Автор |
Съобщение |
Гиро мекицата
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 15 Сеп 2007 23:11
а играта с каква програма си я правил?
|
|
|
|
|
Alien
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 16 Сеп 2007 07:33
Дай линк молятеееее
___________________________________ Use Google Sucker
|
|
|
|
|
VALEN7INVS
|
Цар |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 16 Сеп 2007 09:04
Nightwisher написа: Мога да се нагърбя със задачата да напиша музиката. 8) :lol:
За играта на Кире Гръчата музиката беше правена от Noisebunker!
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
|
Necro Terrorizer
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 16 Сеп 2007 19:37
Смразяваща Луна написа: Nightwisher написа: Мога да се нагърбя със задачата да напиша музиката. За играта на Кире Гръчата музиката беше правена от Noisebunker! Еми ако искате всеки да направи по нещо и автора да реши кое, къде и как да сложи в играта.
___________________________________ Kuutamo hasta vittu perkele.
|
|
|
|
|
Xpu$тo
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 16 Сеп 2007 19:54
И кои са главните герои
___________________________________ http://best-cocktails-recipes.com - Cocktails recipes and mixed drinks http://www.vzonata.com - диета Зоната от проф. Бари Сиърс
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 16 Сеп 2007 19:59
The forum dude's like me !!!! а идеята ми за историята най спокойно мое да я зимаш на сериозно
___________________________________ Аз моята душа... май си я оставих в хладилника
а.к.а State of mind a.k.a Jamaican Herbman
|
|
|
|
|
Lord of the dreams
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 16 Сеп 2007 21:08
Свалих трейлъра и teaser-a.Трейлъра е супер як,пред тая игра кАнтар страйк,дето е разработван от сума ти хора,бледнее.А твоята игра е правена от един човек.Нищо друго не мога да кажа освен ПРЕКРАСНО и СУПЕР ВПЕЧАТЛЯВАЩО.
П.П.Йей,направих 1500 мнения.Ще взема да пусна тема.
___________________________________ а.к.а. Nixon http://bulgariansounds.blogspot.com/
|
|
|
|
|
Rico
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 16 Сеп 2007 21:12
КОПИЛЕ включете ме и мен
___________________________________ Though they sink through the sea they shall rise again; Though lovers be lost love shall not; And death shall have no dominion.
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Публикувано на: 16 Сеп 2007 21:20
Лийч, мен ме не включвай, нека бъда видян само като сикрет лвл, или на постер, някъде на тайно
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
Leach
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 16 Сеп 2007 21:40
The Chameleon написа: Лийч, мен ме не включвай, нека бъда видян само като сикрет лвл, или на постер, някъде на тайно
НЕЕЕЕЕЕЕЕЕ! Копеле, няма да стане! Вече правя и друго ниво в което ти, Били и Наз се включват, като съекипници...само имам 1 мааааалко проблемче...не мога да напиша свестен ally скрипт, който да се държи адекватно
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 16 Сеп 2007 22:13
Leach написа: The Chameleon написа: Лийч, мен ме не включвай, нека бъда видян само като сикрет лвл, или на постер, някъде на тайно НЕЕЕЕЕЕЕЕЕ! Копеле, няма да стане! Вече правя и друго ниво в което ти, Били и Наз се включват, като съекипници...само имам 1 мааааалко проблемче...не мога да напиша свестен ally скрипт, който да се държи адекватно
Ама ти искаш Хамелеона и Били да се държат адекватно?! Далеч по-реалистично ще е да си теглят куршума взаимно още в началото на нивото, ей тъй, да видят как е от другата страна.
Не се коси за тоя скрипт.
|
|
|
|
|
човек
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 16 Сеп 2007 22:17
Реконект написа: Leach написа: The Chameleon написа: Лийч, мен ме не включвай, нека бъда видян само като сикрет лвл, или на постер, някъде на тайно НЕЕЕЕЕЕЕЕЕ! Копеле, няма да стане! Вече правя и друго ниво в което ти, Били и Наз се включват, като съекипници...само имам 1 мааааалко проблемче...не мога да напиша свестен ally скрипт, който да се държи адекватно Мен ще ме има ли ще ме има ли ?
Да ама само в едно филмче дето си ебан много злобно от болни от бяс кучета ( еех мечтии )
___________________________________ http://zamunda.net/details.php?id=93242
Readonly написа: - Какво получило глухото, нямо и сляпо детенце на Коледа? - Рак!
|
|
|
|
|
Disturbеd7470
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 16 Сеп 2007 22:33
Включи ме и мен с една голяма лопата :Р
___________________________________ The passions that drive us should be the ones we respect and admire. To feel contempt for one's own motivations is a vulgar thing.
|
|
|
|
|
Leach
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 16 Сеп 2007 22:35
Ледник написа: Ама ти искаш Хамелеона и Били да се държат адекватно?! Далеч по-реалистично ще е да си теглят куршума взаимно още в началото на нивото, ей тъй, да видят как е от другата страна. Не се коси за тоя скрипт.
Обмислях всичко да завърши със самоубийство, но иначе няма как да се застрелят, защото Хамелеона ще ръга гадовете с нож (Главния готварски нож "ХЕНКЕЛБАХ")
А наистина ще е добре да има адекватен скрипт за съекипници. Някак си оставя друго чувство.
|
|
|
|
|
2D'
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 16 Сеп 2007 22:38
Аз бих желал малка роля като въоръжено с катана камикадзе плийз.
___________________________________ LOVE & PEACE!!! Барай меча!!! - Touch da Sword!!! Не спичай - Don't speak/bake Ни мъ ибе - It doesn't fuck me Да еба майка ти, да еба! - To fuck yer mother to fuck! Лайната се случват - Shit happens
|
|
|
|
|
Alien
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 17 Сеп 2007 07:10
Лиич батка да й линк или сам демо плсс.
А аз обмислям да съм....нещо като Блейд Тва ми дойде на ум
___________________________________ Use Google Sucker
|
|
|
|
|
Гиро мекицата
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 17 Сеп 2007 07:32
Цитат: а играта с каква програма си я правил?
|
|
|
|
|
Der Meister
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 17 Сеп 2007 07:48
Лийч ако не ти е проблем ме включи и мене, въоръжен с камшик като във филмите с Индиана Джоунс Иначе браво за положения труд все пак е доста трудно да се направи такова нещо.
|
|
|
|
|
човек
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 17 Сеп 2007 08:05
Лиич-ако можеш направи ме бос-ама труден и да трябва да ме бият с някаква цака
___________________________________ http://zamunda.net/details.php?id=93242
Readonly написа: - Какво получило глухото, нямо и сляпо детенце на Коледа? - Рак!
|
|
|
|
|
Vermic
|
|
В момента играе: опаааааа
|
|
Заглавие: Публикувано на: 17 Сеп 2007 09:24
Най-добре е да се вклучат доста форумци и да има мулти опция за да става мелачка.
___________________________________ Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|