Автор |
Съобщение |
Сатаники Кънчев
|
|
В момента играе: Трепене с Лопата
|
|
Заглавие: Кво, бе !? Чети тука... Публикувано на: 22 Сеп 2007 22:55
Учебната година започна ! (всички все още са педали)
След като прочетете безмислената констатация, че още една година, наситена с повръщнята и лайната на деградиралите келеши в класните стаи, които отиват на училище, за да се похвалят я пред "муцките", я пред гъзарите, дето нищо не разбират от дрехи, марки, качество, а само от цени (чифутия), трябва да осъзнаете дали принадлежите към първата част от това изречение, която свършва с думата "чифутия" или принадлежте към частта от тъй нареченото "общество", която се занимава с нещо по-смислено, отколкото безсмислено губене на време, която няма смисъл да описвам, това бих оставил на вас сега, защото това е и целта на тази тема, тъй като също така има тук премного от хората, описани в първата част на изречението, завършваща с думата "чифутия", и да ме похвалите, защото това би се оказало най-дългото изречение, което същеврменно е и въведение на тази тема, но по никакви параметри не може да съперничи на словозаливанията на предрагия ни съфорумец на име Раскольников !
За по-простите, които не могат да следят смисъла на средно дълги изречения, каквото е и горнонаписаното, нека да поясня защо съществува тази тема с по-достъпен език, а не като учебника по философия за 11-ти клас, чийто автори вече са отнесли 88 каруци псувни към село и се чудят къде да ги засадят - как бихте се борили срещу простотията, която ви дразни - чрез простотия, която осмива простотията, или пък може би чрез пълна незаинтересованост, която не винаги действа, защото има настойчиви елементи, нямащи ни (полвин) капка свян в закърнелите си мозъци (можех да кажа и сърца, ама в сърцето си имат толкова капки кръв, че просто няма нужда да блъскам излишни метафори в и без това претрупания за тези, които няма да стигнат до тази дума съфорумци, защото не им стига акъла да разберат какво наистина се опитвам да кажа и май не им стига акъла да разберат дали наистина се опитвам да кажа нещо или просто ги баламосвам с прекалено дълги изречения, за да си направя кефа, хахахахахаха :Д), които са обладани от научно-техническите методи за постигане на по-тлъст паричен хуй в джобовете им. Тези деца обичат да пипат дебелия хуй в джоба си - ЩО ЗА ИЗВРАТЕНИЯ, ПИТАМ АЗ ! Нека да видим над какви анти-размисли ще си разисквате и до какви безстрастни коментари и изводи ще достигнете всички вие, бъдещо поколение на най-скъпата земя, която някога ще видите, усетите, чуете, обичате ! Мама ви деба...
___________________________________ Майка си еби И себе си ЕБИ VIVA LA MUERTE
|
|
|
|
|
DennisEverything?
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 22 Сеп 2007 23:07
Секта?
___________________________________ | | |
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Публикувано на: 22 Сеп 2007 23:15
Принципно гледам по-, ъъ , благосклонно на тази учебна година, бидейки последна.. Някак си , усеща се в атмосферата , че има промяна.. че нещата не са същите. Въпреки че за други може и да са.. 31 учебни седмици, от които 1 вече мина, следващата е в стачки, бла бла бла.. ах как бързо ще мине времето Брд за матурите, ама какво да се прави! Следващите поколения са още по-зле, муахаха.. униформи, къси коси.. на мен ли да ми е гадно .. Та освен, че времето ще мине по-бързо, съм един от най-големите в даскалото, което ме прави юбер про , горе на веригата съм копелета :Д . И ся с тоз 12 клас я отидем на даскало, я не, пък и последните 1-2 месеца изобщо не мисля да се занимавам с даскалото, ще бъда изпитан и оформен и ще си чеша кестенчетата(бодливите, зелените, лолол)! Мхмм.. кеф, кеф.. последна година с преумрелия ми клас :Д Повече нивга нема им гледам муцуните и простотията. А бъдещето се надявам, макар и нелеко, да е светло!
Туй от мен!
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 22 Сеп 2007 23:25
The Chameleon написа: ще си чеша кестенчетата(бодливите, зелените, лолол)!
Да бе, gl, точно па последните 2 месеца като те изпитат и оформят ще трябва да започнеш да си съдираш двете полукълба (меките, косматите lol ) от учене. Инак от сега можеш да подвикнеш едно 'gg' на изпитите :/ Тва ти го казвам от личен, не особено приятен опит ><
|
|
|
|
|
Tiny
|
но с големо съ̀рце |
|
В момента играе: A dance with rogues
|
|
Заглавие: Публикувано на: 22 Сеп 2007 23:28
The Chameleon написа: униформи, къси коси..
Ебем им лайната на тая държава.Вместо да направят нещо смислено за обраазованието,те с глупсоти се занимават.И ако трябва през цялото време в даскала да сме с тази униформа,ще я перем 3-4 пъти в седмицата...лейм
___________________________________ A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
|
|
|
|
|
Били
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 22 Сеп 2007 23:36
ами то фешъна сам си налага уноформа и "всички сме длъжни да я носим"
___________________________________ [25.9.2007 г. 20:45:20] Bator каза: милчо е ибаси калашника уа
http://goroz.forumotion.com/
^Нов адрес
Пънко
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Публикувано на: 22 Сеп 2007 23:50
Нoв Юзър написа: The Chameleon написа: ще си чеша кестенчетата(бодливите, зелените, лолол)! Да бе, gl, точно па последните 2 месеца като те изпитат и оформят ще трябва да започнеш да си съдираш двете полукълба (меките, косматите lol ) от учене. Инак от сега можеш да подвикнеш едно 'gg' на изпитите :/ Тва ти го казвам от личен, не особено приятен опит ><
Е.. говорех за мат/д/урите ( лолол :Д ) Аз от сега си се потготвям за изпитите (; И определено няма да спра последните няколко месеца
П.п. казал си 'гг' ? :О
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 22 Сеп 2007 23:52
The Chameleon написа: П.п. казал си 'гг' ? :О
Мислено - да :Х
|
|
|
|
|
shub niggurat
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 23 Сеп 2007 00:29
Чича ви иде от купон , и ич не е доволен !!
___________________________________ джумерки
|
|
|
|
|
Сатаники Кънчев
|
|
В момента играе: Трепене с Лопата
|
|
Заглавие: Публикувано на: 23 Сеп 2007 11:54
Сякаш ако кажа нещо смислено с пет думи, ще има някакво значение... Напускал съм достатъчно теми, в които съм писал много и смислени неща. Снощи реших да си поизгубя малко време, защото ми беше скучно.
___________________________________ Майка си еби И себе си ЕБИ VIVA LA MUERTE
|
|
|
|
|
martinkfreеman
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 23 Сеп 2007 15:25
Und thon hie sawon hit eall...
Und he nu giet hlog aet heir ablindan.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 23 Сеп 2007 15:33
Saatan написа: Сякаш ако кажа нещо смислено с пет думи, ще има някакво значение... Напускал съм достатъчно теми, в които съм писал много и смислени неща. Снощи реших да си поизгубя малко време, защото ми беше скучно.
Помниш предишния път, нали? Сега се зачети внимателно в това, което е написал No.
___________________________________ Когато се изкачваш нагоре по стълбата - поздравявай! Защото когато се връщаш, ще срещнеш същите хора...
|
|
|
|
|
Sirius
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 23 Сеп 2007 15:35
Цитат: Това е анти-тема.
|
|
Lord of the dreams
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 23 Сеп 2007 16:47
Saatan написа: Сякаш ако кажа нещо смислено с пет думи, ще има някакво значение... Напускал съм достатъчно теми, в които съм писал много и смислени неща. Снощи реших да си поизгубя малко време, защото ми беше скучно.
Пък аз си мислех,че си казал нещо смислено в тези горепосочени твои думи и се мъчих да открия това смислено,пък то просто нямало Уникален човек е тоя Саатан,indeed.
___________________________________ а.к.а. Nixon http://bulgariansounds.blogspot.com/
|
|
|
|
|
VALEN7INVS
|
Цар |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 23 Сеп 2007 17:26
No си го каза. По същата причина първоначалният ми замисъл беше да не пиша нищо в темата.
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|