа:Shady написа:SweetDream написа:156-7 висока, 39 килограма
Damn, get a burger.
![]()
Френските критерии за идеалното женско тегло: ръст - 110 = тегло. 156 - 110 = 46 кг. Аз съм две над, тя е няколко под. Хъхъ. ^^
Дам така е, а и просто ми е такъв организма. Аз си ям напълно нормално (даже малко повече от нормалното), но изобщо не ми личи, даже слабея все повече!
Там където взорът не стига, фантазията танцува.
- Army Of One
-
182 на 93
Това да не ти е артериалното налягане.
За трети път откак членувам в този форум си говорим за такива интимни неща като килограми.
В момента съм около 72, има още да се обработвам (фитнес+анаболи), но бивам, както би казал Ледник. Интересното е, че преди година се бях наклал много добре - 80 кила и нагоре. После Господ реши да срещна гаджето и така спаднах на 67. Но бях грозен, защото лицето ми стана изпито. Върнах загубеното и стабилизирах. Междувременно влязох медицина в София

П.С. Ок, без анаболите.
Коя си ти и какво ти е специалното? Хубава си. Но красотата е често срещана в природата.
Нека с наивната надменност на деца гледаме лицата на другите.
Когато съзнанието стигне своя край, когато мисленето спре, идва творчеството. А то носи щастие.
Нека с наивната надменност на деца гледаме лицата на другите.
Когато съзнанието стигне своя край, когато мисленето спре, идва творчеството. А то носи щастие.