Продавам : Компютър + Подарък !

Нещата от живота
The Chameleon
Eroguro Lolies FTW!
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Обратна връзка:

Мнение от The Chameleon »

Дунапрена изобщо не го намесвай.. :)

А иначе за приликата точно обратното мога да кажа, вгледай се в прическата на тази на обложката, ще видиш , че косата й е на вълни, докато снимките от викито се вижда , че Тея има Специфични чупки горе + че е на черта / остро срязана под ъгъл коса.. ;) ( освен най-горната картинка където черното се смесва, където трябва да са й чупките )

Абе то се вижда , че тази на обложката е рандом олдскул мацка, дори може би доста са си приличали всичките по онова време, нз , трябва Ал Шу да си каже тежката дума.. ;)

ЕДИТ :"Картинката на подложката е със същото качество като рисунките в гореспоменатото нещо и ако се загледаш ще видиш, че всъщност е 1 към 1. " Май пойнт екзакли.. олд скуловете си приличат ( а тез манги дето са показани във викито си изглеждат стари ) , та затова бъркаш , че са 1 към 1 :D
天皇陛下万歳。。!

Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...

iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Аватар
Hangwire

Мнение от Hangwire »

70 кинта макс.
Аватар
Reaver

Мнение от Reaver »

The Chameleon написа:Дунапрена изобщо не го намесвай.. :)

А иначе за приликата точно обратното мога да кажа, вгледай се в прическата на тази на обложката, ще видиш , че косата й е на вълни, докато снимките от викито се вижда , че Тея има Специфични чупки горе + че е на черта / остро срязана под ъгъл коса.. ;) ( освен най-горната картинка където черното се смесва, където трябва да са й чупките )

Абе то се вижда , че тази на обложката е рандом олдскул мацка, дори може би доста са си приличали всичките по онова време, нз , трябва Ал Шу да си каже тежката дума.. ;)

Както и да го погледнеш в лице има поразителна прилика...(lol) а и никога не съм казвал, че е същото, просто ти показах какво имам предвид.

P.S. Винаги съм се чудел как да променя живота си. Благодарение на теб, Хами, най-после го измислих. Постригвам се и съм вече абсолютно различен човек! :wink:
A slight call afar is tempting me
Like a whisper sweet or an awful scream
I cannot ignore what I've always been
I am leaving again - one last time?
The Chameleon
Eroguro Lolies FTW!
Обратна връзка:

Може и да не те промени изцяло, но ще е начало! :bleh:
天皇陛下万歳。。!

Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...

iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
pockerman

Мнение от pockerman »

Oфертата е валидна , нова цена 140 леа :P
Аватар
Nhaz'Ul
Обратна връзка:

Мнение от Nhaz'Ul »

:doh:
В малки дози алкохолът е полезен във всякакви количества.
Руска мъдрост
The Chameleon
Eroguro Lolies FTW!
Обратна връзка:

pockerman написа:Oфертата е валидна , нова цена 140 леа :P

You just got hit by....
|^^^^^^^^^^^\||____
| The STFU Truck |||""'|""\__,_
| _____________ l||__|__|__|)
|(@)@)"""""""**|(@)(@)**|(@)

:lol:
天皇陛下万歳。。!

Аватар
Shady
Обратна връзка:

Мнение от Shady »

pockerman написа:Oфертата е валидна , нова цена 140 леа :P

Изображение
Аватар
Edwin Odesseiron

Мнение от Edwin Odesseiron »

Бхахахаха
За тая щайга ако се намери някой да ти даде 20лв ще си късметлия
I'm busy, okay? I'm busy!
Аватар
Гиро мекицата

Мнение от Гиро мекицата »

:roll:
Аватар
slim_k

Мнение от slim_k »

Щях да се посмея хубаво на твой гръб, ако бях видял да пуснеш това нещо за повече от 150 кинта преди 3-4 години, когато още се интересувах и занимавах с покупко-продажба на стари компютърни чаркове ... Сега ми е безразлично и донякъде дразнещо да видя някой да се надява да продаде за почти 200 лева нещо под Гигахерц ( и то Селерон ), под 30ка хард, и с неква кирлива Джифорс 2ка ?! Не можеш да ми кажеш че Записвачката е качила толко отгоре ? Или може би тези цели 256 рам ? Или пък факта че не си уточнил никакви по подробни спецификации освен марката на процесора ?

Първи вариант - в сегашния вид - добави някое прилично мониторче-тръбичка и може и да стане

Втори вариант - сваляй около и най-добре под 100 лева ...

Трети вариант - остави всичко така, потърси някой друг балама, истината е че има непосветени офисаджии, хора в средната или някой друг 8-10 годишен който ще измуфти пари от техните за първата си машина ...

Четвърти вариант - остави всичко така и ми кажи къде по точно съм сгрешил :wink:

ПС - Тва с мишката е хитро - привличаш клиантела от вариант 3 :)
http://wkoz.net - rap shit 24/7
pockerman

Мнение от pockerman »

компа е продаден , ако някой иска само пътечката http://4as-pik.com/shop/product_info.ph ... 03a2408708 да казва .
Аватар
Alien
Обратна връзка:

Re: Продавам : Компютър + Подарък !

Мнение от Alien »

pockerman написа:Продавам компютър със следните параметри : CPU 700MHz Celeron , 265MB RAM , 15GB HDD , GeForce 2 64MB , CD + CD-RW , FDD , LAN , Sound Card и т.н Цена 180лв + ПОДАРЪК . Ако някой се интересува да пише ЛС или на тел. 0885735155 . От София съм .

P.S ако някой иска само ПОДАРЪКА мога да го дам за 15лв ;)

Ти добре ли си бе.Моя е 80 гб тоя за 15
Use Google Sucker
Изображение
Draksis

Мнение от Draksis »

Dantе написа:
Somebody написа:
pockerman написа:Продавам компютър със следните параметри : CPU 700MHz Celeron , 265MB RAM , 15GB HDD , GeForce 2 64MB , CD + CD-RW , FDD , LAN , Sound Card и т.н Цена 180лв + ПОДАРЪК . Ако някой се интересува да пише ЛС или на тел. 0885735155 . От София съм .

Mоя като е 160 оплаквам ли се :shock:

Много сте зле всичките, направо да ви съжали човек.

Аз си карам с 500... :wsle:
私の拳は、死の出血!あなたの運命へようこそ!
Аватар
Hangwire

Мнение от Hangwire »

†Soul Hunter† написа:
Dantе написа:
Somebody написа:

Mоя като е 160 оплаквам ли се :shock:

Много сте зле всичките, направо да ви съжали човек.

Аз си карам с 500... :wsle:

40 ftw -.-
Публикувай отговор