Ъ...това е четвъртата и последна част на моя разказ. След това очаквайте бате наз да пусне нещо
:
-Партизани, подчинете ми се-заповяда Лорд Сорео-заедно ще направим чудеса
-Ок-отвърна Наз и престъпи напред
-Що въ Назулье?-каза учудено мармотя
-Защото съм анти-герой
-Еми умри тогаз сосълье-Баторя насочи картечницата към бившия си другар-Пръчо готов ли си въ?
-Готовъ-отвърна човека с глава на козел и изкра от един голям снайпер от шлифира си-на три
-Окъ. Трьи
Мармотя отново откри безразборно стребла, доакто Куция пръч се мъчеше да нацели амулета на, който висеше на врата на огромния скелет. Патроните на мутанта превършваха, когато в залата се появи Ледник и му да де „КИСТОЛЕТЪТ”.
-Мирси-рече Батор и пое легендарното оръжие от админския пратеник-ей ся ви ебъх майкити
Мармота се втурна напред и се зацели в златния морков. Натисна спусъка на КИСТОЛЕТА и амулета сам падна от врата на Сорео, който забочна да губи силите си. Назул падна на земята и започна да се гърчи, когато Админа се всели в неговото тяло
И заговори:
Вие жалки смъртни, ме преебахте. Да ви еба в кучките грозни! Най-вече тебе Сорео! Но щом Сентри е обещал хубаво. Връщам ви Били и ви двама една торба кинти…”
После богът на всички богове пусна на свобода бедния анти-герой и довърши злия лорд с едно голямо гуш.
-Хей, богати сме-четеримата партизани скачаха от радост и се кефеха на парите си
-Не бъдете толквоа сигурни-каза заплашителни Пениуайз, който ядеше мусака-Искам всички ви на пода
-Ти си педераст-крещеше Реконкет и отсече главата на бедния клоун-Да те е яд!
Тогава се появи духа на Никсън и заговири най-мъдро
-Аве къде е Муки…
Тавана падна отново и червен лъч прониза залата. Муки се появи в целия си тъмен блясък яздещ муха.
-Моя план се сбъдна, копелета-куфееше той-всички сте мои
-Ти си грозен-каза Демон Хънтър като го сочеше с пръстче-Умри!
-Ок!-отвърна Муки и се изпари в въздуха
-Та…-започна Били своята реч-всички сме живи. Нека се прибираме ме домовете, че Админа ще ни хвани да чистим двореца. Да вървим…
-O my god Aktive kill Billy with his big dick while he tried to fuck Denik-изпищя Назул
-Ю ар бастър-допълни го Батор
-Юп-каза засрамено Актив и си тръгна
-Админе върни Били молим те
-Върнете ми кинтите
-NO WAI!1!
-Ок. Тогава всички по къщите, че да не извадя моя член
-ААААААААААААААААААА
След няколко дни Форумово се върна в нормалния си начин на живот. Може би хората вярваха повече на Реконект…ъ не беше си добрия стар начин на живот в столицата на всички столици. Град Форумово.