Някой беше създал тема,в която да се пишат подобни неща ама май се затри.
Та,в момента точният брой на игрите ми на компа е 0.Предложете ми игра от трето лице.
P.S.Без PoP
___________________________________ For all those who said this day would never come, what are they to say now?
Penny написа:
ave isus e pokemon ve
jones
Заглавие:
Публикувано на: 23 Сеп 2007 11:12
Freedom Fighters. Стара е, за днешните стандарти графиката е на много ниско ниво. За сметка на това е лека, а геймплеят е достатъчно балансиран, за да ти задържи вниманието за известно време. А, и тъкмо когато започне да ти омръзва, свършва .
___________________________________ тук и тук not understanding solitude they will attempt to destroy anything that differs from their own not being able to create art they will not understand art they will consider their failure as creators only as a failure of the world
Zero-Blade
11 Юли 2002 21:30 Мнения: 611 Местоположение: 666
Заглавие:
Публикувано на: 23 Сеп 2007 12:08
Hitman
___________________________________ Аз спамих форума на PC Mania за да дръпна хора към моя нов форум.
Legacy of Kain serries
Beyond Good and Evil
Rune
Fable
Jade Empire
Phantasy Star Universe
погледни в проклетия gamespot преди да питаш.
___________________________________ A slight call afar is tempting me Like a whisper sweet or an awful scream I cannot ignore what I've always been I am leaving again - one last time?
Der Meister
10 Юли 2004 06:39 Мнения: 6843 Местоположение: София
Заглавие:
Публикувано на: 23 Сеп 2007 14:03
Игра от трето лицв е много общо понятие, но бих ти препоръчал: Max Payne, Splinter Cell, Made Man, Conflict (всичките), Indiana Jones And The Infernal Machine, Shellshock Nam'67. По-добре кажи какъв жанр точно искаш.
___________________________________ A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
Der Meister
10 Юли 2004 06:39 Мнения: 6843 Местоположение: София
Заглавие: Re: Поредният RQ за игра :)
Публикувано на: 23 Сеп 2007 20:47
Karaliyski написа:
Money™ написа:
Предложете ми игра от трето лице.
Някой да прочете това преди да каже Halo , Battlefront и други ?
Battlefront нямаше ли опция за трето лице?
Sentry
Заглавие: Re: Поредният RQ за игра :)
Публикувано на: 23 Сеп 2007 21:00
Karaliyski написа:
Money™ написа:
Предложете ми игра от трето лице.
Някой да прочете това преди да каже Halo , Battlefront и други ?
Че ти каза The Thing бе пич
___________________________________ We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time? Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
AcTivE
The King of Kings
Заглавие:
Публикувано на: 23 Сеп 2007 21:43
Заглавие:
Публикувано на: 23 Сеп 2007 21:53
Max Payne, Infernal, Stranglehold, Mafia, Jedi Academy, Tomb Raider
___________________________________ And if you could have seen her there Boys if you had just been there The swan was in her movement and the morning in her smile All the roses in the garden they bow and ask her pardon For not one can match the beauty of the Queen of all Argyll
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения