Pro Evolution Soccer 2008 (Официална тема)
-
-
Или вобще не са играли фифа.Преди малко некои се изцепи че ПЕС била с много по добра графика...На 2 пъти съм се опитвал да играя ПЕС (5 и 6) и просто не мога,фифата си е друга класа просто.Конами да си правят ю-ги-о-тата там ама във футбола не ги бива.Верно фифата от 3-4 години може да няма почти никво развитие,ама пак е по добра от песBG-GeorGi написа:Просто тези които предпочитат пес-а са или хейтъри на доминиращата фифа или са играли фифа до побъркване и им е умръзнала супер много.
- Napster
- В момента играе: Pro Evolution Soccer 2009
- Обратна връзка:
Jorix написа:Или вобще не са играли фифа.Преди малко некои се изцепи че ПЕС била с много по добра графика...На 2 пъти съм се опитвал да играя ПЕС (5 и 6) и просто не мога,фифата си е друга класа просто.Конами да си правят ю-ги-о-тата там ама във футбола не ги бива.Верно фифата от 3-4 години може да няма почти никво развитие,ама пак е по добра от песBG-GeorGi написа:Просто тези които предпочитат пес-а са или хейтъри на доминиращата фифа или са играли фифа до побъркване и им е умръзнала супер много.
Ами ... сега ще се опитам да направя обективна оценка върху основните елементи ...
Геймплей :
PES :6/6
FIFA:4/6
Атмосфера:
PES:6/6
FIFA:6/6
Графика:
PES:6/6 (NEXT-GEN)
FIFA:5/6
Лицензи:
PES:4/6 (13leagues)
FIFA:6/6 (21leagues)
Сега няма да ги броя , друго имах предвид , който иска да играе заради многото лиги , екстри и т.н. да играе ФИФА , а който просто иска реален симулатор PES , и далеч не си мисли че не играя и ФИФА , даже ги играя и двете , играя кариера с Porto

Ще те помоля да не пишеш тука срещу PES , ако искаш да спорим по-цял ден по-добре направи нова тема , няма смисъл да разваляме тази

Поздрави
- Napster
- В момента играе: Pro Evolution Soccer 2009
- Обратна връзка:
Ами не дей да споменаваш даже ФИФА , просто кажи "играх демото , хареса ми/не ми хареса ; очаквах друго нещо..." и т.н. , а не да пишеш "фифата е друга класа" ; "футбола на конами не е хубав" ; "макар фифа да няма развитие е по-добра от пес" ...
Лично ти препоръчвам да си свалиш демото (въпреки че мразиш пес) , може да ти хареса + това ти казвам , това "въобще не са играли фифа" далеч не е вярно . Играх ФИФА07 допреди да излезе демото на ПЕС , а утре или в други ден ще пробвам ФИФА , макар да са ми казали че няма нищо ново , аз винаги ще играя ФИФА ; междо другото даже си мисля че вие дето не харесвате ПЕС не го играете ...
Абе наистина го обърнахме на спор тука ...
Стига толкова ...
Лично ти препоръчвам да си свалиш демото (въпреки че мразиш пес) , може да ти хареса + това ти казвам , това "въобще не са играли фифа" далеч не е вярно . Играх ФИФА07 допреди да излезе демото на ПЕС , а утре или в други ден ще пробвам ФИФА , макар да са ми казали че няма нищо ново , аз винаги ще играя ФИФА ; междо другото даже си мисля че вие дето не харесвате ПЕС не го играете ...
Абе наистина го обърнахме на спор тука ...

Стига толкова ...
-
- vladovichev
-
И аз поиграх малко точно като марин и аз същото мнение имам...просто не ми харесва...а като ми казвате че графиката е хубава направо ми става смешно...може би сте прави но на моя компютър дето фифата на средно на 1024 по 748 или нещо подобно ми върви супер а пес-а на 800по600 на най-ниска ми засича...
а просто трябва да призная това което ми харесва единствено е че играчите като получават топката и правят пасове някакси доста реалистично е и може би по-добро от фифата но само това наистина
а просто трябва да призная това което ми харесва единствено е че играчите като получават топката и правят пасове някакси доста реалистично е и може би по-добро от фифата но само това наистина