Автор |
Съобщение |
Sentry
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 21 Сеп 2007 13:34
The Chameleon написа: ъъ.. а да, и връзките на твойте години ( да не казвам и на мойте ) почти никога не са дълготрайни..
Хм... 6, 5, 3... я, тия двамата кога направиха 3 години бе, помня края на 10ти клас като се чудеха аджеба аресват ли са, не са ли аресват... леле как лети времето. WTF? И тия трите двойки са само от моя клас? Така де, бившия... Има нещо гнило.
И, Хами, какво си пил бе, че ми изглежда интригуващо?
Дяволчо Мастър, ти такова леке ли си или само се правиш?
___________________________________ We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time? Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
|
|
|
|
|
Rensing
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 21 Сеп 2007 13:35
След даскало я хвани в някой тъмен ъгъл, извади си оная работа и питай: "Искаш ли да ги станем гаджета?"
100% успех!
|
|
|
|
|
MAsTeR DeViL
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 21 Сеп 2007 13:42
Абе на вас много лесно ви се струва като четете,само че е много по-сложно от колкото изглежда.Отиди и я заговори и т.н и после и предложи да излезете.Ми да ама не.Тя не се вясва цяло междучасие в стаята да ходи само с оня,после това било само флирт,ебати флирта честно,май Canis Lupus e прав може би и е омръзнало да чака да и кажа нещо по така и се е отказала
___________________________________ Едва когато наистина узнаем и проумеем,че времето на земята ни е ограничено и че няма начин да разберем кога ще изтече-ще започнем да изживяваме всеки ден пълноценно сякаш е единственият с когото разполагаме.
С.Доневски
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Публикувано на: 21 Сеп 2007 13:44
Както казах има изключение.. в случая са в твоя клас :ДД Ае връзка се прави след 20 годишна възраст. ( да не казвам 30 )
Не съм пил, но си представях кока кола..
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
---
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 21 Сеп 2007 13:48
аз почвам малко от средата .. прочетох 2-те страници, минах на 4, там ми се стори, че пишете, че някой вече я е взел и..
тфа скайп свалките са много зле .. сми по скайп едно на ръка, че е тъпо, другото е, че на живо ще си намерите повече теми .. ако ще да обсъждате пенсионерите около вас дори O.O
ъъ.. както вече ти казаха, не се бави много .. копеле, това играе СУПЕР ЛОША ШЕГА .. можеш да говориш и с приятелките й, те момичетата друга работа си нямат освен да обсъждат момчетата .. и момичетата .. и дрехи .. ъъъ както и да е
Разбирам да проучиш малко, ама стане ли над седмица си ебало макята ..
ако си толкова стеснителен, по-добре тръгнете на кафе повече хора, за да не настъпва мълчание, пък ти ще си говориш с нея .. та обобщение, давай и са ни притиснявай .. да те отреже момиче не е края на света ;]
дръж се с нея като равна, гледай тя да говори повече .. те обичат да говорят за себе си, а и така е по-лесно за тебе ахахах
завършвам с поздрав: Bizzare_Contact_-_Crystal_(Domateck_Rmx) ;]
// по последния му пост, чак сега го видях ..
ми .. не стой и ти в стаята.. кой те кара??
другото което е, това че се размотава с някой, не означава непременно, че има нещо .. сми поне от нейна страна което е по-важното в случая
оф аре, че като почна много да пиша и почвам да не следя какво пиша
___________________________________ > http://last.fm/user/amcdj
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 21 Сеп 2007 13:50
Цаката е да пребиеш оня с когото се мразиш ама пред нея и тя като види колко си силен направо ще ти го засмуче! Така хем ще ти е кеф че си го пребил, хем ще си пича на който му духаха в дасакало!
А сега сериозно- дай си малко почивка от тея жени цял живот ще се занимаваш с тях......Ще ти мине, а като харесаш някоя друга вече ще знаеш да не се бавиш много-много!
|
|
|
|
|
MAsTeR DeViL
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 21 Сеп 2007 13:53
Аве ако не ме разбирате искам да кажа че...
Хмм,така поставете се на мое място:
Виждате едно момиче още от първия ден я харесваш много,тя ти прави някакви намеци с погледи и ти се усмихва и бла бла бла,обаче понеже нямаш достатъчно кураж да я заговориш нещо по-сериозно си мислиш някак си нещата ще станат.След три-четири дена вече виждаш че няма интерес към теб,не те поглежда,всяко междучасие ходи с някакъв да пушат или каквото там правят,ти тъкмо си мислил този ден да я поканиш да излезете,виждаш че доста здраво се зарибяват но все пак си казваш какво толкова ще опитам.Но накрая се замисляш и осъзнаваш че ти не и казваш нищо цял ден,а тя флиртува с някой друг и изведнъж след даскало да и изръсиш едно "Искаш ли да излезем някой път заедно".Е,не върви ето защо нищо не и казах.Ако някой е мислил че е трябвало да постъпя по-друг начин освен разбира се да я заговоря по-рано да сподели ако иска,но вече е прекалено късно
___________________________________ Едва когато наистина узнаем и проумеем,че времето на земята ни е ограничено и че няма начин да разберем кога ще изтече-ще започнем да изживяваме всеки ден пълноценно сякаш е единственият с когото разполагаме.
С.Доневски
|
|
|
|
|
Canis Lupus
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 21 Сеп 2007 13:54
Толкова ли няма друга яка в цялото училище, че точно с тая се кахъриш
|
|
|
|
|
Tiny
|
но с големо съ̀рце |
|
В момента играе: A dance with rogues
|
|
Заглавие: Публикувано на: 21 Сеп 2007 13:56
Както каза Рийдонли-Но и Гушкането ти помогнаха много.И това,че се е 'зарибявала' с друг нема значение,докато не започнат да се мляскат през междучасията Пръж се естествено и я питай,без оня катун да е там,разбира се Пък някойпът разпитай оня,дали и е хвърлил око(но така,че да не показваш,че искаш да му завреш стола в лицето,пръж се естествено .И късмет.
___________________________________ A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
|
|
|
|
|
---
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 21 Сеп 2007 13:58
Ако си решил, че си изпуснал влака, значи наистина е така .. зарибяяй се по друга
|
|
|
|
|
Zero Endorphine
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 21 Сеп 2007 14:00
Бе ти си тъпо парче. Цялата ПиСиМания (или БиСиМакята, ако предпочитате) прави изключение специално за теб, правим се Тийнпроблем, даваме ти съвети, а ти какво? Не отбираш и половината. Я прочети пак темата и дано ти дойде акъла в главата. ОСЪЗНАЙ СЕ, ФИФТИ, ОСЪЗНАЙ СЕ!!!! :О
___________________________________ стон, тон, ехо във салон, ако бях микрофон, щях да бъда он.
|
|
|
|
|
MAsTeR DeViL
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 21 Сеп 2007 14:00
Добре бе пичове,тя се събира с трите от нашия клас който се събират с тоя човек,следователно като отиде някъде тя излиза с тях,а оня няма как да не е с тях.Днеска ако беше останала едно междучасие сама щях да я заговоря.Преди имах много възможности да го направя,сега като се реших нямам възможност.Пфф стана ебати романа с тая
С.Доневски
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Публикувано на: 21 Сеп 2007 14:02
MAsTeR DeViL написа: да и изръсиш едно "Искаш ли да излезем някой път заедно".Е,не върви ето защо нищо не и казах.Ако някой е мислил че е трябвало да постъпя по-друг начин освен разбира се да я заговоря по-рано да сподели ако иска,но вече е прекалено късно
Веднага ще ти споделя - Върви да й го кажеш. Там ти е проблема, видял й си се интересен, а пък ти нямаш смелост да й кажеш 1 изречение, нормално е да се изнерви и да загуби интерес, все едно гледа очилат, пъпчасал зубър :Д
Дори , ако отидеш и я питаш , може да се изненада и да приеме. Тва ти е решението.
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
VALEN7INVS
|
Цар |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 21 Сеп 2007 14:06
Еми ще се захване с друг, като си балък и не можеш да вържеш две думи на кръст...
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
|
---
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 21 Сеп 2007 14:06
edited
ти верно, че написа некъде ;]
|
|
|
|
|
MAsTeR DeViL
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 21 Сеп 2007 14:10
Смразяваща Луна написа: Еми ще се захване с друг, като си балък и не можеш да вържеш две думи на кръст...
Знам че съм направил такава тъпа грешка и я осъзнах,все пак нямам много опит .Въпроса е дали е вече късно.Уча в 7-мо СОУ "Найден Геров" Варна.
С.Доневски
|
|
|
|
|
Kompoth
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 21 Сеп 2007 14:18
абе еби й майката на тая бе
PS
Вижте най-якия флуд (сам си го измислих ;р) :
lllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll
lllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll
|
|
|
|
|
shub niggurat
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 21 Сеп 2007 14:24
шефе, нали ти рекох бре, възползвай се от разните ситуации ... те сеги как она снове с тия шаврантии, па лепни им се , интегрирай се у компанията, ама бъди с една идея по-интересен ... некак си
и требе да се опитва, иначе нема ти доде на тепсия. ръчкай там, влезни й под кожицата и че намажеш
___________________________________ джумерки
|
|
|
|
|
KuzMan
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 21 Сеп 2007 14:33
Оха....
огромна усмивка грее на лицето ми Не защото ми е гот да чета за твоите несполуки в любовта, а защото изключително рядко ми се случва да прочета тема от 5 страници! Та ... след като успях да изтърпя кви ли не уникални коментари, ще ти дам и моето експертно ... да да експертно мнение.
Така .... бил съм на твоето място. Ама точно на твоето място! И то не веднъж. Аз обаче деля жените на 3 категории: 1. Кой? А не ... не те познавам. 2. Приятелки! 3. Как му викахте вие ... ам да ... гаджета ... та ... За първите май няма нужда да говоря. Там попадат грозните, скучните и тъпите ... ама най най! Следващите 2 категории обаче имат много тясна връзка за мен ... и за да реша, кое момиче в коя група да сложа ... трудно е! Та ... мисълта при мен е, че когато едно момиче е много яко ... както в твоя смисъл, още повече когато е от моя клас ... определено бих искал да сме повече от приятели, но .... замислям се реално: "Ние сме в едни клас. Гаджета сме ... примерно няколко месеца. После обаче се разделяме. Не е както преди. Не си говорим както преди. По цял ден сме заедно. Тъпо се получава." Тъпо, защото губиш едно много яко маце. Какъв обаче е другия вариянт: "Ставаме приятели. Излизаме заедно по кафенца, дискотечки, купончета .... споделяме си, забавляваме се заедно .... за кво ми е да я чукам като има толкова много други мацки, а тая е толкоз гот, че не си залужава да я губя като приятелка" Все пак доста време ще си с нея в един клас. Гот е да имаш пекани приятелки Лично аз с мацките от моя клас така постъпих. Имаше една ... още като я видях и ... като теб бях! Ама вече 5та година сме в един клас ... най-добри приятели сме .... бати кефа ти каам ... онова овлечение от преди 5 години мина ... и сега като приятели си праим супер яко ... много често сме заедно по всякви поводи и ... направо като сестра я имам. Гот е да сме заедно. И като видя друга мацка .... отивам и я заговярам. Всичките тея мисли обаче, трябда да си ги направиш за ден, максимум два и да решиш какво искаш, защото ако искаш тая мацка от твоя клас да е с теб ... хич не требе да ти пука с кой била в междучасието. Намираш възможност ... вингаи се намира ... стига да търсиш ... и се възползваш. Та ... малко се увлякох и уплех ама ... мисля, че станах ясен. Определено не ти дадох съветите на другите, така че смятам, че не съм постнал напразно. Важното е, че мацки много Днес си с една .. утре с друга ... обаче приятелите! Е те не могат да се сменят, когато ти скимне!
___________________________________ KuzMan is not a name. KuzMan is way of life.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 21 Сеп 2007 14:36
Ето комбинацията от неща които трябва на направиш:
1.Всяка делнична вечер започваш да гледаш Боби Цанков по 7дни от 23:30
2.Правиш си акаунти в Мy space и Flirt4e и научаваш яко лафчета от нета
3.Отиваш при нея и я питаш следното "Ти бръснеш ли си пу.ката?" и после добяваш фразата "Аз съм сливоразширител" и нагледно обясняваш как не те хваща 1 кило водка
4.Обеждаваш ваш'те да гласуват за Неделчо Михайлов
5.Записваш се на бокс и след като си тренирал 1 месец се отказваш и разправяш на всички, че си бивш боксьор
6.Изрусяваш се, копуваш си боксьорски ботуши, розова блузка, нарязани дънки, които вкарваш в ботушите, после си бръснеш всички възможни косми по тялото
7.Отиваш на детска дискотека тип чалгарница която е до 21:30 и всички пички са твой!
П.П Всички прилики с действителни лица и събития са напълно случайни!
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|