Тъй... Идеята за тази тема е породена от безкрайно оскърбителния текст на "Недвижима стока" на Тутурутка. *
check here, за непросветените* + снимката, пусната от Nighwisher (момиченцето, дет' си показва онова в една тема... забравих коя точно) и зародилата се дискусия с Brain.. Та така, какво представлява съвършената жена? И имате ли някакви граници? Т.е., бихте ли се отказали от някоя жена, защото е... е, като снимката, 'дето аз пуснах.. ? И какво ви отблъсква от едно момиче/жена, кое може да ви откаже фор лайфтайм от нея?... Общо взето, трябва да сте ме разбрали. Наистина ми е интересно да разбера. :Р
П.П.: Не ми минавайте с номера "не се ограничавам" (за това няма и такъв отговор в анкетата), просто проверете назад във времето по какви момичета сте си падали и кажете.
Въпрос - бонус (за мьетъле, пънкари, етц.): Защо сте такива недоебани животни? Прощавайте, исках да попитам дали бихте ходили с турбо чалгарка...

И защо е толкова честа гледка красив дългокоско, приличащ на бог Аполон, от който ти се обръща стомаха, подръка с "модерна" кака? И защо красивите момчета са за красивите момичета? >.> Добре де, олях се с въпросите... Давайте там нещо.. :Р
П.П.2.: Не ми осирайте темата. :Р Искам хубави отговори. ^^
Edit: Шит... Трябваше да има отговор "Slut", ама няма едит. ;/ И последния (Друго *развийте фантазията си, моля*) не се е отчел. ;/ Бройте ги и тях.
Едит 2: Кирееее, тая я помняяяяяя.... :ДДД