Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта

Изберете това, което най-много ви харесва !

Абе тоя форум изтреще ! (аз съм гъзар и обичам да констатирам нещата по прост начин, защото не мога по друг)    6%  6%  [ 3 ]
 Бих ти забил един нож в простата тиква, ако те засека някъде.    15%  15%  [ 7 ]
 Извратени са децата и продължават да се само и не само самоизвращават.    13%  13%  [ 6 ]
 Ебати, вече толко се чудите ква тъпотия да пуснете, че нема накъде.    8%  8%  [ 4 ]
 Всичко, що не иде от скрито помислени мисли, НЕ СТРУА !!!!    0%  0%  [ 0 ]
 Това е анти-тема.    4%  4%  [ 2 ]
 Ти си гей.    6%  6%  [ 3 ]
 Пък аз съм педал.    4%  4%  [ 2 ]
 Стига толкова фешънство, педерастия и лиготия - искам да изнасиля пречките от човешки характер О.О    2%  2%  [ 1 ]
 Епа... бръдъ.    13%  13%  [ 6 ]
 Black Metal Ist Krieg !    29%  29%  [ 14 ]
Общо гласове : 48
Автор Съобщение

Аватар
В момента играе: Трепене с Лопата
Заглавие: Кво, бе !? Чети тука...
Публикувано на: 22 Сеп 2007 22:55

Учебната година започна ! (всички все още са педали)
След като прочетете безмислената констатация, че още една година, наситена с повръщнята и лайната на деградиралите келеши в класните стаи, които отиват на училище, за да се похвалят я пред "муцките", я пред гъзарите, дето нищо не разбират от дрехи, марки, качество, а само от цени (чифутия), трябва да осъзнаете дали принадлежите към първата част от това изречение, която свършва с думата "чифутия" или принадлежте към частта от тъй нареченото "общество", която се занимава с нещо по-смислено, отколкото безсмислено губене на време, която няма смисъл да описвам, това бих оставил на вас сега, защото това е и целта на тази тема, тъй като също така има тук премного от хората, описани в първата част на изречението, завършваща с думата "чифутия", и да ме похвалите, защото това би се оказало най-дългото изречение, което същеврменно е и въведение на тази тема, но по никакви параметри не може да съперничи на словозаливанията на предрагия ни съфорумец на име Раскольников !

За по-простите, които не могат да следят смисъла на средно дълги изречения, каквото е и горнонаписаното, нека да поясня защо съществува тази тема с по-достъпен език, а не като учебника по философия за 11-ти клас, чийто автори вече са отнесли 88 каруци псувни към село и се чудят къде да ги засадят - как бихте се борили срещу простотията, която ви дразни - чрез простотия, която осмива простотията, или пък може би чрез пълна незаинтересованост, която не винаги действа, защото има настойчиви елементи, нямащи ни (полвин) капка свян в закърнелите си мозъци (можех да кажа и сърца, ама в сърцето си имат толкова капки кръв, че просто няма нужда да блъскам излишни метафори в и без това претрупания за тези, които няма да стигнат до тази дума съфорумци, защото не им стига акъла да разберат какво наистина се опитвам да кажа и май не им стига акъла да разберат дали наистина се опитвам да кажа нещо или просто ги баламосвам с прекалено дълги изречения, за да си направя кефа, хахахахахаха :Д), които са обладани от научно-техническите методи за постигане на по-тлъст паричен хуй в джобовете им. Тези деца обичат да пипат дебелия хуй в джоба си - ЩО ЗА ИЗВРАТЕНИЯ, ПИТАМ АЗ ! Нека да видим над какви анти-размисли ще си разисквате и до какви безстрастни коментари и изводи ще достигнете всички вие, бъдещо поколение на най-скъпата земя, която някога ще видите, усетите, чуете, обичате ! Мама ви деба...

VIVA LA MUERTE

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 22 Сеп 2007 23:07

Секта?

Профил Skype

Eroguro Lolies FTW!
Аватар
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Заглавие:
Публикувано на: 22 Сеп 2007 23:15

Принципно гледам по-, ъъ , благосклонно на тази учебна година, бидейки последна.. Някак си , усеща се в атмосферата , че има промяна.. че нещата не са същите. Въпреки че за други може и да са.. :) 31 учебни седмици, от които 1 вече мина, следващата е в стачки, бла бла бла.. ах как бързо ще мине времето :) Брд за матурите, ама какво да се прави! :D Следващите поколения са още по-зле, муахаха.. униформи, къси коси.. на мен ли да ми е гадно :lol: .. Та освен, че времето ще мине по-бързо, съм един от най-големите в даскалото, което ме прави юбер про , горе на веригата съм копелета :Д . И ся с тоз 12 клас я отидем на даскало, я не, пък и последните 1-2 месеца изобщо не мисля да се занимавам с даскалото, ще бъда изпитан и оформен и ще си чеша кестенчетата(бодливите, зелените, лолол)! Мхмм.. кеф, кеф.. последна година с преумрелия ми клас :Д Повече нивга нема им гледам муцуните и простотията. А бъдещето се надявам, макар и нелеко, да е светло! :wink:

Туй от мен! :oops:

Serious Sam написа:
Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...

Цитат:
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq

Профил WWW

Заглавие:
Публикувано на: 22 Сеп 2007 23:25

The Chameleon написа:
ще си чеша кестенчетата(бодливите, зелените, лолол)!

Да бе, gl, точно па последните 2 месеца като те изпитат и оформят ще трябва да започнеш да си съдираш двете полукълба (меките, косматите lol ) от учене. Инак от сега можеш да подвикнеш едно 'gg' на изпитите :/ Тва ти го казвам от личен, не особено приятен опит ><

Профил

но с големо съ̀рце
Аватар
В момента играе: A dance with rogues
Заглавие:
Публикувано на: 22 Сеп 2007 23:28

The Chameleon написа:
униформи, къси коси..

Ебем им лайната на тая държава.Вместо да направят нещо смислено за обраазованието,те с глупсоти се занимават.И ако трябва през цялото време в даскала да сме с тази униформа,ще я перем 3-4 пъти в седмицата...лейм :cry:

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 22 Сеп 2007 23:36

ами то фешъна сам си налага уноформа и "всички сме длъжни да я носим" :roll:

[25.9.2007 г. 20:45:20] Bator каза: милчо е ибаси калашника уа
http://goroz.forumotion.com/
^Нов адрес
Пънко

Профил

Eroguro Lolies FTW!
Аватар
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Заглавие:
Публикувано на: 22 Сеп 2007 23:50

Нoв Юзър написа:
The Chameleon написа:
ще си чеша кестенчетата(бодливите, зелените, лолол)!

Да бе, gl, точно па последните 2 месеца като те изпитат и оформят ще трябва да започнеш да си съдираш двете полукълба (меките, косматите lol ) от учене. Инак от сега можеш да подвикнеш едно 'gg' на изпитите :/ Тва ти го казвам от личен, не особено приятен опит ><

Е.. говорех за мат/д/урите ( лолол :Д ) Аз от сега си се потготвям за изпитите (; И определено няма да спра последните няколко месеца ;)

П.п. казал си 'гг' ? :О

Serious Sam написа:
Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...

Цитат:
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq

Профил WWW

Заглавие:
Публикувано на: 22 Сеп 2007 23:52

The Chameleon написа:

П.п. казал си 'гг' ? :О

Мислено - да :Х

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 23 Сеп 2007 00:29

Чича ви иде от купон , и ич не е доволен !!

Профил Skype WWW

Аватар
В момента играе: Трепене с Лопата
Заглавие:
Публикувано на: 23 Сеп 2007 11:54

Сякаш ако кажа нещо смислено с пет думи, ще има някакво значение... Напускал съм достатъчно теми, в които съм писал много и смислени неща. Снощи реших да си поизгубя малко време, защото ми беше скучно.

VIVA LA MUERTE

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 23 Сеп 2007 15:25

Und thon hie sawon hit eall...
Und he nu giet hlog aet heir ablindan.

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 23 Сеп 2007 15:33

Saatan написа:
Сякаш ако кажа нещо смислено с пет думи, ще има някакво значение... Напускал съм достатъчно теми, в които съм писал много и смислени неща. Снощи реших да си поизгубя малко време, защото ми беше скучно.

Помниш предишния път, нали? Сега се зачети внимателно в това, което е написал No.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 23 Сеп 2007 15:35

Цитат:
Това е анти-тема.

:!:

Профил ICQ WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 23 Сеп 2007 16:47

Saatan написа:

Пък аз си мислех,че си казал нещо смислено в тези горепосочени твои думи и се мъчих да открия това смислено,пък то просто нямало :shock: Уникален човек е тоя Саатан,indeed.

Профил WWW

Цар
Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 23 Сеп 2007 17:26

No си го каза. По същата причина първоначалният ми замисъл беше да не пиша нищо в темата.

QVOD
·EST·INFERIVS

Профил WWW
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com