блааах, верно ли не става за тия видеокарти бе?
при мене пък често казано...
плаче ми се вече от тия нови и нови игри и същевременно нови и нови изисквания, леко ми насича в менюто дори и като тръгна в мача на менюто нещо да правя... нещата отиват към тотална проблемация и незнам какво ще правя на Евро 2008
Ако теоретически приемем ,че титулярните 5 за клана сме АЗ,Марин,Феликс,Крис и Танаси............. трябва да намерим още един ,който да е първа резерва и да играе при 6 vs 6.Разбира се може да изчакаме и някой от старите членове да се завърне ,но е хубаво да го имаме из предвид.
Предлагам да сложим правило в което хора от клана да сме само финалисти и победители от форумните турнири! Така предполагам ще вдигнем нивото си и ще отсеем по неизвестните кандидати!
24 Ное 2005 17:05 Мнения: 499 Местоположение: София
Заглавие:
Публикувано на: 22 Сеп 2007 21:25
Ся ше видим новата фифа като излезе кои са добри все ше намерим още един човек за клана.Това е и стимул за играчите в турнира м да се доказват за да ги вземат в клана. Аз поне на демото почнах да влизам във форма 5-6 на 0 на полувреме правя , лошото е че го правя с Барса и Манчестър ...
02 Яну 2003 17:41 Мнения: 297 Местоположение: Sofia
Заглавие:
Публикувано на: 25 Сеп 2007 17:21
Айдеееееееееееее
Днеска за нас е национален празник
___________________________________ Never Give Up Never Surrender Never Admit Defeat
Оставам, ама ми се заминава
за слава не ми се занимава...
I get knocked down But I get up again You're never going to keep me down
Kriss
24 Ное 2005 17:05 Мнения: 499 Местоположение: София
Заглавие:
Публикувано на: 25 Окт 2007 12:12
Моля някой да ми каже коя е най изразителната победа в последния форумен турнир за да я добавя към историята на турнира която ще бъде ъпдейтната днес от мен
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения