Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: Любовни неволи
Публикувано на: 20 Сеп 2007 21:16

Така това не е точното място за такива теми ама какви ли не теми вече има.Та учебната година започна ,нов клас.Има едно момиче което като го видях направо :shock:
Хвърляше ми от време на време едни погледи(да отбележа че сме се запознали) и направо не мога да спра да мисля за нея да еба :oops: .Искам да я поканя да излезем,до тук добре.Обаче ме е страх да не ми откаже,или да каже че си има приятел че тогава ще се получи много гадно :cry: .Дайте някакъв съвет че вече се побърквам :? .Дали трябва да и го кажа утре или да изчакам,вече не знам какво да правя.Ами ако ми откаже тогава :( .Пфф побърквам се вече :hmmmm:

Едва когато наистина узнаем и проумеем,че времето на земята ни е ограничено и че няма начин да разберем кога ще изтече-ще започнем да изживяваме всеки ден пълноценно сякаш е единственият с когото разполагаме.
С.Доневски

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 20 Сеп 2007 21:18

И като ти откаже - кво? Нищо не губиш.

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 20 Сеп 2007 21:22

Disturbеd написа:
И като ти откаже - кво? Нищо не губиш.

Губя всякакъв шанс да съм с нея.

Едва когато наистина узнаем и проумеем,че времето на земята ни е ограничено и че няма начин да разберем кога ще изтече-ще започнем да изживяваме всеки ден пълноценно сякаш е единственият с когото разполагаме.
С.Доневски

Профил

Аватар
Заглавие: Re: Любовни неволи
Публикувано на: 20 Сеп 2007 21:23

MAsTeR DeViL написа:
направо не мога да спра да мисля за нея да еба :oops: . :hmmmm:

Не си спрял да мислиш как я ебеш? Бравос.
Онтопик: немай страх бе.

Профил Skype

Аватар
Заглавие: Re: Любовни неволи
Публикувано на: 20 Сеп 2007 21:24

Nhaz'Ul написа:
MAsTeR DeViL написа:
направо не мога да спра да мисля за нея да еба :oops: . :hmmmm:

Не си спрял да мислиш как я ебеш? Бравос.

НЕ

С.Доневски

Профил

Аватар
В момента играе: GTA IV
Заглавие:
Публикувано на: 20 Сеп 2007 21:24

Къде учиш, впрочем?:Д

Krieg

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 20 Сеп 2007 21:28

Питай я бе, калъф :lol:
Наистина не губиш нищо.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 20 Сеп 2007 21:29

Aurora Borealis написа:
Къде учиш, впрочем?:Д

7-мо СОУ "Найден Геров" Варна.Защо питаш???? :roll:

С.Доневски

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 20 Сеп 2007 21:31

bOtLik3 написа:
Питай я бе, калъф :lol:
Наистина не губиш нищо.

Ми тя ся като не ме познава може да не иска,а като ме опознае да си промени решението :roll:
Ми ако каже че си има приятел ще се почувствам много тъпо :oops:

С.Доневски

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 20 Сеп 2007 21:37

Един съвет от мен - никакви посредници.
И не говори насам-натам, не се доверявай на никой (особено като си нов и никой не познаваш), че ти е спукана работата.
Пък когато се заговаряте, говори си с нея както с някой френд от мъжки пол. И наистина, тя не е нищо повече от теб.
Но най-важното: Не й казвай че я 'аресваш щото ще загуби интерес към тебе.
Бъдете си приятели като за начало. После всичко ще си дойде на мястото и ще разбереш дали ще се получи.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 20 Сеп 2007 21:39

No написа:
Дай да се опитам да те посъветвам нещо, че иначе върху момичето ще почнат да се изсипват тухли четворки, кубинки и какво ли още не.

Та, Дяволе, предполагам, че се падаш някъде 8-ми клас (щом казваш, че си на ново място, а и правописът ти е странен). Първото нещо, което ще ти кажа - никакви уонаби-съветници няма да ти помогнат с нещата. В това число и аз самия. Ако не си поемеш нещата в твои ръце, и Джордж Клуни да те съветва, все тая.

Второто нещо, което е елементарния ключ към още по-елементарното женско мислене - бъди Мъж. Не става въпрос само за наточена пишка, а за начин на мислене. Едва ли ще ти се получи на 15-16 години, но със сигурност ще ти бъде полезно в бъдеще. Трябва да осъзнаеш, че въпросната дама не е нищо повече от теб и не би трябвало да има нещо, което да те спре да общуваш с нея. Ще я поканиш някъде, тя ще ти откаже (примерно). Е, и? Ще каже, че си има приятел. Е, и? Не е срамно да опиташ, напротив, най-малкото ще трупаш опит. Следващият път ще ти бъде значително по-лесно да заговориш "оная готината в даскалото/трамвая/дискотеката". И ще получаваш доста по-малко откази, вярвай.

И тъй, ако оставим общите приказки и погледнем към конкретната ситуация. Постави си за цел още утре, като се видите в училище, да отидеш и съвсем спокойно да я попиташ "Абе, не ти ли се ходи на кино почивните дни?" или някоя друга безкрайно-тъпа-и-изтъркана-реплика. Естествено, киното можеш да го заместиш с някое друго място (даже е препоръчително, все пак трябва да си говориш с момата, а не да грухтиш от кеф при вида на Джесика Алба в новите Фантастични). Просто се успокой, събери колкото там самоувереност имаш и давай бе, пич! Баси, все едно можеш да изгубиш нещо..

Виж ся с теб съм съгласен обаче за мен тя не е поредната "Цензура",а нещо повече.Умна,хубава с яко тяло,много готин характер(доколкото я познавам) е кажи ми къде другаде ще намеря такова момиче???
Ако сега оплескам нещата край.50% шанс да ми откаже и още 50 да приеме,за мен това е рисковано като става въпрос за такова момиче.

С.Доневски

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 20 Сеп 2007 21:40

Брат понеже и аз имам такива неволи само едно мога ти кажа, поговори първо с нея, по-опознай я, намери сходни или общи интереси с нея и от там ще тръгнат нещата. Още повече си в един клас с нея което улеснява нещата. Та действай стъпка по стъпка и не бързай защото така ще изгледжаш много отчаян или хмм много луд по нея което ще я отдръпне/вдигне самочуствието. Абе не знам то си е до момичето все пак.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 20 Сеп 2007 21:42

Не знам, според мен да си в един клас с приятелката си... Хм...
Ако си неко готян, всички други кучки щи правят мръсно.
Пък и бързо ще си омръзнете - виждате се по цял ден, нямате никаква свобода един от друг.
Аз съм против classmate гаджетата ама това си е мое мнение.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 20 Сеп 2007 21:43

MAsTeR DeViL написа:
Умна,хубава с яко тяло,много готин характер(доколкото я познавам) е кажи ми къде другаде ще намеря такова момиче???

Пич, ти я познаваш от 5 дни бе :lol: Чакане му е майката. Ами ако избързаш и се окаже, че излиза само с момчета, които обичат да ядат мусака, тогава к'во прайш а? И още нещо надявам се под " да я поканя" нямаш предвид да се изтъпиш пред мен и да изцепиш "Искаш ли да станем гаджета" о_O

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 20 Сеп 2007 21:45

Rico написа:
Брат понеже и аз имам такива неволи само едно мога ти кажа, поговори първо с нея, по-опознай я, намери сходни или общи интереси с нея и от там ще тръгнат нещата. Още повече си в един клас с нея което улеснява нещата. Та действай стъпка по стъпка и не бързай защото така ще изгледжаш много отчаян или хмм много луд по нея което ще я отдръпне/вдигне самочуствието. Абе не знам то си е до момичето все пак.

Рико е прав.Първо я опознай.И аз кат' бях колкото теб,харесвах много една от моя клас,ама като я опознах по-добре се оказа.... :roll: Това,че си в един клас с нея може да се окаже предимство,но и недостатък,защото ако тръгнете-ще се виждате всеки ден.Т.е. може да си ъммм.. омръзнаете.
Едит:Пръча го е казал,докато пишех това мнение. :)

Penny написа:
ave isus e pokemon ve

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 20 Сеп 2007 21:45

Leach написа:
MAsTeR DeViL написа:
Умна,хубава с яко тяло,много готин характер(доколкото я познавам) е кажи ми къде другаде ще намеря такова момиче???

Пич, ти я познаваш от 5 дни бе :lol: Чакане му е майката. Ами ако избързаш и се окаже, че излиза само с момчета, които обичат да ядат мусака, тогава к'во прайш а? И още нещо надявам се под " да я поканя" нямаш предвид да се изтъпиш пред мен и да изцепиш "Искаш ли да станем гаджета" о_O

Щях да и каже нещо от рода на "Искаш ли някой път да излезем на кафе "или нещо от тоя род.
То чакане ама ако някой друг и е хвърлил око и ме изпревари :x

С.Доневски

Профил

Аватар
В момента играе: на сигурно...
Заглавие:
Публикувано на: 20 Сеп 2007 21:46

MAsTeR DeViL, като те слушам как говориш, се влюбваш! Нормално, ама мога да ти гарантирам, че НИТО е толкова умна, нито е с толкова як характер.И аз си мислех почти две години същото за едно момиче - фантастично тяло, умна, печена.Ама какво се оказа, след като я разлюбих.Че като се изключи материала от училище това е едно много ТЪПО момиче, че дори не е толкова печена.Познаваш я от два дена и не си и видял рогцата.Още повече, че си нов в даскалото и сигурно има още 10 момичета, които са страхотни, вервай ми :)

И все пак - утре отиваш при момата, запознавате се, питаш я какво ще прави след даскало - ако ти каже, че няма планове я каниш да излезете, ако ти каже, че има планове я каниш някой път да излезе.Толкова! Ако ти откаже - пак може по-късно да си промени мнението :) Само да не ти омекват краката и да не ти се върже езикът, и всичко е точно.Ако си има приятел - какво ти пука, аз от 9 месеца вече която и мацка да си харесам е женена, ама това не ми попречи с две от тях :) Ако ти откаже, просто се дръж като пич, ако сте в един клас ще не ще ще види, че си пич.И ще иска да излезе с теб :wink:

Все агенти сме!

Профил ICQ Skype WWW

Заглавие:
Публикувано на: 20 Сеп 2007 21:47

MAsTeR DeViL написа:
Leach написа:
MAsTeR DeViL написа:

Щях да и каже нещо от рода на "Искаш ли някой път да излезем на кафе "или нещо от тоя род.
То чакане ама ако някой друг и е хвърлил око и ме изпревари :x

Биеш си две песници и чакаш тя да скъса с него :)

а.к.а State of mind
a.k.a Jamaican Herbman

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 20 Сеп 2007 21:49

Твърде много ако. (И в двата смисъла де)
Кафето е за дртаци според мен. Могу клише.
Пък и за къде си се заюрал с тия приятелки?
Още един предмет ли искаш да изучаваш? (И то най-трудния)
Свободата е най-важна. На тия години няма да излезе стабилна връзка.
Пък и в тия Фест Фууд времена...

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 20 Сеп 2007 21:50

Заключение:Сигурно не е толкова умна или толкова готина за колкото я мислиш,но ти все пак се пробвай.Бъди мъж.

Penny написа:
ave isus e pokemon ve

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com