(lame)Въпрос за играта Loki

Игри за PC
Аватар
Lord of the dreams
Обратна връзка:

(lame)Въпрос за играта Loki

Мнение от Lord of the dreams »

Имам един въпрос.В инвентара си като кликна с десния бутон на мишката върху някой предмет,той изчезва,но в инвентара си пише все още 40/40(това предполагам е броя на предметите/всичките места в съответната секция в инвентара).Как да махам предметите от инвентара или ако съм ги махнал правилно(щото имената им се махат от инвентара)?А другия ми въпрос е:Това 40/40 (или 2/40 или там каквато цифра е)показва колко са предметите в секцията в инвентара и колко места за предмети има или има друго значение? :? Благодаря за отговорите предварително. :wink:
тъп гъз
Обратна връзка:

Мнение от тъп гъз »

Имаш 4 графи, последното ти е торба, в нея се трупат като цъкнеш с второто копче. От там вече можеш да ги изхвърляш или да ги продадеш. И да, цифрата пред /40 е това колко ти е заето от инвентаро.
Аватар
Lord of the dreams
Обратна връзка:

ПОГРОМ написа:Имаш 4 графи, последното ти е торба, в нея се трупат като цъкнеш с второто копче. От там вече можеш да ги изхвърляш или да ги продадеш. И да, цифрата пред /40 е това колко ти е заето от инвентаро.
Мерси.Ти си герой! :o :wink: Бтв,игрицата е много хубавка,всеки фен на Диабло и Тайтън Куест трябва най-малкото да я пробва. :wink:
тъп гъз
Обратна връзка:

Мнение от тъп гъз »

Ти с кой герой почна ?
Rensing
Обратна връзка:

Мнение от Rensing »

Никсъне, нали щеше пак да ставаш стария Никсън?!?!?!
Аватар
Lord of the dreams
Обратна връзка:

ПОГРОМ написа:Ти с кой герой почна ?
С Norse Warrior,щото винаги съм обичал героите тип Barbarian.Не се занимаваш с магии,имаш много кръв,правиш много демидж с всякакви мечове и брадви...какво повече да искаш? :) Вече ми е 5 левъл героя.Ти с какъв герой си и кой левъл си? :)
VALEN7INVS
Цар
Обратна връзка:

Мнение от VALEN7INVS »

Знаех си, че в тая игра има нещо, което не ми се нрави, ама не знаех какво точно...

И какво, гръцкият воин е жена с татуировка на кръстчето, а? Ебати пародията... По всеки начин секси, но по никой начин гръцко.
QVOD·EST·SVPERIVS
EST
·SICVT
QVOD
·EST·INFERIVS
тъп гъз
Обратна връзка:

Мнение от тъп гъз »

Ахаха, кво ти пука за шибаните гърци :D

Никсъне, и аз съм с викинг, някъде към 20-ти лвл. С египетския маг пробвах да видя как е, но не ме изкефи.
Аватар
Lord of the dreams
Обратна връзка:

ПОГРОМ написа:Ахаха, кво ти пука за шибаните гърци :D
:tuop: Иначе на мене ми е викинга 9 левъл,ама трябва да отида да дам на оня гном ковач работите,дето ги събрах от едни босове(последното беше перо от феникс,дето се взема от един Majestic Phoenix).Сигурно после ще ми даде за наградка златце и експириънс,ама искам някой път и хубаво оръжие. :)
тъп гъз
Обратна връзка:

Мнение от тъп гъз »

За хубаво оръжие бий разните босове , дето хвърлят сини торбички :) От куестове не дава ...
Аватар
Lord of the dreams
Обратна връзка:

ПОГРОМ написа:За хубаво оръжие бий разните босове , дето хвърлят сини торбички :) От куестове не дава ...
Охо,аз всеки бос,дето съм видял,го убивам,ама най-много да ми пуснат някой предмет,дето надписа му е в тъмно синьо(предполагам,че това значи рядък предмет,щото в бледосиньо са магически предмети,а с бял надпис са обикновените).Ама искам някой път да ми пусне уникален предмет. :D Може би единственото нещо,което не харесвам в играта е,че чудовищата не се генерират отново като лоуднеш сейва си(както е например на Диабло)и човек не може да ходи да гринди,а трябва да се съсредоточи върху куеста си,но това е по-скоро личен вкус. :wink: Има си и свойте добри страни.
П.П.Май ще взема да направя 1500 мнения днес. :o
The Chameleon
Eroguro Lolies FTW!
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Обратна връзка:

Мнение от The Chameleon »

Никсъне, дай да пробваме куция ти варварин срещу могъщия ми маг на Сет , в едно ПвП :twisted:

Само 19 лвл съм! :lol: :oops:
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
VALEN7INVS
Цар
Обратна връзка:

Мнение от VALEN7INVS »

ПОГРОМ написа:Ахаха, кво ти пука за шибаните гърци :D

Никсъне, и аз съм с викинг, някъде към 20-ти лвл. С египетския маг пробвах да видя как е, но не ме изкефи.
Еми какво ми пука - смятах да играя с гръцкия воин, ако беше автентичен, че от тея викинги не знам до къде ми е дошло... Но какво да се прави, явно създателите на играта искат играчите да играят с викинг... ;р
QVOD·EST·SVPERIVS
EST
·SICVT
QVOD
·EST·INFERIVS
Публикувай отговор